Zmones
+58
Karolis
sta_linas
PanksSoul
Milla
kairys
PurviukasMaklius
Valerija
Zygutas
meciau
Miegantis
medwezys`
Meluoju
smer
Tarė
Eglė
rakis
Nevi.
O.
prieangis
vytautas
MetuArbata
Dainius
Skills
Teja-san
Shinigami
Deividas.
giljotina
tatanka_jotanka
Pukys
Kiras
luccasso
solly
ingava
Amise
blausoka_sviesele
FRekenbok
Robkek
VejuMote
Rena Visgi.
meduza
Karolyte
Freeman
RIVERFOOT
Vaikystės stogas
Aure
baltakepure:)
Ramunas
juoda_plunksna
O'Mffn
PilisLTU
ciute
Meska
vikuted
Spitfire
Sanderling
Uga
shOo
Laurynas
62 posters
Puslapis 34 iš 40
Puslapis 34 iš 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Zmones
dar tik viena taisykle noriu priminti, kad nelabai grazu krauti darbus, jeigu nera komentaro i pries tai esancia nuotrauka. visi norim demesio.
Milla, apie tavo nuotrauka nelabai galiu ka pasakyti. ji nera bloga, bet ir ne kazkokia ispudinga. tiktu isideti i nuotrauku albuma su draugais prisiminimui. joje truksta kazko kabinancio, nesimato merginos visos pozos, galbut butu padeje tai, jei is toliau butum fotkinus, duoti kazkoki na fona ar ka, kad zinotumem, ka ji ten daro. bet cia tik mano asmenine nuotrauka, gal kitiems nariams si nuotrauka labiau patinka
Milla, apie tavo nuotrauka nelabai galiu ka pasakyti. ji nera bloga, bet ir ne kazkokia ispudinga. tiktu isideti i nuotrauku albuma su draugais prisiminimui. joje truksta kazko kabinancio, nesimato merginos visos pozos, galbut butu padeje tai, jei is toliau butum fotkinus, duoti kazkoki na fona ar ka, kad zinotumem, ka ji ten daro. bet cia tik mano asmenine nuotrauka, gal kitiems nariams si nuotrauka labiau patinka
Kai skylė atverta ir kai rankos dreba..
"Kartą pameginęs negali sustot"
"Liūdesys"
"Kartą pameginęs negali sustot"
"Liūdesys"
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Mėtų_arbata gražios spalvos ir šiaip kabinanti nuotrauka Simai, nu Vladas ir tvarkinga nuotrauka, bet kažko trūksta.
O maniškės tai nekokios, nes naudojau plačiai atvertą skylę ir blogą išlaikymą, bet kaip sako gyveni ir mokais..
O maniškės tai nekokios, nes naudojau plačiai atvertą skylę ir blogą išlaikymą, bet kaip sako gyveni ir mokais..
Dainiaus mergaite ant dviracio super nuotrauka.
o cia minde
o cia minde
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Patinka man šita foto. Puiki nuotaika
dainiau, dauguma tavo kadru tokie atsitiktiniai, tik va, ta su mergaite ir dviraciu man patiko.
taip pat patiko spitfire's portretas, faina veido israiska, tokia tikra.
taip pat patiko spitfire's portretas, faina veido israiska, tokia tikra.
ingava rašo:dainiau, dauguma tavo kadru tokie atsitiktiniai, tik va, ta su mergaite ir dviraciu man patiko.
Taip atsitiktiniai, nes norėjau greit damušti juostą.., o kai sukau apšviečiau ir liko paskutiniai kadrai....
ingava rašo:Milla, apie tavo nuotrauka nelabai galiu ka pasakyti. ji nera bloga, bet ir ne kazkokia ispudinga. tiktu isideti i nuotrauku albuma su draugais prisiminimui. joje truksta kazko kabinancio, nesimato merginos visos pozos, galbut butu padeje tai, jei is toliau butum fotkinus, duoti kazkoki na fona ar ka, kad zinotumem, ka ji ten daro. bet cia tik mano asmenine nuotrauka, gal kitiems nariams si nuotrauka labiau patinka
Bet va tavo nuomonė visada priverčia darkart gerai pasižiūrėt į nuotrauką ir pagalvot, ką buvo galima padaryt kitaip x]
Nors man šita mano nuotrauka visiškai patinka tokia, kokia yra. Gal kitąkart įdėsiu kąnors įdomesnio x]
Man labai patiko MetuArbatos nuotraukos, ypač pirma. Kaip atvirukas x]
Simai, ta mergaitė labai neišsiskiria iš kitų žmonių, norėtųsi, kad kažkas joje trauktų dėmesį. O dabar labiausiai dėmesį patraukia ta dėžė kampe xD
Milla- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 58
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Jonava
Registration date : 2008-02-29
Antra labai patinka akys, žvilgsnis - puiku
Kazkieno kasdienybe... medis aisq nlbai vietoj ishaugo
PanksSoul- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 11
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-03-18
7. Thou shalt not photograph homeless people. (Leave them alone or buy them food. This pleaseth the Lord.)
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Kažin, ar čia kurnors benamiai yra benamiai neturėtų kur armonikos laikyt o šiaip reportažas visai nieko. Šiemet kai daug iš kazio mugės nuotraukų į visas svetaines dėjo, tai net personažus imu atpažint :D
Antraji dieduka as berods uzpernai fotkinau. O pirmieji - akivaizdziai nevisai socialus
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
[joke]Norėjau kurt naują temą - draugai baloj,bet tiks ir čia.[/joke]
Šiaip banaloka tuos atspindžius ant vandens fotografuot, bet man čia pirmas toks
didesnis ČIA
Šiaip banaloka tuos atspindžius ant vandens fotografuot, bet man čia pirmas toks
didesnis ČIA
Puslapis 34 iš 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Puslapis 34 iš 40