Debesinės
+4
juoda_plunksna
Rasa
Kiras
Debesims.
8 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Debesinės
Labą dieną ;}
Dedu truputį fotografijų. Esu tik pradedančioji, tad būčiau baisiausiai dėkinga, jeigu konkrečiai pasakytumėt kas yra blogai, kas gerai, ką būtų galima tobulinti ir pan.
Dedu truputį fotografijų. Esu tik pradedančioji, tad būčiau baisiausiai dėkinga, jeigu konkrečiai pasakytumėt kas yra blogai, kas gerai, ką būtų galima tobulinti ir pan.
Paskutinį kartą redagavo Debesims., 2008-06-23, 21:43. Redaguota 1 kartą
Re: Debesinės
Pirmas patarimas - idek tvarkingai foto. Paziurek, kaip kiti deda - sitaip nepatogu ziureti.
Keletas komentaru - pirmos - nematau idejos. Antroji butu nieko, tik kad padegintas kairys krastas biski. Man turbut ketvirtoji labiausiais, tokia gyva, taciau nepatinka ziauri sepija.
Keletas komentaru - pirmos - nematau idejos. Antroji butu nieko, tik kad padegintas kairys krastas biski. Man turbut ketvirtoji labiausiais, tokia gyva, taciau nepatinka ziauri sepija.
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Va, dabar ir paskutine matau, nes anksciau neatsidare. Spalvos joje visai zavios
Kiras- Top
mano manymu pirmoji butu bent kazkiek idomesne jei fonas butu blankus o ta masiniuke butu kazkokios iskirtines ryskios spalvos...gal tada butu geriau. antroji..sutikciau su Kiro nuomone. trecioji..nieko kas uzlaikytu aki nera. ketvirtojoj tai man spalva nepatinka ;>. penktoji tai spalvos normalios, taciau nesuprantu i ka tiksliai cia sufokusuota...
Rasa- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 128
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kėdainiai
Registration date : 2008-05-17
Kirai - ačiū ;} Toje foto nėra nė kiek fotošopo..
Rasa - galbūt būtu įdomesnė, bet bėda tame, kad mašinukė yra juodos spalvos, o dirbtinai jos spalvint nenorėjau... Dėl antros - bandysiu kitą kartą nenudegint taip stipriai. Ketvirtoj Jums nepatiko per stipri sepija ar norėjosi nuotraukos spalvotos/juodai baltos ir pan.?
Penktoj nuotraukoj norėjau sufokusuoti tą patį baltą alia "pūką" ;DD
Ačiū ) Bandysiu pasinaudot Jūsiškėm pastabom.
Rasa - galbūt būtu įdomesnė, bet bėda tame, kad mašinukė yra juodos spalvos, o dirbtinai jos spalvint nenorėjau... Dėl antros - bandysiu kitą kartą nenudegint taip stipriai. Ketvirtoj Jums nepatiko per stipri sepija ar norėjosi nuotraukos spalvotos/juodai baltos ir pan.?
Penktoj nuotraukoj norėjau sufokusuoti tą patį baltą alia "pūką" ;DD
Ačiū ) Bandysiu pasinaudot Jūsiškėm pastabom.
Reiskias, toks bendras pastebejimas bruksnelis pamastymas. Grazus vaizdas ar grazus, idomus daiktas dar negarantuoja grazios, idomios, meniskos nuotraukos. Neuztenka vien prieiti ir nufotkinti. Pirmiausia reiketu tureti galvoje kazkokia minti, kuria noretum perteikti per nuotrauka. Tarkim as noriu nufotografuoti grazu peizaza. Tokiu atveju as pradedu galvoti, o kaip ji nufotografuoti geriau, ka itraukti i kadra, o ka palikti ir pan.
Galbut visa tai skamba kiek sudetingai, bet jei nenuleisi ranku ir stengsiesi tobuleti, su laiku net nepajusi, kaip tavo nuotraukos gereja
Galbut visa tai skamba kiek sudetingai, bet jei nenuleisi ranku ir stengsiesi tobuleti, su laiku net nepajusi, kaip tavo nuotraukos gereja
Na labiausiai patiko pirmoji jei būtų daugiau išlietas antrasis planas iš vis būtų liux . Antroji tiesiog Snapshot, nepatiko. Trečioji, musė per tamsi todėl negaliu įžiūrėti įvairių detalių, bet šiaip visai nieko dera centrinė kompozicija . Paskutinėje mintį aš turbūt supratau, bet jei reiktų pavadinimo, kad suprastume ką tu nori pasakyti. Tai tiek
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Dėl pirmosios nuotraukos aš tą patį galvojau ;D Tikrai. Bet taip jau gavosi.
Ačiū labai )
Ačiū labai )
Nugi gavau 'modelį' ir bandžiau daryt fotografijas su žmonėm ;}
O ar pavyko, ar nelabai, Jums spręst palieku
Dėkui
1.
2.
Šita man asmeniškai patiko. Ir taip gavosi, kad jau kojas netyčiom nukirtau. Ir pati dėlei to baisiai susinervinau ;DD
3.
4.
5.
O ar pavyko, ar nelabai, Jums spręst palieku
Dėkui
1.
2.
Šita man asmeniškai patiko. Ir taip gavosi, kad jau kojas netyčiom nukirtau. Ir pati dėlei to baisiai susinervinau ;DD
3.
4.
5.
Man rodos biski bedos su kadravimu. Daugely vietu nukapoji rankas/kojas/galvu gabalus (del situ galima diskutuoti ar vertejo palikti). Ir dar - rodos truputi pereksponuoji
Kiras- Top
Ingava, ačiū taaip. žinau, žinau dėl rankų kitą kart tokios baisios klaidos bandysiu nedaryt
Taip, Kirai ir ne biški tikrai... Bet gi mokausi dar, bandau... Labiau pasistengt kitą kart reikės ;}
"Ir dar - rodos truputi pereksponuoji"
Galit paaiškint?
Taip, Kirai ir ne biški tikrai... Bet gi mokausi dar, bandau... Labiau pasistengt kitą kart reikės ;}
"Ir dar - rodos truputi pereksponuoji"
Galit paaiškint?
Esme tokia - paziurek i sviesiausias foto vietas, pvz plaukus antroje foto, skruosta paskutineje. Jos yra tokios sviesios, kad nera joniu detaliu. Tai vadinasi isdeginimu arba perdeginimu. O tai atsitinka del neteisingos ekspozicijos. Norint, kad taip neatsitiktu, reikia sumazinti diafragma arba sumazinti islaikyma arba uzdeti EV -0,5 - -1. Aiskiau?
Kiras- Top
na mintis visai nebloga, ta b&w visai tinka. tik man i akis krenta tas šešėlis ant veido kairėje...nežinau kažkaip jis man nesižiuri...gal norejosi kad tas vanduo ne tik prie kaklo matytusi, bet kad ir aplink galva butu vandens vaizdas nes dabar ten taip tamsu...o is zmogaus veido išraiškos nesuprasi ar jis noretu sakyti ,,greičiau fotkink nes vanduo šaltas" ar ,,mm...gera pasiteškenti vandenyje" čia tik mano nuomonė, pati aš nič nieko nenusimanau apie žmonių fotkinimą....pasakiau tik tiek kiek matau...bet foto nebloga o ideja gera
oho...skenduolius fotkini
visai šauniai jei nebutu tu burbuliuku prie burnos o aplink kaiptik būtų daug burbuliokų tai malonus vaizdelis akiai
visai šauniai jei nebutu tu burbuliuku prie burnos o aplink kaiptik būtų daug burbuliokų tai malonus vaizdelis akiai
Tas burbulas ir man nepatiko ;D
Bet, kad į nosį vandens nepribėgtų pūtė ir taip gavosi ;D
Bet, kad į nosį vandens nepribėgtų pūtė ir taip gavosi ;D
bet idejos geros, o patobulinti visada galima