Mano vertikalios fotografijos
4 posters
Puslapis 1 iš 1
Re: Mano vertikalios fotografijos
Mentos, visu pirma, labai dziugu tave cia matyti Rimtai
Visu antra, kokio velnio nukisai savo panoramas i kritika, m? Ne visos jos fantastiskos, bet yra tokiu, kur tikrai ziurejau bent pora minuciu Reikejo deti i "Musu darbu" galerija ir tiek
Visu antra, kokio velnio nukisai savo panoramas i kritika, m? Ne visos jos fantastiskos, bet yra tokiu, kur tikrai ziurejau bent pora minuciu Reikejo deti i "Musu darbu" galerija ir tiek
juoda_plunksna rašo:Mentos, visu pirma, labai dziugu tave cia matyti Rimtai
Na... gal koks adminas galėtų ar moderas perkelti?
MENTOS- Svečias
na man tai atrodo, kad jis norejo kritikos del to ir idejo. Na man pati ideja labai patiko, jei pats sugalvojai, nors manau, kad yra kazkas tai jau dares, bet vistiek labai puiku! Na "Didelis pasaulis ir mazas as" tai.... Netoks tu ir mazas;) Pirmoj foto atrodo, kad per kokius 3 zingsnius ta pasauli apeitum. Ketvirta foto kazkaip geriausiai man atrodo is tu visu.
Postprocessingas tai neblogas visur. Va ten kur jau fotkinai zmones, tai viskas saldu ir ziurisi, bet kazkaip noretusi idomesnes kompozicijos, ypach jei jau nestandartinis toks formatas tai tikrai galetum kazka pagalvot. Dar va, pamaniau, galima truputi siurealizmo butu ikelt, ir kadangi vistiek jau nuotraukas jungi is daug, tai galima butu juk ir tos drauges daugiau vienoje nuotraukoje kad butu.
Na o tos tavo rimciausios temos darbai. Tai itin uzkabino mane tas, kur is lovytes paklode surista eina. Ten neturiu turbut ka kritikuot, nebent gal kad ryskumo zona netolygi.
Postprocessingas tai neblogas visur. Va ten kur jau fotkinai zmones, tai viskas saldu ir ziurisi, bet kazkaip noretusi idomesnes kompozicijos, ypach jei jau nestandartinis toks formatas tai tikrai galetum kazka pagalvot. Dar va, pamaniau, galima truputi siurealizmo butu ikelt, ir kadangi vistiek jau nuotraukas jungi is daug, tai galima butu juk ir tos drauges daugiau vienoje nuotraukoje kad butu.
Na o tos tavo rimciausios temos darbai. Tai itin uzkabino mane tas, kur is lovytes paklode surista eina. Ten neturiu turbut ka kritikuot, nebent gal kad ryskumo zona netolygi.
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
shOo rašo:na man tai atrodo, kad jis norejo kritikos del to ir idejo. Na man pati ideja labai patiko, jei pats sugalvojai, nors manau, kad yra kazkas tai jau dares, bet vistiek labai puiku! Na "Didelis pasaulis ir mazas as" tai.... Netoks tu ir mazas;) Pirmoj foto atrodo, kad per kokius 3 zingsnius ta pasauli apeitum. Ketvirta foto kazkaip geriausiai man atrodo is tu visu.
Hehe, labai dėkui už kritiką. Patikėk, kai stovi ant nukritusio medžio, o apačioje upė, tai tikrai nėra būtų kaip ten papozuoti įdomiaus ir nepasakyti merginai, kad ji dabar šoktu į tą vandenį,nes šaltoka buvo. Dėl ryškumo zonos, tai joa...hehe... autofokusas ir pats auto rėžimas buvo ne pati geriausia mintis Nemanau, kad šiuo metu pčioje fotografijoje yra kažkas visiškai niekada nefotkinta (kalbu apie techniką). Šių dienų fotografai gali tik fotografuoti ką nors kitaip nors ir tą patį. Manau, kad yra žmonių, kurie fotkinta vertikaliai kaip aš, bet tikrai dar niekas nenufotkino tokios grandinės ir antklodžių sniūro kaip aš :D
MENTOS- Svečias
Gražūs darbai. Kaip jau Plunksna sakė, kai kurie tikrai gerokai atkreipė dėmesį Bėje, "Vertikal Kambek 2" kartais ne Baltuos Kalnuos kėdainių fotkinta? Vienžo, gražu vietom žiūrėt (4, 5, 7, 9, 10, 12, 13, 14)
Meska rašo:Gražūs darbai. Kaip jau Plunksna sakė, kai kurie tikrai gerokai atkreipė dėmesį Bėje, "Vertikal Kambek 2" kartais ne Baltuos Kalnuos kėdainių fotkinta? Vienžo, gražu vietom žiūrėt (4, 5, 7, 9, 10, 12, 13, 14)
Jep jep, tie patys visiems gerai žinomi baltieji kalnai. Kitoje dar matosi mažas kalniukas, nes ten iš kitos jų pusės fotkinta, kur jau tokie karjierai yra. O iš kur tu žinai?
Beje, ačiū
MENTOS- Svečias
darbai tikrai neverti šios skilties..
labai žavu.
labai žavu.
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Visiems gerai žinomi ir iš kur žinau? Šiaip, jei ką, prieš 6 metus iš Kėdainių persikėliau į Vilnių
semyy rašo:darbai tikrai neverti šios skilties..
labai žavu.
Labai ačiū. Perskaitęs pirmą dalį jau galvojau, kad jie tokie prasti, kad net neverti čia būti :D
O dėl buvimo čia, tai gal laikinai kol Laurynas perkels
MENTOS- Svečias
Meska rašo:Visiems gerai žinomi ir iš kur žinau? Šiaip, jei ką, prieš 6 metus iš Kėdainių persikėliau į Vilnių
Na, visi žino apie juos iš skirtingų šaltinių ar skirtingai susipažino su jais. Malonu, kad yra... pala... gal tu irgi kursiokas būsi? :D Nes žiūriu, kad čia dalis žmonių biški pažystami
MENTOS- Svečias
MENTOS rašo:... pala... gal tu irgi kursiokas būsi? :D Nes žiūriu, kad čia dalis žmonių biški pažystami
Dėje. Pažiūrėk į amžių po mano niku... Vienareiškmiškai negaliu būt.
Meska rašo:MENTOS rašo:... pala... gal tu irgi kursiokas būsi? :D Nes žiūriu, kad čia dalis žmonių biški pažystami
Dėje. Pažiūrėk į amžių po mano niku... Vienareiškmiškai negaliu būt.
Ops
MENTOS- Svečias
Puslapis 1 iš 1