fotokonkursas "Namuose". Balsavimas.
+4
smer
ingava
Kiras
medwezys`
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Kuri nuotrauka verta konkurso "Namuose" žiūrovų simpatijos titulo?
fotokonkursas "Namuose". Balsavimas.
Manau visiems patogiau bus balsavimas nereikės nuotraukas pažiūrėt vartyt daug puslapių. Jei administratoriai kažką kitą užmanė, kad balsavimo nedaro, tai trinkit šitą temą lauk
Prieš balsavimą peržiūrėkit visas nuotraukas ir nuspręskit, kuri labiausiai verta žiūrovų simpatijos
Darbai:
1
2
3
4
5
6
7
8
Prieš balsavimą peržiūrėkit visas nuotraukas ir nuspręskit, kuri labiausiai verta žiūrovų simpatijos
Darbai:
1
naktelė rašo:vadinasi aš pirmoji. na va:
2
meciau rašo:
pticki
3
Spitfire rašo:
4
Gedyminas rašo:
5
RIVERFOOT rašo:Tebunie tai mano konkursinė (nors pats tuo abejoju) nuotrauka.
6
Simas rašo:Punk
7
medwezys` rašo:Dedu ir aš savo konkursinį darbą:
"Koncepcinis modelis"
Padidinti - spauskite ant nuotraukos
nuotrauka labai man miela, nes sesija linksmoka tokia buvo, ir priemonės jai padaryt tokios ghetto:jei įdomu, plačiau aprašyta mano blogePo sesijos vargų grįžau į gimtinę aplankyt mamos ir senų draugų. Nusinešiau vieną vakarą fotoaparatą pas draugą Senį, jis beversdamas senienas rado oldschool'inę blykstę, kažkokį modelį "Elektron fe-24" įkraunamą 220V. Aišku su mano nikonu jos sinchronizuot neišėjo, bet pati blykstė turi rankinį valdymą ir užtenka paspausti mygtuką, kad ji iššautų. Išeitį sugalvojom greit - vietoj trikojo panaudojom taburetę. Fotoaparate nustačiau 1sekundės išlaikymą, ir laikmatį, kad fotografuotų 2sek po to, kai paspaustas užrakto mygtukas (tam, kad spaudžiant mygtuką nesujudėtų fotoaparatas ir neišsilietų nuotrauka). Išgirdęs atsidarančio užrakto garsą, kitas mano draugas, apšvietėjas Rušiniox iššaudavo blykstę...
8
Re: fotokonkursas "Namuose". Balsavimas.
Rinkausi tarp Spitfire ir simo ir pasirinkau antraji idomiai sumaste. Bet Spitfire irgi super
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
man buvo trys pagrindiniai - nakteles, simo ir spitfires. gaila, kad galima tik uz viena balsuoti
o man tai simo :D
ir idėja graži, ir išpildyta skoningai (vat, kaip pasakiau :study: )
Rinkausi tarp Simo ir Splitfire. Akis ir širdis nukrypo link Simo. Didelis + už idėją ir jos išpildymą.
smer rašo:o man tai simo :D
nemegsti manes ?
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
o kodėl turėčiau? :tongue:
šiaip - jau kiek paboodęs man tas sovietinis stilius.... kažkaip gal net ne vietoj pasirodė (bet nuotrauka, šiaip, kokybiška ir visai graži )
šiaip - jau kiek paboodęs man tas sovietinis stilius.... kažkaip gal net ne vietoj pasirodė (bet nuotrauka, šiaip, kokybiška ir visai graži )
pabodes sovietinis stilius??!! nu cia geras komentaras.
sauni nuotrauka, spitfire. man labai patinka.
sauni nuotrauka, spitfire. man labai patinka.
Irgi rinkausi tarp Simo ir Vyto, bet kadangi vyto kadras su zmonem, daviau savo balsa jam.
ir kas man uz tai ?
(kai bus laiko nuskanuosiu visas tos serijos nuotraukas ir sudesiu..)
(kai bus laiko nuskanuosiu visas tos serijos nuotraukas ir sudesiu..)
Spitfire- Top
[quote="ingava"]pabodes sovietinis stilius??!! nu cia geras komentaras./quote]
nu tiesiog man taip yra visur, kai koks jubiliejus ar kas šalia manęs, tai įkiša ir tuos sovietus
nu tiesiog man taip yra visur, kai koks jubiliejus ar kas šalia manęs, tai įkiša ir tuos sovietus
smer rašo:
paaiskink, nes nelabai suprantu, ka nori pasakyti. sitam forume tai vienintelis kadras, kuris butu kazkas panasaus i sovietines madas. daugiau nieko sovietinio cia nesu macius.
spitfire, laukiam, laukiam, paskenuok
Oki, nors biski susivelines apie pora dieneliu, bet jau skelbiu konkurso "namuose" pabaiga
Pagal balsavima matome, jog dalyviu dauguma pasisako uz Spitfire darba Taigi, jam atitenka ziurovu simpatijos Komisijos dauguma irgi tos pacios nuomones, tad velgi, Spitfire cia laimetojas Susumavus rezultatus, absoliutus nugaletojas yra Spitfire Sveikinam!
Toliau, dar du dalyviai, kurie nusipelno paminejimo, tai Simas ir Gedyminas Jie atitinkamai dalinasi antraja ir treciaja vietas
Taigi, dar karta sveikinam nugaletojus, o Spitfire prasome pranesti, kokio prizo noretum: 1Gb CF tipo kortele (ne pirmos laidos, bet nauja), 5 Fuji juosteles po 12 kadru ISO 400 ar nuotrauku albumas
Viskas
Pagal balsavima matome, jog dalyviu dauguma pasisako uz Spitfire darba Taigi, jam atitenka ziurovu simpatijos Komisijos dauguma irgi tos pacios nuomones, tad velgi, Spitfire cia laimetojas Susumavus rezultatus, absoliutus nugaletojas yra Spitfire Sveikinam!
Toliau, dar du dalyviai, kurie nusipelno paminejimo, tai Simas ir Gedyminas Jie atitinkamai dalinasi antraja ir treciaja vietas
Taigi, dar karta sveikinam nugaletojus, o Spitfire prasome pranesti, kokio prizo noretum: 1Gb CF tipo kortele (ne pirmos laidos, bet nauja), 5 Fuji juosteles po 12 kadru ISO 400 ar nuotrauku albumas
Viskas
noriu penkiu juostikiu
Spitfire- Top
Similar topics
» Fotokonkursas "Namuose". Vertinimas
» Fotokonkursas "Namuose"
» Fotokonkursas "Senieji simboliai musu laikais"
» Fotokonkursas "Mano meilė"
» Fotokonkursas "Lietus"
» Fotokonkursas "Namuose"
» Fotokonkursas "Senieji simboliai musu laikais"