Footplant
2 posters
Puslapis 1 iš 1
Footplant
Senai daryta nuotrauka, as nzn kazkaip niekad man ji neatsibosta.. siandien net atsispausdinau 21x21cm ;] Techniniu daug cia yra klaidu, bet neisivaizduoju ka noreciau joje pakeisti, del cia dedu. Ka jus manote?
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Re: Footplant
Aš būčiau Rapolui tiesiai prieš nosį, beveik, atsistojęs tiesiog. Būtų tobulas apšvietimas ir t.t., o vat mane daba klausimas kankina: kai buvo Puškė atvažiavęs ir kitomis progomis, kai tu fotografuoji, iš kažkur atsiranda prožektorius tas galingas. Kas do daiktas ten? Plačiau prašom! Kas liečia foto, pagrinde perprastas apšvietimas.
1. Tai pries nosi tu neatsistotum nes butum nutrenktas. O del apsvietimo jis toks buvo planuotas, kad matytusi tik konturas, is ryskus blyksnis shone.
O cia ne prozektorius o blicas, gana senas VIVITAR;)
O cia ne prozektorius o blicas, gana senas VIVITAR;)
shOo- Top
Na ne prieš pat nosį, bet šalimais. O jei čia minirampoj buvo, tai ant kito krašto įsitaisyčiau prizūminęs. Jei norėjai kontūrų, man rodos, reikėjo blicą daugiau į kairę pastumt (žiūrint į dabartinę foto, o tam kuris laikė tuo metu reikėjo paeit į dešinę. Būtų ryškesni kontūrai).
ne cia ne ant minirampos;] ant sienos tos didziausios skateparke. o apie laikyma, tai nelabai supratau ka turi omeny. cia blicas ant statyvo, matosi statyvas dar;) ir jei ji pastumciau i desine tai nebutu nuo to ryskesni konturai, nebent jei arciau saves(auksciau) pakelciau.
shOo- Top
Jo... Mano monitorius ryškiai pritemęs... Nesimato štatyvo. Na va, daba žurai: štatyvas nuotraukoje yra dešiniąjame kampe. Jei jį daugiau į kairę patraukus išryškėtų visas Rapolas. Matytūs (rodos) visi kontūrai. Nugara ir etc. va. Nu, ką žinau. Jei nesuprasi, taip ir nesugebėsiu paaiškint
Puslapis 1 iš 1