Žiema?
+11
smer
shOo
Spitfire
Ramunas
Laurynas
RIVERFOOT
Meska
tatanka_jotanka
Amise
juoda_plunksna
vikuted
15 posters
Puslapis 4 iš 8
Puslapis 4 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Žiema?
Sklando gandai, kad gal vienas naujas žmogus su klounu avatare prisijungtų patirties pasisemt...
pasiulymai is mano puses:
-naktine fotografija (ne visiems tai (pa)tinka)
-ilendam i koki visuomenini transporta ir blaskomes po miesta (rezultato numatyti negaliu, bet gal del to ir idomu, plius butu silciau)
-sliauziojam palei Neries pakrante
bet kuriuo atveju, paskui glaudziames kur nors isgerti arbatos, kavos ar ko nors kito pagal skoni
-naktine fotografija (ne visiems tai (pa)tinka)
-ilendam i koki visuomenini transporta ir blaskomes po miesta (rezultato numatyti negaliu, bet gal del to ir idomu, plius butu silciau)
-sliauziojam palei Neries pakrante
bet kuriuo atveju, paskui glaudziames kur nors isgerti arbatos, kavos ar ko nors kito pagal skoni
na.. pritariu juodai_plunksnai (gal netgi labiausiai antrajam sumanymui :D)
o sekmadienis irgi
o sekmadienis irgi
smer rašo:na.. pritariu juodai_plunksnai (gal netgi labiausiai antrajam sumanymui :D)
o sekmadienis irgi
as prisijungčiau tik neaišku kuriam laikui ;]
priklauso nuo to kada susitiktumėm ;>
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Visuomeninis transportas
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
juoda_plunksna rašo:o kada tau patogu, semy, kad ilgiau pabutum? :)7
na.. manyčiau dienos metu.. nes vakaras jau paplanuotas.. : )
na nežinau..
žiūrėsiu.. bus sunki ilga diena.. :>
na, bent jau niekas nepasake, kad 7dienis blogai
ka manote apie 13 val.?
ir gal tada po biski galim registruotis kas dalyvaus ir plius dar pagalvokim, ka dar galima butu nuveikti per meeta
ka manote apie 13 val.?
ir gal tada po biski galim registruotis kas dalyvaus ir plius dar pagalvokim, ka dar galima butu nuveikti per meeta
juoda_plunksna rašo:ir gal tada po biski galim registruotis kas dalyvaus ir plius dar pagalvokim, ka dar galima butu nuveikti per meeta
dėl registracijos - aš būsiu
o dėl galvojimo... išvada - pravažiuojantį tik autobuso turiu
nu tai :
1. JUODA PLUNKSNELĖ
2.Smer
3.Spitfire
4.medwezys`
5.semy ~~
6. na kas dar?
ėė.. juk norit dar kas nors
nesikuklinkit
man malonumas taisyti sąrašus :>
1. JUODA PLUNKSNELĖ
2.Smer
3.Spitfire
4.medwezys`
5.semy ~~
6. na kas dar?
ėė.. juk norit dar kas nors
nesikuklinkit
man malonumas taisyti sąrašus :>
semy, uz ka man tokia garbe, m? mano kuklus charakteris nepriprates sitaip
anyway, bandysiu dar amise kaip nors ikalbinti, nors kol kas ji kazkaip skeptiskai nusiteikusi
anyway, bandysiu dar amise kaip nors ikalbinti, nors kol kas ji kazkaip skeptiskai nusiteikusi
heh, aš anąsyk sakiau būtinai, o šnipštas gavos. o db norėtau, alia pirmadienį egzas civilizacijų
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
VejuMote rašo:heh, aš anąsyk sakiau būtinai, o šnipštas gavos. o db norėtau, alia pirmadienį egzas civilizacijų
vadinasi, iki 7dienio mokaisi, o paskui ateini i meeta
simple
Man irgi sesija, juk laiko daug, reikia anksčiau pasimokyt, o dieną prieš egzą pailsėt, kad smegenys atsigautų ir mąstymo resursai neišsektų būsiu, jei niekas nesutrukdys
gudročiai: pas mane yra taip: mokais tris dienas, laikai egzą (ir ilsies po jo) tada vėl mokais tris dienas. :D O kadangi civ istorijai reikia super daug perskaityt, tai hm...
Nes nelankiau civ paskaitų ir neturėjau ką skaityt ir gailėjau centukų atsišviest :D
Puiku, tamsta: VėjųMotė yra didelis rubuilis klaustukas (jei pavyks susitart gražiuoju su palsankiais ir nepaslankiais minties galiūnais, gal kas nors ir išeis, nes gabrutei jau stogas važiuoja)
Puiku, tamsta: VėjųMotė yra didelis rubuilis klaustukas (jei pavyks susitart gražiuoju su palsankiais ir nepaslankiais minties galiūnais, gal kas nors ir išeis, nes gabrutei jau stogas važiuoja)
Tai organizatoriai ir iniciatoriai, tikslinkit laiką ir konkretinkit vietą man pirmadienį irgi egzas, noriu susiplanuot laiką
dėl vietos - siūlyčiau belmonto atodangą. ir peizažai, ir gamta ir vanduo ir portretų rasim - visiems pagal poreikius
dėl vietos - siūlyčiau belmonto atodangą. ir peizažai, ir gamta ir vanduo ir portretų rasim - visiems pagal poreikius
buvau siules 13 val.
del belmonto nzn, nesu ten niekad buves, bet visai idomu butu
arba galim tiktis kur centre, tada visuomeniniu transportu keliauti iki belmonto.
ka mano kiti?
del belmonto nzn, nesu ten niekad buves, bet visai idomu butu
arba galim tiktis kur centre, tada visuomeniniu transportu keliauti iki belmonto.
ka mano kiti?
elementaru... nuvaziuoji, o nuo belmonto keleliu pestute ir islendi prie uzupio galo... ten pestute apie 1.5-2 km butu,.... taip ir laukt miskuos auto nereiktu ir viskas...o isvaziavimo laika jau nusistatyt ne beda...Simas rašo:Su transportu, tai neaišku ar sekmadienį dažnai jis važiuos į Belmontą ...
Bet šiaip aš už
Puslapis 4 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Puslapis 4 iš 8