Macro nuotraukos
+60
Debesims.
Amanita Vijoklis
VMonciune
Darkflower
Rasa
*A*
garbanele
Karolis
Eglė
Milla
chemical
kairys
Aguona
Tarė
PurviukasMaklius
Zygutas
smer
medwezys`
prieangis
Nevi.
rakis
Frekenbokas
vytautas
Dainius
MetuArbata
tatanka_jotanka
kolorado
andresito
Nakteja
Linas
afigenaa@yahoo.co.uk
poffka
Kiras
Febe
VejuMote
GM
Rena Visgi.
solly
ingava
Deividas.
Robkek
Skills
mystique
meduza
Freeman
Karolyte
Vaikystės stogas
Spitfire
Amise
juoda_plunksna
PilisLTU
blausoka_sviesele
Meska
O'Mffn
shOo
giljotina
RIVERFOOT
Ramunas
vikuted
Laurynas
64 posters
Puslapis 12 iš 25
Puslapis 12 iš 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: Macro nuotraukos
na vat ir as pasireiksiu savo srity komentarais... is siu keliu nuotrauku man asmeniskai potencialios ir labiausiai vykusios yra dvi... tai yra ta su akim...tik manau kad spalvos naturalios ar kiek kompu paspalvinta rainele butu geriau... ir pirmoji nuotrauka su lupomis... jei butu kiek gilesnis dof'as ir truputi kitokie kristaliukai tie butu galima isgauti labai puiku kada su apserksnijusiu lupu efktu... zodziu potencialas pirmosios idejos labai didelis... o pirmas bandymas net pasakyciau labai vykes kaip pirmasis
naudoju canon powershot A450. Man jo pakankamai užteko, kol nepajaučiau, kad tikrai patinka man fotografija. Dabar norėčiau geresnio, nes savuoju pasigirt negaliu ;]
tai va. Ačiū už kritiką
tai va. Ačiū už kritiką
Uz kritika tai ner uz ka dekot :D o kas liecia technika... jei pinigais nesisvaistai i kaire ir desine tai keist apsimoka tik tada kai jau nebepakanka fotoaparato galimybiu igyvendinti sumanymams... ir dar vienas asmeniskas patarimas, jei uzkabino rimtai, tai geriau imti ne kieta skaitmena...o pigesni dslr fotoaparata... nes imt skaitmena metam ar dviem neapsimoka del velnisko jos nuvertejimo... o turedama dslr tau tereix pakeist body, o optika lieka, taip ir ekonomiskiau...ir zymiai naudingiau...plius net ir pigiausi dslr su geresne optika istraukia tokia kokybe kurios pro klases dslr su ekonomines klases optika neretai neistraukia...sitas patarimas grinai is mano karcios patirties kaitaliojant technika...
dantys tai balti, bet uzdejau seseliu ir dar kazko. Nepamenu ;D tai taip ir gavosi
nu gerai, nufotkinsiu kad ir kokį vabalą. Kompoza super duper, pats vabalas irgi.. vienžo foto čiki, BET diafragma perdaug uždaryta todėl fone visokie kaki maki. Tai ką, irgi? esmė ne fone o vabaliukyje?
P.s. dar pūkelis ar plaukelis prie cukriukų užkliuvo
iš kur tas pūkelis atsirado, tai nežinau, bet man jis netrukdo labai ;] pastebėjau tik jau įsikėlus į kompiuterį. Pamaniau, ot velnias...bet geriau matyt nepadaryčiau
padarysi fotožopa ir viskas čiki, nei pūkelio nei plaukelio aš žiauriai priekabi savo fotkėm pasidariau tai beveik kiekvieną šudeliuką pradėjau naikint
Amise rašo:nu gerai, nufotkinsiu kad ir kokį vabalą. Kompoza super duper, pats vabalas irgi.. vienžo foto čiki, BET diafragma perdaug uždaryta todėl fone visokie kaki maki. Tai ką, irgi? esmė ne fone o vabaliukyje?
as ir neparasiau kad kadras idealus... o kad kaip pirmas bandymas igyvendinti ideja labai neblogas... bet kad pataisyt yra i kur parasiau... tad nereik iskreipt zodziu... be to su vabaliais zinau kiek gali tai prie smulkmenu kabinejuos o cia naujas zmogas ir dar nzn ka gali...
nematew kur parašei o aš nieko bloga apie nuotrauką ir nesakau.. tik klaidas juk nepuoliau rėkt kad čia šiūūūūdas ir šiaip..db jei išsižiosiu tai prie klaidų kabinėsiuos
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
mmm, serrrksnas. atrodo kaip cukrus antroj nuotraukoj. man pirma patinka, o trecioj neaisku i ka fokusuota.
balta_plunksna
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
wytautai, tyciojiesi?
ingava, bene pats geriausias tavo darbas iki siol man matytas, tikrai ziurejau ilgokai keep it up
ingava, bene pats geriausias tavo darbas iki siol man matytas, tikrai ziurejau ilgokai keep it up
kaip malonu tai girdeti, juoda plunksna
blyn, as vis apie tuos macro objektyvus. bet snekejau su vienu dieduku, kuris viska labai ismano, sako, nepirk to objektyvo, tokie pinigai. sako, pirk ta close-up zieda, nzn, kaip jis is tikro vadinasi. tikriausiai zinot, ten kur uzsidedi ant objektyvo ir gali is labai arti fotografuoti. jie kainuoja tik apie 75-100lt kazkur. ka manot apie juos? bent jau kuriam laikui, sakau, atstotu macro objektyva.
blyn, as vis apie tuos macro objektyvus. bet snekejau su vienu dieduku, kuris viska labai ismano, sako, nepirk to objektyvo, tokie pinigai. sako, pirk ta close-up zieda, nzn, kaip jis is tikro vadinasi. tikriausiai zinot, ten kur uzsidedi ant objektyvo ir gali is labai arti fotografuoti. jie kainuoja tik apie 75-100lt kazkur. ka manot apie juos? bent jau kuriam laikui, sakau, atstotu macro objektyva.
jei tas diedukas tikrai viska ismano, tai turetu zinoti ir tai, jog close-up ziedai valgo kokybe. kiek smarkiai, nezinau, bet jei butu gerai, butu labai populiaru. tad, pasizaidimui neblogai, bet tik tiek.
Nu cia as pabandziau pirma kart,nephotoshopinau nieko nedariau ;]
Frekenbokas- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 1
Registration date : 2007-12-24
makro
prabanga
rakis- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 23
Gyvenamoji vieta (Localisation) : klp
Registration date : 2007-12-23