Jauna fotografija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bokeh

5 posters

Go down

Bokeh Empty Bokeh

Rašyti  Kiras 2008-03-12, 12:10

Man atrodo, tai terminas, kuris vertas atskiros diskusijos, nes yra vienas mistiskesniu. Perkopijavau diskusija is "Musu darbai/ Zmones"

medwezys` rašo:Iron Maiden
Bokeh 2321007891_736c480466
didesnė
buvau kovo 8 ne tik sk8parke, bet ir gatvės portretų pašaudyt Smile paskui dar gal ko gero atrinksiu, nes labai jau daug prifotkinau Smile

Dainius rašo:Man tai ta erdvė kaip tik gerai atrodo Smile Gražus bokeh Bokeh 100156

Zygutas rašo:
Dainius rašo:Gražus bokeh Bokeh 100156

Tai kad visu objektyvu bokeh grazus kai detalumo antram plane ner. :D o vat kai zoles visokios ir smarkiai isplautas fonas tada labai gerai islenda negrazus bokeh. Basketball

shOo rašo:na, o jus glaite normaliai paaiskinti kas tas bokeh jei jau taip sakot?

man tai cia visiskai negrazus tas bokeh, isvis labai mazai skaitmenos kadru esu mates su graziu bokeh.. pagal mano bokeh supratima :D

Dainius rašo:
shOo rašo:na, o jus glaite normaliai paaiskinti kas tas bokeh jei jau taip sakot?

man tai cia visiskai negrazus tas bokeh, isvis labai mazai skaitmenos kadru esu mates su graziu bokeh.. pagal mano bokeh supratima :D

Bokeh - Ne ryškumo zonoje ęsančio išfokusuoto vaizdo "gražumas". Bent jau man gražus bokeh tada kai "antras planas" (Aš taip pavadinsiu Ne ryškumo zonoje ęsančio išfokusuotą vaizdą) nėra išsiliejas į visas puses ir matosi šiokios tokios detalės, žinoma darant tai gamtoje padaryti yra sunkiau.

Duosiu ir pavyzdžių
Gražus bokeh
Bokeh 1217276884_7db6caf47b
Negražus bokeh
Bokeh KEN_0193-bokeh

shOo rašo:
Dainius rašo:

Bokeh - Ne ryškumo zonoje ęsančio išfokusuoto vaizdo "gražumas". Bent jau man gražus bokeh tada kai "antras planas" (Aš taip pavadinsiu Ne ryškumo zonoje ęsančio išfokusuotą vaizdą) nėra išsiliejas į visas puses ir matosi šiokios tokios detalės, žinoma darant tai gamtoje padaryti yra sunkiau.

Duosiu ir pavyzdžių
Gražus bokeh
http://farm2.static.flickr.com/1200/1217276884_7db6caf47b.jpg
Negražus bokeh
http://www.kenrockwell.com/nikon/18200/images/KEN_0193-bokeh.jpg

Na, nurasytas apibrezimas tavo nuomones neatspindi. Ir vat tas ir yra, kad tas antras-isplaukes planas gali buti toks, kuris visiskai ishsiliejes, kuris nereikalingas ir jokios info neduoda(kaip tavo pirmam pavizdy), arba gali tureti siek tiek detalumo su naudinga informacija, ar dar prideti kazko kadrui. Ir beje, ta blogo bokeh nuotrauka mna tikrai panasi i ta, kuri buvo ideta sitam forume;]]]
va cia pvz, mano nuomone, yra geras bokeh, nors ir yra detalumo fone
http://www.prime-junta.net/pont/img/How_to/ha_Testing_lenses/good_bokeh.jpg
o cia be detalumo
http://tdn9.be/wp-content/uploads/2007/12/stormopzee001.jpg
na, bet aisku, kiekvienas turi savo nuomone ir viskas;] mes cia nuo temos krypstam.

Paskutinį kartą redagavo Kiras, 2008-03-12, 19:45. Redaguota 1 kartą

Kiras

Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01

Atgal į viršų Go down

Bokeh Empty Re: Bokeh

Rašyti  Zygutas 2008-03-12, 15:10

manau kad bokeh labai abstarktus terminas. Smile gal man pvz tos antros nuotraukos bokeh grazus
Zygutas
Zygutas
Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
Dažnas (-a) dalyvis (-ė)

Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Dainius 2008-03-12, 16:11

Taigi čia buvo mano nuomonė, tu ją priimsi, arba ne.. čia jau tavo reikalas Smile
Dainius
Dainius
Administratorius
Administratorius

Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27

Atgal į viršų Go down

Rašyti  shOo 2008-03-12, 19:37

dar vieno mano posto neperkopijavai;]

shOo

Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Kiras 2008-03-12, 19:45

Jau pasitaisiau

Kiras

Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01

Atgal į viršų Go down

Rašyti  smer 2008-03-13, 21:06

manau, kad labai priklauso nuo idėjos... kai Plunksna nuskenuos juostas, tai galėsiu duot irgi vieną pavyzdį su detalizuotai išplaukusiu bokeh (trenktas man terminas...)
smer
smer
Senbuvis (-ė)
Senbuvis (-ė)

Pranešimų skaičius : 372
Registration date : 2008-01-09

http://www.smersci.deviantart.com

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down