Juostiniai fotoaparatai
+18
shOo
MetuArbata
Tarė
Deividas.
Aidas
Vaisine_Arbata
smer
Kiras
Satya
Meska
Ramunas
tatanka_jotanka
juoda_plunksna
VejuMote
O'Mffn
vikuted
Spitfire
ingava
22 posters
Puslapis 3 iš 5
Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Juostiniai fotoaparatai
atrodo va taip is priekio. o juostele su uzrasu, matosi, nukritusi sake, apsviecia juostele, ir objektyvas extra subraizytas, idomu, ar verta ji taisyti butu>?
https://2img.net/r/ihimizer/img139/2448/dscf0817ft2.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img139/2448/dscf0817ft2.jpg
Vaisine_Arbata- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2008-03-18
Man rodos turime reikala su Vilia - auto. Nesu ciupinejes http://www.rus-camera.com/camera.php?page=other&camera=viliaauto
Jei objektyvas smarkiai subraizytas, gali buti nekas
Patarimas jei vilniete - nueik i Kalvariju turgu, paieskok gerai atrodancios smenos bent mane jos zavi. Kaina - apie 20 - 25 litus. Jei 8m ar 35. Kitu kainu nlb zinau.
Jei objektyvas smarkiai subraizytas, gali buti nekas
Patarimas jei vilniete - nueik i Kalvariju turgu, paieskok gerai atrodancios smenos bent mane jos zavi. Kaina - apie 20 - 25 litus. Jei 8m ar 35. Kitu kainu nlb zinau.
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
nea, ne vilniete aisku, reikes nunest taisyklon, bo gal apytiksle kaina pasakys, jei ka, nauja pirksim
Su Vilija žaidžiau kartą, wladyla paskolinęs buvo. Nu čia toks snapshotinis man fotikas. Nes žiūrėt per tą ale ieškiklį beviltikška - nei fokusas matosi kaip kinta ir objektyvo pusė matosi ir užstoja vaizda. Bet neturėjau tuomet jokio fotiko o norėjau primą juostą rankytėm išryškint, tai įšoviau Ilford Pan 100 ir bet ką nežiūrėdamas per ieškiklį pripyškinau. Gavosi visai neblogai (ne apie kadrų turinio kokybę, bet apie fotiko funkcijų atlikimą) ;]]]
oo gerulis. noreciau tokio.
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
kvailas klausimas, bet.. kur juos taiso? gyvenu mazam miestely, cia su tokiais aparaciukais nesiterlioja...
o tu pirma pabandyk ar tikrai apsviecia.. isidek kokia pigia juosta, arba pati paziurek kaip ten kas uzsidaro, gal rasi kokia skyle ir uzklijuosi..
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Tep,tep,čia tikrai Vilija. Mano draugė neseniai ją atrado pas gimines. Deja,dar neišpyškino juostelės,tad nesimato rezultatų. O šiaip - paprasta rusiška muilinė.
o kas butent domina?
Dumplinis vidutinio formato fotikas. Juostos tipas - 120. Gamintojas bent man nezinomas
Dumplinis vidutinio formato fotikas. Juostos tipas - 120. Gamintojas bent man nezinomas
Kiras- Top
na cia netai kad dumplinis, o folding camera;] bet siaip smagus daikciukas turetu buti, kursiokas su panasiu fotkina tai gerai gaunas jam
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Kuo skirias folding nuo dumplinio?
Kiras- Top
dumplinis fotoaparatas yra tada kai va tos dumples, kurios cia yra tiesiog kad butu kompaktiskiau, yra funkcionalios fotografuojant. Dazniausiai dumpliniai fotoaparatai buna aisku didelio formato, dumpliu pagalba ishtaisoma perspektyva, koncentruojamas fokusavimo taskas, galima padaryti, kad viskas kadre butu rysku, arba kad ten tik keli taskai.. na su jom daug darbo, ir, mano nuomone, cia jau yra profesionaliausias variantas, o folding cameroje(sudedama kamera), tai tos dumples tik del formos taip atrodo, ten su jom jau nieko nepadarysi, jos tiesiog istempia objektyva toliau, kad padidinti zidinio nuotoli.
shOo- Top
dėkui ;] visiškai nežinau nei kaip elgtis, nei ką daryti. Viskas taip sudėtingai atrodo. Šiaip veikiantis, bent jau taip sakė.
Pala pala, bet folding ir vercias kaip dumples
plius - pvz cia su visais pasukimais ir kt. vis vien vadina folding http://www.ebonycamera.com/articles/fold.exp.html
MetuArbata, bent jau manasis toks aparatas turi ziaurias diafragmos reiksmes, tai, jei bandysi, bijau, kad is rankos bus sunku ka nufotkinti. Bet as dar savojo neisbandziau,tai maza ka galiu pasakyt
plius - pvz cia su visais pasukimais ir kt. vis vien vadina folding http://www.ebonycamera.com/articles/fold.exp.html
MetuArbata, bent jau manasis toks aparatas turi ziaurias diafragmos reiksmes, tai, jei bandysi, bijau, kad is rankos bus sunku ka nufotkinti. Bet as dar savojo neisbandziau,tai maza ka galiu pasakyt
Kiras- Top
folding verciasi ne kaip dumples, o kaip sulankstomas.
ir jei paskaitytum ta linka kur man davei, tai ten ir parasyta, kad ten yra VIEW CAMERA, ir kuom skiriasi tos folding view camera nuo nefolding view camera, kad sudedamos daug patogesnes.
O tas aparatas, na, taip, tu gali ji vadinti dumpliniu, nes ten yra dumples. bet jis kaip fotoaparatas neatlieka neivienos specifines dumplinio fotoaparato funkcijos, del to jis yra tiesiog sudedamas fotoaparatas.
ir jei paskaitytum ta linka kur man davei, tai ten ir parasyta, kad ten yra VIEW CAMERA, ir kuom skiriasi tos folding view camera nuo nefolding view camera, kad sudedamos daug patogesnes.
O tas aparatas, na, taip, tu gali ji vadinti dumpliniu, nes ten yra dumples. bet jis kaip fotoaparatas neatlieka neivienos specifines dumplinio fotoaparato funkcijos, del to jis yra tiesiog sudedamas fotoaparatas.
shOo- Top
Ok, aisku
Kiras- Top
Cia juostos brokas? Nes visada man su spalvotom taip buna ir tikrai nemazai neblogu kadru yra sugadinta su sia raudona juosta per nuotrauka
Va pavyzdys
Va pavyzdys
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
cia tavo fotikas kiauras, pro kazkur patenka sviesa ir apsviecia ta dali juostos
shOo- Top
Ei,patarkit.Kaip jums sitas komplektas? Canon 300 V ,Canon EF 50mm f/1.8 II,Canon Battery Pack BP-220
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
sorry, kad rasau dar nespejus atsakyt i kito zmogaus klausima, bet cia ziuriu nemazai laiko jau praejo nuo jo uzklausos:D Anyway, kaip ir planuoju skraidint juostini fotika ir juosteliu lektuvu. Pro kazkur praejus juosteles susigadina. Tai va, norejau paklaust kur negalima eit ir kaip paprasyt, kad prasinest? I koki maisiuka susimest, ar kaip? Gal kas patirties turit?
As patirties neturiu, bet efoto.lt buvo diskusija, kur visi issijuose aiskino, kad niekas nieko ten nesugadina
Kiras- Top
damn...man tvirtino, kad gadina...na jauciu teks bandyt jei visa vasara fotkinus nieko nesigaus - reiskia gadina.
PurviukasMaklius rašo:sorry, kad rasau dar nespejus atsakyt i kito zmogaus klausima, bet cia ziuriu nemazai laiko jau praejo nuo jo uzklausos:D Anyway, kaip ir planuoju skraidint juostini fotika ir juosteliu lektuvu. Pro kazkur praejus juosteles susigadina. Tai va, norejau paklaust kur negalima eit ir kaip paprasyt, kad prasinest? I koki maisiuka susimest, ar kaip? Gal kas patirties turit?
kas cia per dalykas isvis? ka cia skraidinsi ir kodel?
Na, ciumadanus skanuoja rentgenu. Tai, teoriskai, gali apsisviesti juosteles
Kiras- Top
Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Puslapis 3 iš 5