vandens motyvai
+45
Ska
Vilė
Aidas
Darkflower
Eglė
Debesims.
Rasa
Amise
Vaikystės stogas
lukutis
Tarė
Milla
prieangis
Zygutas
O'Mffn
smer
Valerija
medwezys`
waplioks
shOo
MetuArbata
Rimantė.
Dainius
Robkek
Martas
Spitfire
tatanka_jotanka
afigenaa@yahoo.co.uk
poffka
Febe
Kiras
TomaS
Ramunas
ingava
Skrepis
Freeman
juoda_plunksna
Karolyte
RIVERFOOT
baltakepure:)
SHADE
Skills
Meska
vikuted
Laurynas
49 posters
Puslapis 5 iš 10
Puslapis 5 iš 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: vandens motyvai
Jura man patinka
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
ačiū. Kaip visada: idėja, kuri atsirado bet kada ir iš nieko taip jau būna su manim. :sunny:
Kiras- Top
ale jus ir islepe fotosopininkai gamtoj retai buna hiperryskios spalvosjuoda_plunksna rašo:kiras, pirmoji kur kas geresne. tik zinai, kas amne uzmusa? spalvu blankumas
Kiras- Top
del to gamtos fotografai fotografuojantys juosta, daznai perka juostas, kurios turi ryskesnes spalvas, o skaitmena naudojantys ryskina jas kompu, o dar daznai ir tie ir tie naudoja ivairius filtrus;]
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Bandziau stumdyt levelius, fotofiltra, saturation, bet man kazkaip nesiziuri geriau, nei yra.
Idomumo delei - ta pati foto, daryta su Zenitu ir b&w kodak juostele
Idomumo delei - ta pati foto, daryta su Zenitu ir b&w kodak juostele
Kiras- Top
Man asmeniškai beveik B&W versija patrauklensė, nes žiemos fotografijoms būdingos blankios spalvos, o kai b&w, tai viskas kaip ir norm. tada gaunas
man ir bespalvu geriau cia, dar jei kitu paros metu fotkintum(arba jei buvo apsiniauke, tai kai giedra), kad seseliai idomesni butu..mmmm..
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
shOo rašo:man ir bespalvu geriau cia, dar jei kitu paros metu fotkintum(arba jei buvo apsiniauke, tai kai giedra), kad seseliai idomesni butu..mmmm..
sutinku kad bw graziau ziurisi nei spalvota... o siaip levelius patampyt ar bisk pakontrastint tikrai ne griekas... o rezultatu galima labai geru sulaukti taip pazaidus...
Kiras rašo:
ale jus ir islepe fotosopininkai
nu islepes as, ale ka jau padarysi...
ledukai
Sušalęs tekantis vandenukas. man tai labai gražu ir labai nustebau kai bevaikščiodama tokiam užkampy tokiu vaizdų aptikau... Kaip jums?
https://2img.net/r/ihimizer/img166/5563/p1070076am8.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img166/5563/p1070076am8.jpg
waplioks- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 5
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Mosėdis
Registration date : 2008-01-27
paskaityk forume, kaip tinkamai ideti nuotraukas, kad nereiktu ju atidarineti atskirame lange, taip bus zymiai lengviau.
vaizdas siaip labai idomus. matosi, kad yra geras potencialas nuostabiam kadrui. gal reikejo is arciau? daryti ka nors, pzv, kaip macro ir imti mazesne vaizdo dali?
vaizdas siaip labai idomus. matosi, kad yra geras potencialas nuostabiam kadrui. gal reikejo is arciau? daryti ka nors, pzv, kaip macro ir imti mazesne vaizdo dali?
Nemanau, kad tvenkiniu sliuzuose labai makro iseitu. Nes ten pakankamai neimanoma prieiti.
Patiko kadras
Patiko kadras
Kiras- Top
haha, taip ir norisi kažką skęstantį pamatyti ten apačioj, vandeny - būtų superinis kadras :D aišku niekam nelinkiu ten įkrist, nejauku ten, esu buvęs tokiam šliuze :D
Tokiam (ty su vandeniu) ciuju nlb - kitaip nerasinetum cia
Kiras- Top
Su žymiai mažesniu vandens srautu ir vasarą
Truputis mano darbų:
Padidinti
"Į ten"
Viekšnių miestelis, Ventos upė, užtvanka ir kabantis tiltas. Negerai, kad vandens paviršius dalyja nuotrauką į dvi dalis horizontaliai vizualiai, bet upė erdvę dalyja vertikaliai idėjiškai. Negerai, kad patingėjau triukšmus pašalint, bet čia todėl, kad ne prie savo PC.
Padidinti
"Vandens difrakcija "
Negerai nukirstas medis dešinėje, kairysis apatinis kampas
Tikiuos pratęsit <negerai> listą ir patarsit, ką reikėjo kitaip padaryt
Truputis mano darbų:
Padidinti
"Į ten"
Viekšnių miestelis, Ventos upė, užtvanka ir kabantis tiltas. Negerai, kad vandens paviršius dalyja nuotrauką į dvi dalis horizontaliai vizualiai, bet upė erdvę dalyja vertikaliai idėjiškai. Negerai, kad patingėjau triukšmus pašalint, bet čia todėl, kad ne prie savo PC.
Padidinti
"Vandens difrakcija "
Negerai nukirstas medis dešinėje, kairysis apatinis kampas
Tikiuos pratęsit <negerai> listą ir patarsit, ką reikėjo kitaip padaryt
pirmoj man ten tas tiltas idemesnis su zmogum... o ne tas vanduo...noretus to tilto tuo momentu placios placios panoramos...
o antra tai gal ir nieko bet kad labai iscentruota atrodo tiek pagal vertikale tiek pagal horizontale... tas medis labai sustiprina ispudi...gal kitu kampu paejeti ir fotkint reikejo...tokia vat mano subjektyvi nuomone...arba tik vandeni fotkint nes tas vanduo tai neblogai atrodo... ypac apatine dalis ir kairys kampas...
o antra tai gal ir nieko bet kad labai iscentruota atrodo tiek pagal vertikale tiek pagal horizontale... tas medis labai sustiprina ispudi...gal kitu kampu paejeti ir fotkint reikejo...tokia vat mano subjektyvi nuomone...arba tik vandeni fotkint nes tas vanduo tai neblogai atrodo... ypac apatine dalis ir kairys kampas...
Jura Sventojoje
Kiras- Top
man labai sunku zmonem sakyt kazka... :/
Bet kokia esme sios foto...man tai buitiska nebent apatiniame desiniame kampe jau kazkaas idomaus atsiranda...
Bet kokia esme sios foto...man tai buitiska nebent apatiniame desiniame kampe jau kazkaas idomaus atsiranda...
Valerija- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2007-08-12
Valerija rašo:man labai sunku zmonem sakyt kazka... :/
o as kaip tik papriestarausiu...ir is dalies sutinku kad kadras nelabai kox... bet uztat isnaudot galima tokia aplinka kad gaut gera kadra... ta virsutine dalis kur su vandeniu maisos... jei padaryti is kitos perspektyvos tik ta dali kur smelis su vandeniu graziai susibangave i ta puse kur horizontas paimant dangaus (ypac su debesim ar vakarejancio) tai visai neprasta panorama gauti galima... nebutu kazkas labai blatno...bet uztat jau ziuresiu kaip nuotrauka o ne buitinis pykst...
ech, kirai kirai.. nu kartais kaip pavarai, tai is kedes krentu!
taip stebini mane :D
taip stebini mane :D
Puslapis 5 iš 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Puslapis 5 iš 10