Kaziuko MEET'as
+5
PilisLTU
Laurynas
vikuted
Meska
juoda_plunksna
9 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Kaziuko MEET'as
butu gerai susirasyti kas dalyvauja... beja... del kontaktu.. manau butu galima palikt temoj kur tik nariams kad butu galima meet'o diena sukontaktuos su del velavimo ir pan... ka manot... beja -as dalyvausiu...
na, kad jau uzkuriau sita tema, tai nuodeme butu nesudalyvauti :D busiu. sutartu laiku, sutartoje vietoje.
beje, kad butu lengviau atpazinti vieniems kitus, siulau rankose laikyti fotoaparata ar pan. nors aisku, jus ten vieni kitus jau pazistate tikriausiai tad jei matysite, jog kazkas, vilkintis juoda palta ir panasus i mano cia ideta fotke, bludija aplink katedra, nesidrovekit prieiti...
beje, kad butu lengviau atpazinti vieniems kitus, siulau rankose laikyti fotoaparata ar pan. nors aisku, jus ten vieni kitus jau pazistate tikriausiai tad jei matysite, jog kazkas, vilkintis juoda palta ir panasus i mano cia ideta fotke, bludija aplink katedra, nesidrovekit prieiti...
kol kas siai dienai musu nusimato 7:
semyy
Laurynas
Meska
PilisLTU
shOo (?)
juoda_plunksna
Ramunas
semyy
Laurynas
Meska
PilisLTU
shOo (?)
juoda_plunksna
Ramunas
Paskutinį kartą redagavo , 2007-03-01, 00:08. Redaguota 1 kartą
tai ...
kur ir kada konkrečiai?
kur ir kada konkrečiai?
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
as dar tiksliai nezinau, bet tikiuosi kad galesiu
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
sekmadienis... trylikta valanda... prie katedros... o dar tixliau tai isvis galim kazkur toj erdvej bazuotis kur tarp varpines ir paradinio iejimo (kolonu) esant lietuij prie tu kolonu laukt butu ciki nes neuzlytu...
Kadangi sio Jusu meet'o metu buvau sumedziota ir As, tai labai smalsu butu jusu darbo vaisius pamatyti!
baltakepure:)- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 16
Registration date : 2007-03-07
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2