photoshop
+4
O.
Skills
Amise
ingava
8 posters
Puslapis 1 iš 1
photoshop
man sese parsiunte photoshop'a CS3 extended, bet beda ta, kad viskas ispaniskai! tai nieko nesuprantu. gal kas zino, ar imanoma pakeisti kalba ir kaip tai padaryti?
Re: photoshop
pasapaliosiu gal ir įmanoma tik visų pirma reik žinot kur eit kad tą kalbą pakeist, bet kai viskas ispaaaniškai
ne. teks ieskoti ir siust fotozhopa is naujo.
Skills- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 59
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Deep_forest
Registration date : 2006-09-07
man rodos, kad galima kalba parsisiusti, kai originalus, o siaip - e-mul(k)e pabandyk :D
Svečias- Svečias
smer rašo:man rodos, kad galima kalba parsisiusti, kai originalus, o siaip - e-mul(k)e pabandyk :D
O tai e-mule nebeuzlauztas??? Visi juk serveriai buvo pareje... Siulau torrenta geriau susirast, tikrai labai daug ir visko yra Toj pacioj Linkomanijoj yra, jei kas esat prisiregine
O.- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 9
Gyvenamoji vieta (Localisation) : LT, sometimes Eire
Registration date : 2007-10-28
bet reikia juk ten koda ivesti kitaip 30 dienų ir photosshop galas o gal žinote koda
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
wytautas rašo:bet reikia juk ten koda ivesti kitaip 30 dienų ir photosshop galas o gal žinote koda
Google is your friend
Taip, Plunksna, žinau jog tai yra nelegalu, o ir google/ yahoo botai pastoviai lankosi forume, tai ištryniau. Wytautai, googlink
Paskutinį kartą redagavo , 2007-12-17, 20:11. Redaguota 1 kartą
Simai, praktiskai tavo zinute yra nusikaltimas ir teoriskai is BSA gali del to susilaukti nemalonumu. Siulau tokius dalykus platinti privaciai. Juk nemalonu tureti nemalonumu.
Nežinau kaip apibrėžt sąvoką botai, bet "kažkas", kas skenuoja tinklapius ir tam tikrus žodžius, frazes ir tuose tinklapiuose publikuojamą informaciją ir sieja ją su tam tirkais raktažodžiai ir talpina google/ yahoo tinklapiuose.
na, kas yra botas lyg ir suvokiu bet niekaip negalejau suristi dvieju savoku: google ir botas i viena. matyt, senstu :D
oki, dabar aisku kas kaip
oki, dabar aisku kas kaip
Puslapis 1 iš 1