Stovas
+5
tatanka_jotanka
Kiras
juoda_plunksna
Deividas.
PurviukasMaklius
9 posters
Puslapis 1 iš 1
Stovas
Taigi jūsų sugundyta nusprendžiau pamėginti nusipirkti stovą. Penktadienį su klase varom į Vilnių, tai gal bus proga užlėkt kur. Bėda tokia, kad penktadienis jau poryt ir per tiek mažai laiko neitin suspėsiu normaliai panaršyt netą ir susižinot kaip ir kas. Taip kad, gal ką žinot apie tuos stovus? Koks, kiek, kur, pagal ką rinktis? Fotofabrike mačiau Cullmann, Velbon, Manfrotto (be proto brangu), NG (irgi kažkaip) ir the Pod (ten kiek mačiau tik galvutės). Senukuose kažkokių yra... žodžiu. Need help.
Re: Stovas
Velbon tai tie i pigesnių.Pats toki turiu tai man tikrai utenka yra viskas ko man reikia
Manfrotto kiek inau jau rimtesni tatyvai
Manfrotto kiek inau jau rimtesni tatyvai
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
Viskas nuo kainos priklauso. Jei gali sau leisti - imk Manfrotto - sunkoki, brangus, bet uztat tikrai patikimi ir ilgaamziai. Jei pinigeliu ne kazkas, tada gal Velbon butu protingesnis pasirinkimas. Nors siaip manyciau, jog reiketu zvalgytis statyvo uz mazdau 300lt suma. Nu kad paskui nereiketu naujo pirkt
Nedaryk klaidos kaip as nepirk uz berods 40 lt is fujifilm
Ant jo baisu ir fotika prisukti
Ant jo baisu ir fotika prisukti
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
kazkada pirkau uz 90 lt. lengvas toks, aliuminis. po paskutinio karto iskrito keli varzteliai. manau, tai ir buvo paskutinis kartas tam trikojui. laime, turiu kur kas tvirtesni ir sunkesni, made in SSRS :D
Aišku jeigu būčiau turėjęs 300lt, daryčiau, kaip sako Plunksna, bet turėjau 150 tai Velboną už tokąi sumą ir ėmiau. Nors Zenitas sveria DAUG, jeigu dar rimtesnė optika dėt, bet maniškis CX 540 išlaiko ir Zenitą ir šiaip viskas čiki. KOLKAS esu patenkintas
As irgi turiu Velbon. :D brolis Vilbroj pirko uz 160 su akcija. Tai as visai nesigailiu. pakankamai tvirtas, lengvas, kompaktiskas bei pigus.. :D bet ka zinau taj tikrai nepirkit uz 50 LT stovu. :D baisu net prisiliest.
Zygutas- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28
Kokio aukščio trikojį reikėtų pirkt? man aktualu tas, kad būtų lengvas ir į kuprinę tilptų, bet nesinori taupyt aukščio sąskaita, 120cm mažai jau?
na tei jei nori i kuprine, kad tilptu, tai tada jau ziurekis parduotuveje iki kokio susideda, mano tai neivienas netelpa i kuprine, bet turiu kuprine, prie kurios prisitvirtina isoreje
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
juoda_plunksna rašo:turiu kur kas tvirtesni ir sunkesni, made in SSRS :D
aha... bet tai kad ant daugumos tik Kijev ir Zenit užsideda ;P
smer rašo:juoda_plunksna rašo:turiu kur kas tvirtesni ir sunkesni, made in SSRS :D
aha... bet tai kad ant daugumos tik Kijev ir Zenit užsideda ;P
mano gudresnis - turi nuimama galva ir ant jos galiu deti bet koki siuolaikini skaitmenini/juostini
aha, tai imsiu savo santaupeles ir jei iseis paieskosiu Vilniuj. Nuimama galva...skamba gerai. Bet brangus daiktas, et.
na nuemama galva tai pliusas betkuriuo atveju, bet as bent planuoju pirkt tokia galva, kurios nereiktu nuiminet ir su viena dirbt;]
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Trikojis uz mazdaug 150LT, kuris islaiko 1.5 kg. Realu?
Kiras- Top
galema tiksliau koks?Simas rašo:labai, pas patį toks
Kiras- Top
Puslapis 1 iš 1