Sostines nuotraukos
+20
Amise
Dainius
kolorado
ingava
Linas
Kiras
Deividas.
Robkek
Vaikystės stogas
juoda_plunksna
RIVERFOOT
O'Mffn
PilisLTU
Spitfire
vikuted
SHADE
shOo
Ramunas
Meska
Laurynas
24 posters
Puslapis 1 iš 9
Puslapis 1 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sostines nuotraukos
Kaip visada nuostabumėlis... O šiaip paskutinės dvi fotografuotos su į kokį aukštį iškeltu štatyvu?
kaip suprast i koki auksti? tiesiog pastatytas statyvas (apie 155cm).. nieko ipatingo...Meska rašo:Kaip visada nuostabumėlis... O šiaip paskutinės dvi fotografuotos su į kokį aukštį iškeltu štatyvu?
Na, šatytvo aukštį galima gi reguliuot. O šiaip tai pirmosios dvi atrodo taip, kad štatyvo kojos išvis suskleistos, ir nuleista viskas iki galo. O paskutinės dvi atrodo taip, lyg būtų fotkinta ne iš 1,55m, o iš 2+... Taip, kad man labai įdomu pasidarė dėl jų :D
cia tokia optine apgaule gaunas... nes pirmos dvi darytos su zoom is toliau kad butu grazi kompizicija ir proporcijos... o kitos dvi is arti ir be zoom... todel ir gavos tox efektas... nors visose nuotraukose statyvo aukstis vienodas...Meska rašo:Na, šatytvo aukštį galima gi reguliuot. O šiaip tai pirmosios dvi atrodo taip, kad štatyvo kojos išvis suskleistos, ir nuleista viskas iki galo. O paskutinės dvi atrodo taip, lyg būtų fotkinta ne iš 1,55m, o iš 2+... Taip, kad man labai įdomu pasidarė dėl jų :D
Vakar buvo lygiadienis, tai toki regini buvo galima pamatyti prie neries.
Manau visi zino kas cia yra
Na si vakara labai nebuvo ka veikt, tai pameginau ir as ta HDR. Va kas gavosi(labai slyksciai sviesoforas atrodo)
Tai va, cia is 9ekspoziciju. ne Raw file'o o 9'iu atskiru
Tai va, cia is 9ekspoziciju. ne Raw file'o o 9'iu atskiru
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
siaip visai jega bet manau butu truputi fainiau jei butum fotkines kiek ankscau ir dangus butu ne labai tamsus o turetu melsava ar violetini atspalvi... bet siaip man patiko, good job
na, jo, bet vakare tik prisiruosiau isvaryt nufotkint. buvo apie 22:30;]
shOo- Top
Va cia foto fontano prie seimo
SHADE- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 6
Registration date : 2006-09-23
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
man patiko, tk galetu nebuti to kampuko virsuj desinej.... ir dangus labai jau tuscias.... o siap tai nieko
Laurynas rašo:man patiko, tk galetu nebuti to kampuko virsuj desinej.... ir dangus labai jau tuscias.... o siap tai nieko
apie ta kampuka as irgi pagalvojau ;}
tuoj pradesiu mokytis fotosopu dirbti..;} tai padarysiu ka nors :D
ir dar lektuviuku pripaisysiu :D
Man akis bado tai, kad visas prospektas paskendęs šešėliuose, nors, tai taip pat suteikia originalumą.
man tai kaip tik patinka... nes sviesa yra sukoncentruota i katedra.... na isvest galima kad dievo namai tai sviesa ir pan.... o miestas tamsa...Meska rašo:Man akis bado tai, kad visas prospektas paskendęs šešėliuose, nors, tai taip pat suteikia originalumą.
Laurynas rašo:man tai kaip tik patinka... nes sviesa yra sukoncentruota i katedra.... na isvest galima kad dievo namai tai sviesa ir pan.... o miestas tamsa...Meska rašo:Man akis bado tai, kad visas prospektas paskendęs šešėliuose, nors, tai taip pat suteikia originalumą.
jega.;]
man patinka imanomos interpretacijos;>
labai neboga nuotrauka... patinka man tas dangaus rastas su debesim... tik galetu kiek auksciau kadruota viskas but... tadu to dangaus matytus daugiau... nebutu tos sienos apacioj... ir kadro proporcijos nebutu 1/1 vat.... bet siap neblogai.... kas liecia spalvas ir ryskuma...
Laurynas rašo:sis tavo darbas zymiai geresnis.... ir formatas man patinka
Dėja, aš galiu pasakyt atvirkščiai. Man pirmasis darbas labiau patiko, nei antras. Antrąjame neįmanoma įžvelgti, kas norėta pavaizduot, be to, laikas fotografavimo rodos kiek per vėlus. Pastatai, kurie buvo neapšviesti, arba kuriuose nešviečia žiburiai virsta juodu plėmu.
na man antra grynai del dangaus patinka... ir nera tokiu akivaizdziu lepsusu kaip kad anos apacioj tvora ar kazkas pan... vat... o antra tai del skonio nesigincijama.... foto gali but ideali techniniu atzvillgiu ir vieniems patikti... kitiems... vat... bet siaip tavo pastebejimai yra labai geriMeska rašo:Laurynas rašo:sis tavo darbas zymiai geresnis.... ir formatas man patinka
Dėja, aš galiu pasakyt atvirkščiai. Man pirmasis darbas labiau patiko, nei antras. Antrąjame neįmanoma įžvelgti, kas norėta pavaizduot, be to, laikas fotografavimo rodos kiek per vėlus. Pastatai, kurie buvo neapšviesti, arba kuriuose nešviečia žiburiai virsta juodu plėmu.
ir antroj kazkas nelabai gerai su fokusu, ar drebejo gal ranka, jei ne nuo statyvo. kazkaip minksta gan viskas.. arba mano regejimas jau parejo:D
shOo- Top
Puslapis 1 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Macro nuotraukos
» Kitos nuotraukos
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Vabzdziu, drugiu, voru nuotraukos
» Kitos nuotraukos
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos