Jauna fotografija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Footplant

2 posters

Go down

Footplant Empty Footplant

Rašyti  shOo 2007-03-02, 19:07

Senai daryta nuotrauka, as nzn kazkaip niekad man ji neatsibosta.. siandien net atsispausdinau 21x21cm ;] Techniniu daug cia yra klaidu, bet neisivaizduoju ka noreciau joje pakeisti, del cia dedu. Ka jus manote?
Footplant 6x6s

shOo

Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13

Atgal į viršų Go down

Footplant Empty Re: Footplant

Rašyti  Meska 2007-03-02, 20:37

Aš būčiau Rapolui tiesiai prieš nosį, beveik, atsistojęs tiesiog. Būtų tobulas apšvietimas ir t.t., o vat mane daba klausimas kankina: kai buvo Puškė atvažiavęs ir kitomis progomis, kai tu fotografuoji, iš kažkur atsiranda prožektorius tas galingas. Kas do daiktas ten? Plačiau prašom! Smile Kas liečia foto, pagrinde perprastas apšvietimas.

Meska
Forumo siela
Forumo siela

Pranešimų skaičius : 445
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-11

http://www.tracers.lt/

Atgal į viršų Go down

Rašyti  shOo 2007-03-03, 09:56

1. Tai pries nosi tu neatsistotum nes butum nutrenktas. O del apsvietimo jis toks buvo planuotas, kad matytusi tik konturas, is ryskus blyksnis shone.

O cia ne prozektorius o blicas, gana senas VIVITAR;)

shOo

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Meska 2007-03-03, 10:38

Na ne prieš pat nosį, bet šalimais. O jei čia minirampoj buvo, tai ant kito krašto įsitaisyčiau prizūminęs. Jei norėjai kontūrų, man rodos, reikėjo blicą daugiau į kairę pastumt (žiūrint į dabartinę foto, o tam kuris laikė tuo metu reikėjo paeit į dešinę. Būtų ryškesni kontūrai).

Meska
Forumo siela
Forumo siela

Atgal į viršų Go down

Rašyti  shOo 2007-03-03, 15:54

ne cia ne ant minirampos;] ant sienos tos didziausios skateparke. o apie laikyma, tai nelabai supratau ka turi omeny. cia blicas ant statyvo, matosi statyvas dar;) ir jei ji pastumciau i desine tai nebutu nuo to ryskesni konturai, nebent jei arciau saves(auksciau) pakelciau.

shOo

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Meska 2007-03-04, 07:01

Jo... Mano monitorius ryškiai pritemęs... Nesimato štatyvo. Na va, daba žurai: štatyvas nuotraukoje yra dešiniąjame kampe. Jei jį daugiau į kairę patraukus išryškėtų visas Rapolas. Matytūs (rodos) visi kontūrai. Nugara ir etc. va. Nu, ką žinau. Jei nesuprasi, taip ir nesugebėsiu paaiškint Smile

Meska
Forumo siela
Forumo siela

Atgal į viršų Go down

Rašyti  Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down