Zmones
+58
Karolis
sta_linas
PanksSoul
Milla
kairys
PurviukasMaklius
Valerija
Zygutas
meciau
Miegantis
medwezys`
Meluoju
smer
Tarė
Eglė
rakis
Nevi.
O.
prieangis
vytautas
MetuArbata
Dainius
Skills
Teja-san
Shinigami
Deividas.
giljotina
tatanka_jotanka
Pukys
Kiras
luccasso
solly
ingava
Amise
blausoka_sviesele
FRekenbok
Robkek
VejuMote
Rena Visgi.
meduza
Karolyte
Freeman
RIVERFOOT
Vaikystės stogas
Aure
baltakepure:)
Ramunas
juoda_plunksna
O'Mffn
PilisLTU
ciute
Meska
vikuted
Spitfire
Sanderling
Uga
shOo
Laurynas
62 posters
Puslapis 23 iš 40
Puslapis 23 iš 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Zmones
Meskit gniūžtę (jei sniego dar rasit) ar dar ką į mane, bet man neptinka. Plunksniuk, tu čia norėjai tokią a la su persenusia juosta, ar ką tu jai padarei? Toks keistas tas juodumas ir baltumas, bet taip nemaloniai. (nors tas gal ir gerai, vis kažks jausmas pasidaro, nors ir slogus, alia kad nelabai pasilieka). Ir merginos veidas, kiek jo matosi, tai toks dirbtinis ir tos mistikos visai nebelieka, o tik prastokai suvaidintas kadras. Ir man labai įdomu, ta baltą juostą tu su fotošopu užvarvolinai, ar kas te per velnias? Galvojau, galvojau ir nesumąsčiau: kažkokio skuduriuko tai mergaitė laikyt negali, nebūtų ans taip įsitempęs, pakabinta irgi negali, bo viens galas kažkoks apkandžiotas, išgalų kas laikytų; alia vėl apkandžiotas galas. Tai tu čia sumąstei kad skudurą dėsi ir liepei jai taip rankas laikyt? Bet ir tos rankos tokios netikros atrodo.
P.S. Gal ir nusipezėjau, bet mano stogas už devynių girių ir devynių kalnų pabėgęs.
P.S. Gal ir nusipezėjau, bet mano stogas už devynių girių ir devynių kalnų pabėgęs.
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
simai, taip, cia su juostiniu daryta. dar vasara, tiesiog knisausi po archyva
vejumote, pralinksminai, aciu na, kad nepatinka tai nepatinka, ka jau padarysi, skonio reikalas juk be to, jei viskas bus oki, kai kurios tolesnes mano idejos ir fotkes nepatiks dar labiau bet cia ateitis ir lyrinis nukrypimas
kas liecia pati kadra, tai jis gime beveik atsitiktinai - tiesiog su drauge blaskemes po Vilniu ir uzejom toki kiema, kur buvo istempta si juosta ant stulpu, kur suraisiotos virves skalbiniams. tad taip, vis del to juosta tikra ir istempta drauge ejo pro sali ir tarsi zaizdama atsistojo butent taip, kaip yra nuotraukoje, o as spejau ja nufotkinti tad poza irgi naturali, nors suprantu, kad gali atrodyti kitaip
ka padariau su kompu, tai paverciau i juodai balta su channel mixer'iu ir uzdejau diffuse glow. nu paskui dar leveliai ir kontrastas. viskas
vejumote, pralinksminai, aciu na, kad nepatinka tai nepatinka, ka jau padarysi, skonio reikalas juk be to, jei viskas bus oki, kai kurios tolesnes mano idejos ir fotkes nepatiks dar labiau bet cia ateitis ir lyrinis nukrypimas
kas liecia pati kadra, tai jis gime beveik atsitiktinai - tiesiog su drauge blaskemes po Vilniu ir uzejom toki kiema, kur buvo istempta si juosta ant stulpu, kur suraisiotos virves skalbiniams. tad taip, vis del to juosta tikra ir istempta drauge ejo pro sali ir tarsi zaizdama atsistojo butent taip, kaip yra nuotraukoje, o as spejau ja nufotkinti tad poza irgi naturali, nors suprantu, kad gali atrodyti kitaip
ka padariau su kompu, tai paverciau i juodai balta su channel mixer'iu ir uzdejau diffuse glow. nu paskui dar leveliai ir kontrastas. viskas
Aš nepralinksmint turėjau, aš buvau pikta. AŠ PIKTA PIKTA PIKTA! Vadinasi tam gale kur nukąstas yra surišimas. Natūraliai dirbtina - geras efektas Gal ir patiks, ką gali žinot, gal aš nuo kavolio čia šiandie tokia pikta.
Aš nelabai rašau, kai man neptinka, kam žmogui nuotaiką gadint, jei jam pačiam gražu, bet aš šiandien pikta!
Ir man lb keista, kad beveik visur visi arba a) giria b) peikia. Draugiškai taip.
Atsiprašau, aš ne į temą.
Aš nelabai rašau, kai man neptinka, kam žmogui nuotaiką gadint, jei jam pačiam gražu, bet aš šiandien pikta!
Ir man lb keista, kad beveik visur visi arba a) giria b) peikia. Draugiškai taip.
Atsiprašau, aš ne į temą.
o gal gali spalvota parodyt?
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
vejumote, turetum zinoti, kad pyktis sugrauzia pirmiausiai pati pykstantiji o kad pykcio butu maziau, as i tavo komentara tiesiog reagavau pozytyviai
shoo, dabar neparodysiu spalvoto varianto, nes jis uz 200km nuo manes :D
shoo, dabar neparodysiu spalvoto varianto, nes jis uz 200km nuo manes :D
Svarbiausia mokėt pyktį tinkamai išliet, pasak mano psicho vadovėlio.
VejuMote rašo:Svarbiausia mokėt pyktį tinkamai išliet, pasak mano psicho vadovėlio.
taip, svarbiausia nelaikyti emociju savyje :D peace
juoda plunksna, jau seniai tavo darbu laukem!! man is karto patiko sita nuotrauka tik gal biski per daug to diffuse glow pridejai ar ko, kad taip svytinciai atrodo. noretusi truputi naturalesnio vaizdo.
ingava rašo:juoda plunksna, jau seniai tavo darbu laukem!! man is karto patiko sita nuotrauka tik gal biski per daug to diffuse glow pridejai ar ko, kad taip svytinciai atrodo. noretusi truputi naturalesnio vaizdo.
joa, gal ciut ciut prisukt reiketu. bet tiek jau to
o daugiau darbu vasara gal pateiksiu, nes kol kas menams laiko nera daug
na... tuomet, manau, nebe pamatysim mes tavo darbų.... vasarą nuspręsi, kad rudenį, ir taip atkeldinėsi ir atkeldinėsi
hei, nereikia taip pesimistiskai - vasara turesiu atostogas, tad per jas bandysiu kazka nuveikt tai cia didieji planai. kas zino, gal ka netycia ir iki vasaros nuveiksiu
o be to, ir taip yra geras fotkes daranciu zmoniu cia
o be to, ir taip yra geras fotkes daranciu zmoniu cia
imesiu truputi daugiau nuotrauku, nes jos is vienos ''fotosesijos''.
apsvietimas skiriasi leidziantis saulei.
atostogos lietuvoje
susalusiu kojiniu zaidimas ant ledo
1.
2.
3.
4.
5.
apsvietimas skiriasi leidziantis saulei.
atostogos lietuvoje
susalusiu kojiniu zaidimas ant ledo
1.
2.
3.
4.
5.
Kamikadzes. Bet foto tokios reportazines isejo
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
užpuolė nostalgija.
truputis nuotruaku.
įdomu ko jos vertos..
truputis nuotruaku.
įdomu ko jos vertos..
Paskutinį kartą redagavo , 2008-01-22, 17:43. Redaguota 2 kartus(ų)
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Aš taip pat palaikau pirmąją nuotrauką, nors, mano galva, kompozicijos uždavinys iki galo neišspręstas. Nukirpta galva nelabai žiūrisi. Tas dažniausiai mums visiems ir pakiša koją .-)
Meluoju- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 5
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Šiauliai
Registration date : 2008-01-22
To Meluoju - snapshotas ir tiek.
semy, pirma geriausia. manau, kad nukirsta kalva siuo atveju nieko baisaus, man patinka. tik gal desinej tos rankos galetu nebuti, arba galetu jos daugiau buti.
semy, pirma geriausia. manau, kad nukirsta kalva siuo atveju nieko baisaus, man patinka. tik gal desinej tos rankos galetu nebuti, arba galetu jos daugiau buti.
Pirmoji -
Antroji -
Trečioji -
Ketvirtoji -
Antroji -
Trečioji -
Ketvirtoji -
Meluoju- Naujokas (-ė)
Turistiniai vaizdeliai ir tiek.. nieko įdomaus nematau
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Dainius rašo:Turistiniai vaizdeliai ir tiek.. nieko įdomaus nematau
Dainiau, o kokios temos tave domina?
Manęs irgi nežavi kiemo draugų vaizdeliai ar panašus
mėšlas, bet reikia suktis.
Meluoju- Naujokas (-ė)
:D :D
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
Nu, bet pvz nuotraukos iš autobuso nekokybiškos.. O manau nuotraukas reikia dėti į forumą ne visas iš eilės, tinka jos asmeniniame albume, bet ne čia. p.s čia tik mano nuomonė..
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Puslapis 23 iš 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Puslapis 23 iš 40