Lukutuko :]]
+5
Laurynas
Tarė
smer
medwezys`
lukutis
9 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Lukutuko :]]
vaaa!! rėškit ką manot, be tabų, kokia nuomonė taip ir postinkit :]] ir patarimų dar visokiausių laukiu :]]
nesu toks geras ir patyręs fatuografas, be patirties, tad kritika labai lengvai išklausysiu, ir ją panaudosiu tolimesniam pleškinimo kely :]]
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
pagarbiai, Lukas B.
sekmės:]
nesu toks geras ir patyręs fatuografas, be patirties, tad kritika labai lengvai išklausysiu, ir ją panaudosiu tolimesniam pleškinimo kely :]]
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
pagarbiai, Lukas B.
sekmės:]
lukutis- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 29
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Utena
Registration date : 2008-04-01
Re: Lukutuko :]]
Kad ir naujokas, bet iškart matosi, kad truputį rimčiau pasidomėjęs žmogus Visai gerų kadrų yra, gan gerai komponuoji. Kai kur trūksta ryškumo ir šiaip kokybės, kai kur horizontas netiesus. Tiesiog domėkis toliau, skaityk, žiūrėk, fotografuok ir sveikas atvykęs
ou jėėė .:]] iškart pagirimų gavau. aš patenkytas (happy).
Tai vat, fotoparatas gan negalingas yra mano, tai gal delto mažai kokybės yra. ( fujifilm finepix S5700 ). Bet pirkau su tokia mintim , kad pati pradžia, su tokiu išsiversiu :]]
Tai vat, fotoparatas gan negalingas yra mano, tai gal delto mažai kokybės yra. ( fujifilm finepix S5700 ). Bet pirkau su tokia mintim , kad pati pradžia, su tokiu išsiversiu :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
3 ir 8 man geriausios.
iš patirties sakau, kad su tokiu, kaip tavo, dar galima vartytis, tad nesijaudink
o šiaip - mano tie patys likę komentarai, kaip ir medwezio
iš patirties sakau, kad su tokiu, kaip tavo, dar galima vartytis, tad nesijaudink
o šiaip - mano tie patys likę komentarai, kaip ir medwezio
Sveikas prisijungęs
Kiek žiūrėjau,man patiko 5oji nuotrauka-merginos portretas. Toks natūralus ir šiltas. Sėkmės tobulėjant
Kiek žiūrėjau,man patiko 5oji nuotrauka-merginos portretas. Toks natūralus ir šiltas. Sėkmės tobulėjant
dekoju už gražius žodelius.
hmmm. o man čia toliau dėt nuotraukas? ar redaguojan pirmą postą , test jų ciklą?
hmmm. o man čia toliau dėt nuotraukas? ar redaguojan pirmą postą , test jų ciklą?
lukutis- Naujokas (-ė)
Manau nelabai supyksite už doublepost
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
lukutis- Naujokas (-ė)
is visko kol kas ka idejai rimciausios foto paskutiniojo post'o 2,3,4...butent apie jas ir pakalbesiu... nes kitur atrodo truputi pasidomejusio (tas smagu ir gerai) pasaudymai lengvi...na o dbr apie minetasias nuotraukas...
2-apsvietimas patiko, fotografavimo kampas taipogi... truputi uzkliuvo kompozicija, tai yra desines puse apatinej daly, kur "aukstu perdanga", nukirstas kampas... noretusi jog to nobutu... visa kita mano akimis labai neblogai sioj nuotraukoj...
3-sioje patiko ideja, igyvendinimas... bet ir prikibsiu prie poros smulkmeneliu... noretusi kad koja issiskirtu su visu merginos konturu...o ne "suaugtu su horizontu"... taipogi visai smagu butu jei saule butu visai uz merginos... abu siuos dalykus galima pataisyti pasirinkus truputi kitoki fotografavimo kampa...
4-butent si nuotrauka atrodo labiausiai isbaigta is visu Tavo publikuotu darbu... vos vos maziau kaires gal noretusi...bet tikrai ne taip kad suktusi galvoje "butinai nukirpciau"...patiko apsvietimas... seselis..kampas fotografavimo...net tas nekokybes daromas efektas... primena juosta nemazai...
tai tiek apie nuotraukas si karta...dziugu, jog domiesi, nori tobuleti ir nebijai kritikos... keep it on...
svarbiausia nepamirsk, jog ne fotoaparatas daro nuotraukas... o fotografas...ta dezute Tavo rankose tik suteikia galimybes...
2-apsvietimas patiko, fotografavimo kampas taipogi... truputi uzkliuvo kompozicija, tai yra desines puse apatinej daly, kur "aukstu perdanga", nukirstas kampas... noretusi jog to nobutu... visa kita mano akimis labai neblogai sioj nuotraukoj...
3-sioje patiko ideja, igyvendinimas... bet ir prikibsiu prie poros smulkmeneliu... noretusi kad koja issiskirtu su visu merginos konturu...o ne "suaugtu su horizontu"... taipogi visai smagu butu jei saule butu visai uz merginos... abu siuos dalykus galima pataisyti pasirinkus truputi kitoki fotografavimo kampa...
4-butent si nuotrauka atrodo labiausiai isbaigta is visu Tavo publikuotu darbu... vos vos maziau kaires gal noretusi...bet tikrai ne taip kad suktusi galvoje "butinai nukirpciau"...patiko apsvietimas... seselis..kampas fotografavimo...net tas nekokybes daromas efektas... primena juosta nemazai...
tai tiek apie nuotraukas si karta...dziugu, jog domiesi, nori tobuleti ir nebijai kritikos... keep it on...
svarbiausia nepamirsk, jog ne fotoaparatas daro nuotraukas... o fotografas...ta dezute Tavo rankose tik suteikia galimybes...
Paskutinį kartą redagavo Laurynas, 2008-04-01, 19:14. Redaguota 1 kartą
Eiktu kaip jėga buvo skaityt tuos nuotraukų pakomentavimus. ajazau. :]] ačiū už visus kritikos gabaliukus :]] ir pagirimus . :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
welcome
turiu pripazinti - esu maloniai nustebintas yra/matau taisytinu dalyku, apie juos is esmes jau pasakyta cia, bet siaip galiu tik pagirti tave keep it up
o kas del aparato, tai nors ir muilinuke, bet ji turi rankini valdyma, islaikymo ir difragmos prioritetu rezimus, o tas labai faina, ypac, kai nori eksperimentuoti
tikiuosi, sis forumas pades tau tobuleti, o tu mus pradziuginsi savo nuotraukomis
turiu pripazinti - esu maloniai nustebintas yra/matau taisytinu dalyku, apie juos is esmes jau pasakyta cia, bet siaip galiu tik pagirti tave keep it up
o kas del aparato, tai nors ir muilinuke, bet ji turi rankini valdyma, islaikymo ir difragmos prioritetu rezimus, o tas labai faina, ypac, kai nori eksperimentuoti
tikiuosi, sis forumas pades tau tobuleti, o tu mus pradziuginsi savo nuotraukomis
Plunksna- pirma diena ir jau praverčia :]] . visi mielai malonūs čia. Nuostabu :]] ačiū už pagirimus labai :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
padarei ispudi, yra geru kadru. tik jau nebezinau kurie. tik kita karta nedek tiek daug ju, nes sunku prikomentuoti apie juos. parodysi visus geriausius savo darbus is karto, ka tada darysi? :D
Nelabai supratau klausimo :]] bet ačiū už tą sakinį ,,padarei ispudi, yra geru kadru." supratau jį kaip pagirimą :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
Cia Ingava ne tiek klause, kiek siaip patare - dek po maziau kadru is karto - kokius 3 - 4 ar pan. Nes kabai sunku sugaudyti kas ir kaip. Man patiko foto. Kaip pradziai - isvis sauniai. Komentarai:
1. Man patinka spalvos. Veido apsvietimas gal ne super. Del kompozicijos - dvejoju. Gal reikejo visa ideti. Idomus fotografavimo kampas.
2. Smagu, kad zaidi su apsvietimu. Kazkaip kitaip kadra buciau komponaves
3, Idomi mintis
4. Kompozicija, spalvos - OK, bet geles ziedas turetu buti fokuse (ryskus)
5. man nelabai. Nieko idomaus, plius - pasokes uzstoja kito zmogaus galva.
6. Idomu
7. Turburt man labiausiai patikus foto. Mergina grazi, nufotografuota gerai
8. Nelabai
9. kaip pazaidimas - nieko, bet jau matyta.
10. Ziurisi, bet lasu ant stiklo jau daug prifitigrafuota. Bet man vis vien patinka
Likusios trys nelabai
1. Man patinka spalvos. Veido apsvietimas gal ne super. Del kompozicijos - dvejoju. Gal reikejo visa ideti. Idomus fotografavimo kampas.
2. Smagu, kad zaidi su apsvietimu. Kazkaip kitaip kadra buciau komponaves
3, Idomi mintis
4. Kompozicija, spalvos - OK, bet geles ziedas turetu buti fokuse (ryskus)
5. man nelabai. Nieko idomaus, plius - pasokes uzstoja kito zmogaus galva.
6. Idomu
7. Turburt man labiausiai patikus foto. Mergina grazi, nufotografuota gerai
8. Nelabai
9. kaip pazaidimas - nieko, bet jau matyta.
10. Ziurisi, bet lasu ant stiklo jau daug prifitigrafuota. Bet man vis vien patinka
Likusios trys nelabai
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Dėėėkui :]] supratau :]
* Kirai, dėkui labai užpakomentavimą :]]
* Kirai, dėkui labai užpakomentavimą :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
aptingau kažkaip fotkint. bet va šiand išsinešiau fotoaparatą lauk:]] ir nufotkinau porą kadrų. tai va, duodu vieną iš tu keletos jūsų teismui :]]
lukutis- Naujokas (-ė)
Man patinka. Tik atrodo fokusas netikslus (noretusi i dvirati) ir spalvos keistokos
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
riškinau :]] nesugebu aš naudotis tuo fokusu.
lukutis- Naujokas (-ė)
kąmanot?
lukutis- Naujokas (-ė)
ištikrų šita su akyniais geriau žiūris. nemanot taip?
lukutis- Naujokas (-ė)
kita karta kai desi serija, padaryk tarpus tarp nuotrauku. man patiko sita serija, ypac antroji nuotrauka. tokie smagus kadrai ir uzteks cia i mokyklele deti! dek i kategorijas
nejauku dar man dėt nuotraukas prie tų visų kietesnių nuotraukų gamintojų. :]] gal aš mokyklėlę dar pasidžiaugsiu.
ok :]] kita kart tarpus sudėsiu butinai.
ok :]] kita kart tarpus sudėsiu butinai.
lukutis- Naujokas (-ė)
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2