Nuotrauku redagavimas
+10
Aguona
VejuMote
Dainius
medwezys`
vikuted
Tarė
shOo
juoda_plunksna
smer
Amise
14 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Nuotrauku redagavimas
Re: Nuotrauku redagavimas
aš už
bet kas per daug - tas nesveika. nors, mano nuomone, tobuliausios tos, kurių nė taisyt nereikia... o tobulumo reikia siekt...
'žopa' man kaip cigaretės - vis bandau mažint :D, o staiga vėl prisireikia
bet kas per daug - tas nesveika. nors, mano nuomone, tobuliausios tos, kurių nė taisyt nereikia... o tobulumo reikia siekt...
'žopa' man kaip cigaretės - vis bandau mažint :D, o staiga vėl prisireikia
na, as jau esu sakes, kad kai saikingai naudojama ir pagal paskirti, tai as visai uz. jei kazkokia manipuliacija pades autoriui geriau ispildyti jo vizija, kodel gi ne.
ir gal nereietu labai sureiksminti fakto, jog kazkur kazkiek buvo naudota redagavimo programa (nebutinai photoshopas). anksciau, kai dar nebuvo skaitmenos, irgi juk darydavo manipuliacijas, korekcijas, tik visa tai budavo atliekama kitais principais ir reikedavo visai kitu laiko sanaudu. dabar skirtumas tik tas, kad viskas kur kas paprasciau
peace
ir gal nereietu labai sureiksminti fakto, jog kazkur kazkiek buvo naudota redagavimo programa (nebutinai photoshopas). anksciau, kai dar nebuvo skaitmenos, irgi juk darydavo manipuliacijas, korekcijas, tik visa tai budavo atliekama kitais principais ir reikedavo visai kitu laiko sanaudu. dabar skirtumas tik tas, kad viskas kur kas paprasciau
peace
jo as ir uz. juk visada nuotraukas redagavo, ir mano nuomone tai cia yra neatsiejama fotografijos dalis. galu gale jei nuskanuoji negatyva/pozityva, tai nebutinai iskarto spalvos bus tokios kokios turi buti, nes ir kompiuteriai klysta.
O del manipuliaciju, tai skirtumas toks, kad anksciau fotomontazus kai zmones dare, tai ir vadino juos foto montazais, o ne nuotraukom, o dabar daug kas primanipuliuoja, prikarpo visko ir tiesiog ideda kaip viena kadra- nuotrauka. as pries tokius dalykus:)
O del manipuliaciju, tai skirtumas toks, kad anksciau fotomontazus kai zmones dare, tai ir vadino juos foto montazais, o ne nuotraukom, o dabar daug kas primanipuliuoja, prikarpo visko ir tiesiog ideda kaip viena kadra- nuotrauka. as pries tokius dalykus:)
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
shOo rašo:
tai čia tu pažymėjai prieš?
bet juk manipuliacijos yra savotiška šaka. Nes juk visvien yra kuriama.
už - manau nedidelė korekcija niekam nepakenkė..
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Amise rašo:shOo rašo:
tai čia tu pažymėjai prieš?
bet juk manipuliacijos yra savotiška šaka. Nes juk visvien yra kuriama.
ne, as zymejau UZ ;]
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Aš irgi atsakiau už, nematau tame nieko blogo.
o čia radau keletą nuotraukų, kurios padarytos be jokio redagavimo, kpsaknt škiaa natūralios.
http://rovinge90.blogspot.com/2008/01/some-of-most-interesting-non.html
o čia radau keletą nuotraukų, kurios padarytos be jokio redagavimo, kpsaknt škiaa natūralios.
Ir iš kur tu žinai, kad jos neredaguotos...
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Tikrai taip 100% teigt negaliu, informacijos šaltiniai nepatikimi, bet bent jau taip parašyta saite
Daug galima parašyti
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
na, kodel gi ne, juk siuolaikiniame sintetikos amziuje dar gailma rasti kazka tikro. bent jau as tuo dar tikiu
Mhm, man įdomu... Kur ten žmogus tas stovi, kur atrodo kad debesyse? Ans kaip jėzus ant vandens, ar jis ant žiaaaaauriai didelio skaidraus ledo? :S Ir da ma labai įdomu, kaip ten kas tą trikampį (kaip jis vadinas?) pasidarė... juk negali toks būt, na suprantu kad kažkaip galima išsilankstyt gal iš popieriaus, susiklijuot, bet ten tada turėtų matytis lenkimo linija kažkokia, ar ne?
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
medwezys` rašo:Aš irgi atsakiau už, nematau tame nieko blogo.
manau natūralumas čia omeny turėtas yra tas, kad objektai nuotraukose nėra "įklijuoti", o tai jau būtų manipuliacija..
o tema šiaip tiesiog apie paprastą nuotraukų redagavimą, o ne manipuliavimą jomis
Na, parašyta non-photoshoped. kažkam keista buvo tos nuotraukos, kur dangus labai gerai atsispindi toks efektas gaunamas užlietuose išdžiuvusiuose druskos ežeruose
plačiau: http://en.wikipedia.org/wiki/Salar_de_Uyuni
kairėje yra panašių nuotraukų
ok, dar vienas:
pasakysi, jog tokių šernų nebūna - photošopinta.
nebūna aišku tokių šernų, bet čia paprasčiausiai sužaista su perspektyvom šernas arčiau žymiai, nei žmogus
Tiesiog kūrybingumas ir gamta kartais lenkia photoshopą
plačiau: http://en.wikipedia.org/wiki/Salar_de_Uyuni
kairėje yra panašių nuotraukų
ok, dar vienas:
pasakysi, jog tokių šernų nebūna - photošopinta.
nebūna aišku tokių šernų, bet čia paprasčiausiai sužaista su perspektyvom šernas arčiau žymiai, nei žmogus
Tiesiog kūrybingumas ir gamta kartais lenkia photoshopą
nemaniau, kad taip būna, gerulis su ta druska.
o va su tuo šernu: perspektyva, ok, suprantu. Bet kokio dydžio tada yra medžiai, ir šakos, žolės tos visos???? Labai keistas įspūdis gaunas :cat:
o va su tuo šernu: perspektyva, ok, suprantu. Bet kokio dydžio tada yra medžiai, ir šakos, žolės tos visos???? Labai keistas įspūdis gaunas :cat:
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
vat šitos tai tikrai netaisytos, o ir perspektyvos jokios ypatingos čia nėr :tongue:
so what? paprasčiausios foto ir tiek. Nieko neįtikėtina deja nematau
norėčiau kada ten amerikoj pabūvot..mmm
norėčiau kada ten amerikoj pabūvot..mmm
A u, bet saikingai
Aguona- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2007-11-03
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2