Amanita Vijoklio dėžė
+4
Rasa
Dainius
Deividas.
Amanita Vijoklis
8 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Amanita Vijoklis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 88
Registration date : 2008-07-26
Re: Amanita Vijoklio dėžė
Visai apmirė mano ši tema . Negi nieks neduos jokių patarimų, nepaliks komentarų?
tai idek nauju darbu. nes vat siek tiek auksciau antroji fotografija, tai is vis kiek matau yra kropas is anksciau tavo idetos
Karolis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 89
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-22
Man labiau iškirptas variantas patiko, todėl ir įdėjau .
Viena nedidelė kompiuterinė manipuliacija Rėmelis iš savos nuotraukos:
Be pavadinimo nuotrauka. Tiksliau trys sujungti tie patys vaizdai. Man kažko patiko toks ornamentas, todėl taip ir palikau:
Viena nedidelė kompiuterinė manipuliacija Rėmelis iš savos nuotraukos:
Be pavadinimo nuotrauka. Tiksliau trys sujungti tie patys vaizdai. Man kažko patiko toks ornamentas, todėl taip ir palikau:
Patirtis ir geros nuotraukos "ateina" ne išgirdus kritiką. Reikia daug praktikos. Daug fotografuoti. Galų gale tada atrandi savo stilių ir vystai jį, sumanai idėjas : ) Tik nefotografuok tų sienų, jazmaria
su_zhiburiu- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 8
Registration date : 2008-10-31
Visos šiuos nuotraukos darytos iki šių metų birželio mėnesio, daugiau fotoaparato neturiu, nes dar sesė anksčiau kartais leisdavo pafotografuoti. O, kuomet ji išvažiavo gyvent ir mokytis į Vilnių, tai taip ir liko užmirštin šis pomėgis. Litas po lito, tai gal ir susitaupysiu kokiam aparatėliui .
Aš ilgą laiką fotografavau su kažkokia muiline, kuri po to buvo nukainuota ir tekainavo tik 300 litų. O nuotraukos gerame apšvietime išeidavo tikrai geros. Štai vienas pavyzdys, pažiūrėk ryškumą - čia
Aš tris mėnesius su sesės fotoaparatu kartais papleškindavau, tačiau tuo metu net negalvojau rimčiau apie fotografavimą, o tik retkarčiais paeksperimentuodavau. Po to, kai fotoaparato nebeliko, pradėjau domėtis labiau teorija, jo istorija, įvairiais fotografijos žanrais, atlikimo būdais. Neįvertinau daikto tol, kol jo nepraradau. O dabar nė trijų šimtų litų neturiu, kad nusipirkčiau kokią nors pigūškę. O šiaip kas blogai muilinėse, tai, kad negali eksperimentuoti su rankiniais nustatymais, tai ir kerta viskas per žinias, kuomet paimsi normalų fotoaparatą į rankas .
Daug kas kerta... Mes gi nesimokėme iškart taisyklingai kalbėti : ]
Gal tame ir yra tiesos, bet vis tiek man kažkaip fotografija daugiau rišasi su rankiniu valdymu nei su muiline, kur nieko negalima nustatinėt.
Bet gi jei tikrai nori užsiimti fotografavimu, tau vis tiek geriau tik kišti į galvą teoriją ir po penkių metų pirktis gerą fotoaparatą, kai ta teorija keisis, negu kažką bandyti su muilu? Keista. Sėkmės tada
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2