Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 1 iš 21
Puslapis 1 iš 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Sportas
nzn, kazkuo patinka man visai shitas siluetas.
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
va sita foto man ir kazkuo patiko... labai dinamiskas tas siluoetas... fainiai... very not bad
apatine kaire man lbai patiko labai gerai atrodo tos isskestos rankos... panasu i pasiruosima skristi
Laurynas rašo:apatine kaire man lbai patiko labai gerai atrodo tos isskestos rankos... panasu i pasiruosima skristi
gal desine apatine?
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
ups... jap, ten desine apsizioplinausemyy rašo:Laurynas rašo:apatine kaire man lbai patiko labai gerai atrodo tos isskestos rankos... panasu i pasiruosima skristi
gal desine apatine?
uzvakar fotkinau skateparke bisq skater'i toki. tai va keletas nuotrauku:
1.Na cia tiesiog 180 ant rampos, bet kazkuo patiko man kaip gavos, dangus nieko.
2.Sito triuko jis nepadare, bet man foto patinka, nes uzrasas ant lentos labai tinka prie nepadaryto bajerio:D
3.O taip padarytas atrodo
4.Seselis ant veido labai sugadina kadra, gaila..
5.O cia 2 kadrai sujungi fotoshopu:D
ka jus manot?
1.Na cia tiesiog 180 ant rampos, bet kazkuo patiko man kaip gavos, dangus nieko.
2.Sito triuko jis nepadare, bet man foto patinka, nes uzrasas ant lentos labai tinka prie nepadaryto bajerio:D
3.O taip padarytas atrodo
4.Seselis ant veido labai sugadina kadra, gaila..
5.O cia 2 kadrai sujungi fotoshopu:D
ka jus manot?
shOo- Top
man patinka.ypac.paskutine nuotruaka..tikrai originaliai atrodo kad ir sujungtos dvi..;]
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
oooo.. pagaliau naujas post'as:).. saunu. Dabar siek tiek kritikos:
labai saunus fokusas paskutineje nuotraukoje, bet nesimato nei nuo kur nei i kur jis soka, tai nera labai gerai.
pirma foto - nesijaucia erdves, gal reiktu siek tiek ilgesniu uzlaikymu fotografuoti, jei diafragma neatsidaro daugiau, vistiek blicas padarys savo darba;) ir beabejo, nukirstos kojos nepadeda..
antra - taippat nukirptos kojos, nesimato kur jis leisis. siek tiek paplaukusios kojos, bet nors matosi jo veidas(ne taip kaip, to fotografo sedincio apacioje nuotraukoje..jam turetu gautis "ass shot'as" )
bet saunu.. paziurejes nuotrauku taip norisi fotografuoti, bet laiko ner fok fok fok fok FOK...
labai saunus fokusas paskutineje nuotraukoje, bet nesimato nei nuo kur nei i kur jis soka, tai nera labai gerai.
pirma foto - nesijaucia erdves, gal reiktu siek tiek ilgesniu uzlaikymu fotografuoti, jei diafragma neatsidaro daugiau, vistiek blicas padarys savo darba;) ir beabejo, nukirstos kojos nepadeda..
antra - taippat nukirptos kojos, nesimato kur jis leisis. siek tiek paplaukusios kojos, bet nors matosi jo veidas(ne taip kaip, to fotografo sedincio apacioje nuotraukoje..jam turetu gautis "ass shot'as" )
bet saunu.. paziurejes nuotrauku taip norisi fotografuoti, bet laiko ner fok fok fok fok FOK...
shOo- Top
O man tai nepatiko užblurinimas fono trečioje, nes yra ir sportinykas ir smėlis(ne visas) vienodu atstumu nutolęs nuo fotografo, o sportinykas ryškus, smėlius - ne. Man paprasčiausiai neskoninga. (po)Ryt pareis mano darbų dar pora ar trys iš tos pačios dienos
oufak, cia fotoshopinis blur'as? neitine geras daiktas.. o del to smelio, tai yra ir fokuso taskai, taip sufokusuot tikrai galima;] gal tik optika nekiekviena tai padarytu. lauksim tavo darbu:)
shOo- Top
shOo rašo:...tai yra ir fokuso taskai, taip sufokusuot tikrai galima;] ...
Tai yra gan paprasta. Paprašai žmogaus iš pradžių atsistoti toje vietoje, pro kurią jis skris, suregulioji ryškumo zoną ir tada pležini kai jis skrenda Gausis tikrai gerai...
turejau omeni, kad zeme tam lygmenyje kaip zmogus isplaukes, o zmogus ryskus virs jos.
shOo- Top
o ka jis ten daro antroje nuotraukoje?
shOo- Top
Na va, vakar pafotkinau bisq snowboard'u. Kazkaip nelabai fotogenishka vieta buvo, kur jie vazinejo.. va pora kadru:
shOo- Top
Na nžn, man tai foto nelabai. Kai dar matęs pilna tavo superinių darbų, tai šitos išvis prastos. Pirmoj net nėr į ką žiūrėt, o antroj man patinka tik tykštantis sniegas...
na ten ta vieta nefotogeniska, o pirmam kadre man atrodo gerai ,kad matosi ir is tramplyniukas ir box'as ir kur jis leisis. taip pat ir antroje.
shOo- Top
Puslapis 1 iš 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Puslapis 1 iš 21