naujoko foto
2 posters
Puslapis 1 iš 1
naujoko foto
Sveiki. uzvakar nusipirkau savo 1 veidrodini fotoaparata: olympus E 620. dar visiskai nemoku juo naudotis net manual neperskaiciau Smile bet meginau zaist su manual nustatymais ir fokusu ir gavos pora padoresniu kadru na ir butu idomu isgirst jusu nuomone.
sia foto dariau paskubomis nes sventeje pamaciau moteriske su siuo graziu suniuku ir turejau gal 10 sekundziu kol ji nenuejo tai nelabai spejau sufokusuot rankiniu budu. na bet man ji atrodo gan mielai..
sia foto dariau paskubomis nes sventeje pamaciau moteriske su siuo graziu suniuku ir turejau gal 10 sekundziu kol ji nenuejo tai nelabai spejau sufokusuot rankiniu budu. na bet man ji atrodo gan mielai..
saiper- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 17
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kybartai
Registration date : 2009-07-18
Re: naujoko foto
Neisizeisk, bet foto ir yra "naujokiskos" - verta paziureti gerokai kitu foto, paskaityti ir pan. Kompozicija pakankamai neidomi - pagrindinis objektas centre ir viskas. Plius - daznai nuotrauka gelbeja ideja.
O be to - nesupratau, kam fokusuoti rankomis?
P.S. man rodos, tema reiktu perkelti i mokyklele
O be to - nesupratau, kam fokusuoti rankomis?
P.S. man rodos, tema reiktu perkelti i mokyklele
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
rankom fokusuot idomiau kam tada isvis daryt ne ant auto jei viska palikt fotikui..?
saiper- Naujokas (-ė)
Klausimas - ka tu nori gauti is to rankinio.
Is esmes su DSLR sunku fokusuoti rankiniu budu, jis tam nepritaikytas. Visai kitas reikalas su neskaitmeniniu. Taigi - uzsiiminejimas mazochizmu
O del automatikos - kartais geriausia jai ir palikti visa darba O siaip jau mano dazniausiai naudojamas rezimas - A (diafragmos prioritetas), jei reikia - ekspokorekcija. Nematau reikalo uzsiimineti astrologija ir fotogafuoti visiskai rankiniu rezimu.
Is esmes su DSLR sunku fokusuoti rankiniu budu, jis tam nepritaikytas. Visai kitas reikalas su neskaitmeniniu. Taigi - uzsiiminejimas mazochizmu
O del automatikos - kartais geriausia jai ir palikti visa darba O siaip jau mano dazniausiai naudojamas rezimas - A (diafragmos prioritetas), jei reikia - ekspokorekcija. Nematau reikalo uzsiimineti astrologija ir fotogafuoti visiskai rankiniu rezimu.
Kiras- Top
na as kiek meginau ant a rezino tai nelabai patiko nes islaikymas automatinis ir kartais jei biski tamsiau kaip padaro kokia puse sekundes ir gaunas bluro pasaulis.. siaip man visai patinka rezimas judantiems objektams. gerai foklusuoja ir normaliai diafragma darineja. net nzn ar verta viska pleskint ant vieno rezino. norint kazko ismokt manau reikia daugiau savo rankom padirbet. na o del fokusavimo tai kartais automanitis geriau o kartais fokusuoja visiskai i pievas tai dabar naudoju abu rezimus. kur eina naudoju auto bet daznai ir manual.
saiper- Naujokas (-ė)
Pasiulymai:
1) pasidomek diafragma ir jos santykiu su islaikymu ir iso. Tada nebus bluro
2) paziurek, kuriame taske fokusuoja. As pasidares, kad fokusuotu centre, tada perkomponuoju kadra. Jei leisti paciam fotikui spresti, kartais jis susvaigsta
1) pasidomek diafragma ir jos santykiu su islaikymu ir iso. Tada nebus bluro
2) paziurek, kuriame taske fokusuoja. As pasidares, kad fokusuotu centre, tada perkomponuoju kadra. Jei leisti paciam fotikui spresti, kartais jis susvaigsta
Kiras- Top
na as ir pasidares centre kad fokusuotu. o diafragmom iso ir fokusavimais pasidomejau kazkiek jau zinau kas ka daro zinau kaip daryt kad butu normaliau tik tiek kad jei diafragma labiau uzdarai tada iskarto reikia didint iso ir mazint islaikyma ir fotikas dazniausiai iso nenori keist o mazina islaikyma ir gaunas bluras prie didelio islaikymo
saiper- Naujokas (-ė)
Iso gali rankutem pakeisti
Kiras- Top
Similar topics
» Fotomedziokle: sestas turas (Christmas...)
» pradzia foto
» pirma foto
» Ievutu Foto
» BigFatZero foto...
» pradzia foto
» pirma foto
» Ievutu Foto
» BigFatZero foto...
Puslapis 1 iš 1