kritikos prasom!
+8
skhotry
Vaikystės stogas
Tarė
Dainius
smer
ingava
Kiras
Anapilis
12 posters
Puslapis 2 iš 3
Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Re: kritikos prasom!
vis jūs sakote kad truksta "cinko" ar "kabliuko" mano fotografijose irgi yra panašu bet kaip tai ištaisyti ka reikia žinoti ?
skhotry- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 6
Registration date : 2008-06-15
"Visi žmonės yra menininkai, bet tik menininkai tai žino" patiko man ši citata. O reikia žinoti kaip naudotis google, ir nebijoti eksperimentuoti, taigi niekas tik pradėjęs fotografuoti, susidomėjęs fotografija, nepadaro gerų nuotraukų.
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Krauk foto cia, o tada ziuresim kritika ir priekabes daug duoda.
O del statyvo - kazkas visgi ne taip. Tai gal fokusas buvo 1 metras?
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
nusipirksiu veidrodinuka ir išvažiuosiu darbo reikalais į rusija į maskva grįšiu po 6 mėnesiu
skhotry- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 6
Registration date : 2008-06-15
Kiras rašo:
Kad ne su fokusu lyg ir viskas tvarkoj. gal del to kad debesu keletas sluoksniu buvo?
OT: Pasiskaitinejus si foruma persasi tokia isvada, kad kokybiskos nuotraukos gali buti tik menines.
Anapilis- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Registration date : 2008-05-26
Anapilis rašo:OT: Pasiskaitinejus si foruma persasi tokia isvada, kad kokybiskos nuotraukos gali buti tik menines.
Emmm? Gali patikslinti? nesupratau minties
Kiras- Top
Na tiesiog susidaro toks ispudis, kad jei nera kazkokios ipatingos menines minties tai nuotrauka automatiskai bloga/neidomi... Taip iseitu reportazine fotografija tai jau "nelygis".
Anapilis- Naujokas (-ė)
Reportazine foto taip pat turi buti kokybiska. Ir vis vien geriausiai vertinamos tos reportazines foto, kurios yra su meniniu uztaisu.
Beje, jei "menine" foto gali buti nekokybiska, tai reportazine buti nekokybiska negali. Jei keliami zymiai didesni profesionalumo reikalavimai
Beje, jei "menine" foto gali buti nekokybiska, tai reportazine buti nekokybiska negali. Jei keliami zymiai didesni profesionalumo reikalavimai
Kiras- Top
Del kokybes niekas ir nesigincija. Tiesiog susidare toks ispudis(gal ir klaidingas) kad cia nelabai megstama reportazine fotografija.
Anapilis- Naujokas (-ė)
klaidingas ispudis- tiesiog nera tarp musu kas daro tikrai kieta reportazine fotografija... ir isvis in lt nelabai yra kietu reportazininku...perziurek nete pasaulinio lygio reportazus fotografuojanciu fotografu darbus ir suprasi kas per daiktas yra ir kodel paprasti snapshot'ai kad ir cikliniai nelabai sueina kaip reportazas...
Laurynas aplenke Va, paziurek, kas yra reportazine foto: http://www.worldpressphoto.org/index.php?option=com_photogallery&task=blogsection&id=18&Itemid=187&bandwidth=high
Kiras- Top
Laurynas rašo:klaidingas ispudis- tiesiog nera tarp musu kas daro tikrai kieta reportazine fotografija... ir isvis in lt nelabai yra kietu reportazininku...perziurek nete pasaulinio lygio reportazus fotografuojanciu fotografu darbus ir suprasi kas per daiktas yra ir kodel paprasti snapshot'ai kad ir cikliniai nelabai sueina kaip reportazas...
Prisiskaicius tokiu komentaru: "nieko idomaus, bet reportazui sueitu" ir pan susidaro tokia nuomone kartais... Aisku jei ji klaidinga, tai labai smagu.
O kad nera kietu reportazininku, tai manau ir neatsiras jei domejimosi tuo nebus. Na paprasti snapshot'ai gal ir nesueina kaip reportazas, bet pradeti vistiek nuo kazko reikia.
Anapilis- Naujokas (-ė)
Tu teisus, pradeti tikrai reikia. O po to - per daug skaudziai nereaguoti i kritika, o stengtis pagauti, kame esme ir bandyti kitaip Galu gale pavyks puikiai
Kiras- Top
I kritika niekas skaudziai ir nereaguoja. Kuo daugiau kritikos tuo geriau manyciau. O pastebejimai buvo bendri pasiskaitinejus jusu diskusjas. Na gerai baigiam "fleima" gal?
Anapilis- Naujokas (-ė)
Patinka tvora. Ar kas ten. Suteikia savotiško šarmo .
Tačiau. Moteris man perJUODA. ir norisi (bent man) ryškesnių kontūrų skiriančių moterį nuo vaiko.
Perdaug baltos vsgi.. jau akys tada kažkur pabėga..bėga bėga...:>
na nežinau IMHO!
Tačiau. Moteris man perJUODA. ir norisi (bent man) ryškesnių kontūrų skiriančių moterį nuo vaiko.
Perdaug baltos vsgi.. jau akys tada kažkur pabėga..bėga bėga...:>
na nežinau IMHO!
Darkflower- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 34
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Klaipėda
Registration date : 2008-06-18
O man kaip tik patinka juodumas. Kaip seseliu teatras. Is pradziu maniau, gal dar juodesniu reiketu, bet tada moteris neatsiskirtu nuo vaiko.
Bet as kibciau prie kompozicijos (bet tik truputi). Dabar jie tarsi iseina is kadro - paprastai komponuojama, kad judesiui butu vietos. Nebet pavadinti foto - "iseinantys", tada butu ok
Bet as kibciau prie kompozicijos (bet tik truputi). Dabar jie tarsi iseina is kadro - paprastai komponuojama, kad judesiui butu vietos. Nebet pavadinti foto - "iseinantys", tada butu ok
Kiras- Top
Dekui uz komentarus.
Kas liecia isejima is kadro, tai cia forumas nukirpo desini krasta...
Kiras rašo:O man kaip tik patinka juodumas. Kaip seseliu teatras. Is pradziu maniau, gal dar juodesniu reiketu, bet tada moteris neatsiskirtu nuo vaiko.
Kas liecia isejima is kadro, tai cia forumas nukirpo desini krasta...
Anapilis- Naujokas (-ė)
O tai kaip buvo? centre? tada dar blogiau. Centrine kompozicija retai pasiteisina
Kiras- Top
Ne centre, bet ir neiseje is kadro... Spustelk ant nuotraukos ir pamatysi kaip atrodo. Cia kazkodel pastoviai dedant nukerpa krasta.(cia tik man taip ar taip ir turi but?)
Anapilis- Naujokas (-ė)
Nematau absoliuciai jokio skirtumo
Kiras- Top
Na bent jau man forume ziurint nesimato mazdaud 1-2cm desinio krasto nuotraukos... Nebent cia tik man taip rodo...
Anapilis- Naujokas (-ė)
Jep, pluksna teisus - fokusas nepataikytas. Plius - kompozicijos bedos. Mergina beveik centre su nukirstom kojom ir erdves virs galvos trukumu.
Na, gal ne tai, kad nukirstom, bet tiesiog tas mesytes gabaliukas kazkaip ne taip ziurisi.
Na, gal ne tai, kad nukirstom, bet tiesiog tas mesytes gabaliukas kazkaip ne taip ziurisi.
Kiras- Top
Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 2 iš 3