Pradzia
5 posters
Puslapis 1 iš 1
Pradzia
sveiki, kadangi esu naujoke tai nusprendziau pradeti nuo prisistatymo-nuotraukos. esu visiska prdedancioji, o fotografamima mano galima labiau pavadinti saudymu gaudau tai ,kas man tuo momentu grazu ar patraukia demesi cia naujausia nuotrauka gavosi keista, bet tuo paciu savotiskai grazi.
atsiduodu jusu kritikai
atsiduodu jusu kritikai
Nakteja- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 15
Registration date : 2007-11-12
Re: Pradzia
Visai neblogai
Pgrindiniai minusai mano nuomone butu tokie: kokybes trukumas (net nzn su kuo fotkinai) ir centrine kompozicija. Pastaroji retai kada buna tinkama.
Pgrindiniai minusai mano nuomone butu tokie: kokybes trukumas (net nzn su kuo fotkinai) ir centrine kompozicija. Pastaroji retai kada buna tinkama.
Na neesu patyres nuotraukose taip kaip kiti, bet kiek su Laurynu apie tai prisisnekejom, ir kike jo nautrauku mates, kaip sakant lygint negaliu. bet neblogai gavosi, bet tikrai sutinku su juoda_plunksna del kokybes. kokibe yra labai prasta, vaizdas labai issiliejas ir neriskus.
Shinigami- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 76
Registration date : 2007-01-12
dekuj bet del tos prastos kokybes man ji ir atrodo idomesne
beja tai pirma nuotrauka kuria dariau nakti, taip, kad cia, galima sakyti, eksperimentas su fotoaparatu.
P.S. fotografuoju (saudau ) Panasonic Lumix DMC-LZ7
beja tai pirma nuotrauka kuria dariau nakti, taip, kad cia, galima sakyti, eksperimentas su fotoaparatu.
P.S. fotografuoju (saudau ) Panasonic Lumix DMC-LZ7
Nakteja- Naujokas (-ė)
nenaudojau, bet ir nemanau, kad jis butu ka labai padejes nors.. na nezinau
Nakteja- Naujokas (-ė)
nefokusas gali but del to kad panasiai sunkiai fokusuoja esant mazesniam apsvietimui...Nakteja rašo:nenaudojau, bet ir nemanau, kad jis butu ka labai padejes nors.. na nezinau
siaip mano aparate yra tiesiog pasirinkimas naktinio fotografavimo tai ten daro islaikyma ir statyvas tikrai butinas. o siuo atveju buvo fotografuojama be spec nustatymu. tik spalvos i vivid nustatytos ir iso kiek pamenu didelis.
zodziu nevykusia pirmaja nuotrauka idejau reik kompa tvarkytis ir ka nors padoresnio ieskot
zodziu nevykusia pirmaja nuotrauka idejau reik kompa tvarkytis ir ka nors padoresnio ieskot
Nakteja- Naujokas (-ė)
Nakteja rašo:
zodziu nevykusia pirmaja nuotrauka idejau
Vykusi nevykusi, bet svarbu, kad idejai Kita karta gal bus jau siek tiek geriau Jei ne, tada dar kita karta
dekuj pasistengsiu
Nakteja- Naujokas (-ė)
Puslapis 1 iš 1