Minutės "Klikt"
+12
Dainius
smer
Kiras
Laurynas
juoda_plunksna
vytautas
Spitfire
vikuted
Rena Visgi.
Gabriele
Eglė
Minute
16 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Minutės "Klikt"
ingava rašo:
lengva kalbeti tiems, kad gyvena su teveliais ir ju gali paprasyti.
skamba tai lyg paprašyti pinigų iš tėvų yra nusikaltimas.
Manau, kad kai zmogui sueina 18, tai jis turetu bandyti pats prasimanyti visko, o ne del kiekvienos uzgaidos tustinti tevu pinigine. Cia tik mano nuomone....
Miegantis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 64
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-22
Miegantis rašo:Manau, kad kai zmogui sueina 18, tai jis turetu bandyti pats prasimanyti visko, o ne del kiekvienos uzgaidos tustinti tevu pinigine. Cia tik mano nuomone....
18 metų žmogus pagal įdėją (kažkodėl tai daugumos 18-ikinių galvose dar vis švilpauja vėjas) jau tūrėtų turėti kažkiek tai proto apgalvot savo noram ir prašydamas pinigų ar kažko tai š tėvų turėtų tą prašymą pagryst. Kam jam to reikia. Ar tiesiog paprašyti kuriam laikui paskolinti pinigų. Beto dar nereiškia, kad jei kažko nori tai tėvai puls pirkti.
Miegantis rašo:Manau, kad kai zmogui sueina 18, tai jis turetu bandyti pats prasimanyti visko, o ne del kiekvienos uzgaidos tustinti tevu pinigine. Cia tik mano nuomone....
Nelygu kaip kokia situacija. Kai sueina 18, pasaulis neapsivercia staiga ir neatsiveria visos iki tol uzdarytos durys. 18 metu yra ta riba, kuomet jaunas zmogus tampa pats uz save atsakingas ir turi teise daryti viska, ko nedraudzia istatymai, tame tarpe ir dirbti. Gerai, kai zmogus stengiasi, dirba, taupo. Taciau pagalba is salies, is tevu jaunam zmogui visada pravers. Todel nematau nieko bloga, jei tevai isgali kazkiek padeti savo atzalai.
Kitas klausimas, kaip pats vaikas vertina ta parama. Jei tik kaip savaime suparantama dalyka, tada mano nuomone blogai, nes tada nelieka motyvacijos paciam stengtis.
smer rašo:vot čia tai geras
aš tai jaučiu nevalgyčiau kokį mėnesį ir nusipirkčiau :D
Burzujai. reiks revoliucija daryti.
DSLR vertas mazdaug 2 menesiu mano pajamu. O tai, kad per menesi tevai tiek duoda - nusikaltimas zmoniskumui
Mano giliu supratimu - nereik lepinti vaiku. Jei finansai leidzia - DSLR gali buti isskirtine dovana, bet ne savaime suprantamas dalykas. Cia jei kalbant apie nepilnamecius
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
taip, sutinku su kiru. dar noriu prideti tai, kad jei tu gyveni su tevais bet turi savo pajamu, tai yra zymiai lengviau, nes nereik paciam valgyti pirkti, mokescius moketi ir pan. tada ir gali pataupyti. o kai gyveni ''ant saves'', yra visai kitaip.
siaip, zinoma, tevu galima paprasyti pagalbos, JEI JIE GALI, sakykim, prisideti prie aparato, ar gimtadieniui nupirkti. bet visa tai priklauso nuo situacijos, ir ar to tikrai reikia, ar tai nera tik uzgaida menesiukui.
siaip, zinoma, tevu galima paprasyti pagalbos, JEI JIE GALI, sakykim, prisideti prie aparato, ar gimtadieniui nupirkti. bet visa tai priklauso nuo situacijos, ir ar to tikrai reikia, ar tai nera tik uzgaida menesiukui.
Na bent jau aš tai laukiu vasaros, kad galėčiau padirbti ir nusipirkti DSLR, nes kitaip tikrai nei tėvų duodami pinigai tam tikroms išlaidoms nepadės, nes tiek nesusitaupysiu, o prašyti tėvų, kad nupirktų irgi negerai, juk norisi turėti tikrai savo rankomis uždirbtą daiktą, bent mano tokia nuomonė..
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
ingava rašo:siaip, zinoma, tevu galima paprasyti pagalbos, JEI JIE GALI, sakykim, prisideti prie aparato, ar gimtadieniui nupirkti. bet visa tai priklauso nuo situacijos, ir ar to tikrai reikia, ar tai nera tik uzgaida menesiukui.
tame ir reikalas, kad negali... abu dabar sunkiai dirba, pati tėtei padedu laisvu laiku... tai, kad esu nepilnametė ir išlaikoma tėvų dar nereiškia, kad esu kaip inkstas taukuos...
na diskusija ne vietoj... bet pilnai sutinku jog pilnai pirkinet tevai negali is savo pinigu... tai tiesiog nugesina nora paciam uzsidirbti...ka beje dabar padaryti tikrai imanoma labai norint... as pvz is tevu tikrai negaudavau tiek kaip kai kurie klasiokai ar draugai...tada anxiau juodai siusdavau... taciau dabar dziaugiuos ir padekoju... tai paskatino paciam kazko siekti...uzsidirbti, judeti kad kazka tureti ko geidi..taip igijamas tikrai nemazas pasitikejimas savimi...net ir dbr jei kazko staiga reikia tiesiog pasiimi paskola pas juos laikina ir viskas... kazkaip net imti dykai uz nieka nesinori...
taip... bet dauguma tiesiog dykai paima ir viskas... niekas nekalba apie paskolas ir panasiai...
visi mes skirtingi esam kaip ir kiekviena situacija susijusi šia tema. Tad siūlau ją baigt, juolab kad šnekam ne ten kur reikia
1.
2.
2.
Minute- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 23
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Klaipeda
Registration date : 2008-01-04
Esmnine abieju foto beda - truksta akcento, "cinkelio".
Kiras- Top
Kalcio daug pieneshOo rašo:man tai kalcio
Kiras- Top
na minute, manau, kad gali geriau. reiktu pasiskaityti kokiu patarimu tau daugiau, pasiziureti i profesionalu darbus pvz, internete. taip pat ir cia daugiau lankykis, reiskis, gal tai pades tobuleti. sitos nuotraukos atrodo truputi kaip pasisaudymai, kiekvienas taip gali. stenkis parodyti tai, ko pvz tavo draugai paeme tavo fotika negaletu padaryti.
nors dabar paziurejus i tavo amziu, antakiai pakilo na, matosi pastangos ir tai gerai, tai jau pradzia
Stenguos stengiuos. Tik, kad man cia reikstis nelabai iseina. Visi cia jus tokia dideli ...
Idesiu dar keleta.
Idesiu dar keleta.
Minute- Naujokas (-ė)
man patinka pirmoje nuotraukoje grazus purvinas veidrodis. gali buti, kad nuotrauka dar geriau atrodytu, jeigu pabandytum ja paversti i nespalvota. antroje nuotraukoje spyna stengciaus daugiau i viduriuka deti ir pabandyti nufotografuoti taip, kad uzrasas matytusi. siaip visai neblogai, minute
Dar del veidrodzio - manau butu idomiau, jei jis nebutu centre nuotraukos. Ta prasme, jei suardytum simetrija
Kiras- Top
Dar kelias naujas įmesiu
Minute- Naujokas (-ė)
Heh, kaip čia seniai buvau. Kiek naujų darbų prisirinko...
Na, įkelsiu porą.
Laukiu kritikos
Na, įkelsiu porą.
Laukiu kritikos
Minute- Naujokas (-ė)
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Similar topics
» Fotokonkursas "Senieji simboliai musu laikais"
» Fotomedziokle: Specialus turas "Velines/Halloween"