Patarkit !!! 35mm SLR fotoaparatas
2 posters
Puslapis 1 iš 1
Patarkit !!! 35mm SLR fotoaparatas
Man reikia 35mm SLR fotoaparato, ieskau nebrangaus varianto, siulykit
ediiiiita- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 3
Registration date : 2009-08-27
Re: Patarkit !!! 35mm SLR fotoaparatas
Juostinio, kiek suprantu. O mechaninio ar su auto rezimais? Ir ar turi koki nors DSLR?
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
.
Taip turiu DSLR Mechaninio reiktu
ediiiiita- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 3
Registration date : 2009-08-27
Re: Patarkit !!! 35mm SLR fotoaparatas
Kurios sistemos DSLR? Ar noresi naudoti jo objektyvus?
Nes pvz., kiek mano zinios siekia, Pentaxo populiariausi mechaniniai slr yra Spotmatic ir K1000. Pirmasis - m42 objektyvai, antrasis K. Bet kazi kaip ten butu uzmovus nauja dslr skirta objektyva.
O siaip kalbant apie mechaninius - labiausiai paplite turbut Zenitai, jie ir pigiausi, bet siaip jau problematiski jie. Manasis strigo ir strigo. Tai perejau prie Pentax Spotmatic, nusiskundimu neturiu. Kai kas sako, kad uz savo kaina Practica gerai, zymiai geriau uz zenita, bet yra ir besiskundzianciu. Minoltos giriamos.
Nes pvz., kiek mano zinios siekia, Pentaxo populiariausi mechaniniai slr yra Spotmatic ir K1000. Pirmasis - m42 objektyvai, antrasis K. Bet kazi kaip ten butu uzmovus nauja dslr skirta objektyva.
O siaip kalbant apie mechaninius - labiausiai paplite turbut Zenitai, jie ir pigiausi, bet siaip jau problematiski jie. Manasis strigo ir strigo. Tai perejau prie Pentax Spotmatic, nusiskundimu neturiu. Kai kas sako, kad uz savo kaina Practica gerai, zymiai geriau uz zenita, bet yra ir besiskundzianciu. Minoltos giriamos.
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Similar topics
» Bedos su Smena 35mm
» Patarkit del pirkinio
» Fotoaparatas.lt
» Pradedu fotografuoti,vertinkit,kritikuokit,patarkit
» Patarkit del pirkinio
» Fotoaparatas.lt
» Pradedu fotografuoti,vertinkit,kritikuokit,patarkit