Vasarinis meetas
+4
LB
Laurynas
juoda_plunksna
Ramunas
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Vasarinis meetas
Kas uz vasarini meeta? Jokios specialios progos nesugalvojau, tiesiog isejimas i miesta pafotografuoti, kas prisijungtu?
Re: Vasarinis meetas
Pritarciau. kaip tik planuoju atvaziuoti i Vilniu liepos vidury, tad jei meetas nera "skubus", noreciau prisijungti
As kaip niekur nedirbantis laiko turiu marias, tai manau sudalyvauciau be problemu.
gal keliam i rugpjuti nes manau kad liepa nemazai arba dirbs arba bus issivazineje...o rugpjuti apie viduri jau mazdaug bus sugrize daug kas arba laisvi...ka manot?
Teisingai manot..
LB- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 6
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2007-07-02
Laurynas rašo:gal keliam i rugpjuti nes manau kad liepa nemazai arba dirbs arba bus issivazineje...o rugpjuti apie viduri jau mazdaug bus sugrize daug kas arba laisvi...ka manot?
manom, kad darbymetis bus... bent jau mano kalendoriuje taip suzymeta.. nors... laiko dar daug, tad bus matyt.
galima ir kelis meetus gi daryti, vasara pats laisviausias metu laikas
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
shOo rašo:galima ir kelis meetus gi daryti, vasara pats laisviausias metu laikas
Pritariu. Tai kas norėtų/galėtų Liepos 14d.?
[quote="Meska"]
tai cia kita savaite butu... leisk pagalvoti....
pagalvojau
ok, tinka visai. teks pasispausti, bet dzin, kaip nors
shOo rašo:
Pritariu. Tai kas norėtų/galėtų Liepos 14d.?
tai cia kita savaite butu... leisk pagalvoti....
pagalvojau
ok, tinka visai. teks pasispausti, bet dzin, kaip nors
man tai netinka, nes isleistuves liepos 13
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
kazkaip:) negalesiu..
busiu isvykus..
ir vasara nera laisviausias metu laikas;p
busiu isvykus..
ir vasara nera laisviausias metu laikas;p
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Matau kad greitai meeto neiseis padaryti, taciau gal kas siap kada noretu susitikti, pafotografuoti? Nebutina gi visiems is karto, vis linksmiau nei vienam, o dar ir ziniomis pasidalinama. Tai ar kas noretu pvz sia savaite jei oras tinkamas bus?
Noreti gal ir noreciau Taciau si savaitgali tikrai negaliu, iskeliauju i Palanga
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
manau, meet'ą būtų galima padaryti pačiame vasaros gale ar net rudens pradžioje..kai visi [dauguma] būtų grįžę iš atostogų ar gastrolių visokių..
tuomet būtų gal net realu surinkti daugiau nei įprastai žmonių.. pvz kaip per kaziuko mugę.. ar kada ten buvo taip normaliai susirinkusių
vat..ką manau
tuomet būtų gal net realu surinkti daugiau nei įprastai žmonių.. pvz kaip per kaziuko mugę.. ar kada ten buvo taip normaliai susirinkusių
vat..ką manau
rudens pradzioje sakai...
na, nuo rugsejo 17-os man sesija bus, taip kad 3 savaites busiu Vilniuje pavyktu ka nors tokiu metu susiorganizuoti?
na, nuo rugsejo 17-os man sesija bus, taip kad 3 savaites busiu Vilniuje pavyktu ka nors tokiu metu susiorganizuoti?
juoda_plunksna rašo:rudens pradzioje sakai...
na iš didelio noro įmanoma viskas
Puslapis 1 iš 1