Software
+4
ievutu
tatanka_jotanka
juoda_plunksna
medwezys`
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Software
Tikiuosi nieko tokio, kad naują temą kuriu. Neradau forume panašios
temos esmė - skaitmeninių nuotraukų apdorojimo įrankiai.
Pavyzdžiui Šitoje temoje Laurynas pasiūlė programą, mažinančia triukšmus nuotraukose.
Galėtume panašias nuorodas dėti į vieną temą, tada lengviau surast būtų ir nereikėtų tarp temų ieškot.
Taigi, man prireikė EXIF informaciją parodančios programėlės, kas naudojat, pasiūlykit ir aptarkit pliusus ir minusus. Ačiū
temos esmė - skaitmeninių nuotraukų apdorojimo įrankiai.
Pavyzdžiui Šitoje temoje Laurynas pasiūlė programą, mažinančia triukšmus nuotraukose.
Galėtume panašias nuorodas dėti į vieną temą, tada lengviau surast būtų ir nereikėtų tarp temų ieškot.
Taigi, man prireikė EXIF informaciją parodančios programėlės, kas naudojat, pasiūlykit ir aptarkit pliusus ir minusus. Ačiū
Re: Software
irfanview nebloga tokia. jis siaip daugiau nuotrauku perziuros programa, bet galima su ja biski levelius pastumdyt, o taip pat ir exifa rodo. tik gali reiekti plugino.
Asmeniškai visiems minimaliems apdorojimams naudoju Photofiltre Man jsi kaip mini fotošopas, siūlau parsisiųst ir pracheckinti.
Pats pagooglinau, radau ir parsisiunčiau Opanda - tik exifo peržiūrai. maža, nemokama, pateikia visą informaciją.
Naudoju Picasa, bet šiaip stengiuosi kuo mažiau...
Greit dovanų gausiu PhotoShop CS3 Ojojo kaip laukiam :queen:
aš irgi mažoms korekcijoms naudoju picasa photoshopa irgi turiu parsisiuntes bet reikai nulaušti o kadangi kompas gripu serga niekaip nenulaužiu
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
ievutu rašo:Naudoju Picasa, bet šiaip stengiuosi kuo mažiau...
vajetau, kaip saziningai dovanu CS3 o as kiekviena vakara sau pasidovanoju cs2,3
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Spitfire rašo:ievutu rašo:Naudoju Picasa, bet šiaip stengiuosi kuo mažiau...
vajetau, kaip saziningai dovanu CS3 o as kiekviena vakara sau pasidovanoju cs2,3
na ir kaip taip pavyko hakeris pasmus atsirado ir nekalbant apie mane:P
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
pasinaudojimas kito sukurtu cracku nėra hackerizmas, gal labiau vagystė. Ir nereikėtu girtis tokiais darbais :D pats aišku irgi photoshopo neįperku , bet stengiuos kiek įmanoma daugiau open source ir freeware naudotis.
medwezys` rašo:bet stengiuos kiek įmanoma daugiau open source ir freeware naudotis.
sveikintinas poziuris
nemokama ir patogi programėlė keisti nuotraulų dydžiui, supranta daugumą RAW'ų, palieka exif informaciją.
atsisiųsti
atsisiųsti
Prieš 25min išėjo ilgai open source pasaulyje laukta wine versija. Su ja jau labai paprasta ir stabilu naudot adobe photoshop(ir kitas windows programas) unix tipo operacinėse sistemose (BSD, Linux(Ubuntu, OpenSuse...) ir t.t.)
Kaip įsidiegt PS Ubuntu sistemoj aprašiau plačiau, gal kam bus naudinga
Kaip įsidiegt PS Ubuntu sistemoj aprašiau plačiau, gal kam bus naudinga
medwezys` rašo:Prieš 25min išėjo ilgai open source pasaulyje laukta wine versija.
fantastika...
Puslapis 1 iš 1