Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
+67
Subway
Saida
Natter
povce
tslajus
Rasa
Minute
hany*
Karolis
Aidas
DoubleK
lukutis
Milla
PanksSoul
medwezys`
sta_linas
kairys
Aguona
Gedyminas
Miegantis
meciau
waplioks
Tarė
smer
prieangis
Eglė
tatanka_jotanka
Teja-san
rakis
vytautas
MetuArbata
Skills
naktelė
kolorado
O'Mffn
O.
Dainius
andresito
VejuMote
Valerija
Vilmis
poffka
Mircul
Kiras
Amise
ingava
GM
Deividas.
Rena Visgi.
meduza
Karolyte
Spitfire
Ramunas
ups
baltakepure:)
shOo
juoda_plunksna
PilisLTU
Giedrė
RIVERFOOT
giljotina
Maushelis
Lukiukas
Uga
Meska
vikuted
Laurynas
71 posters
Puslapis 17 iš 27
Puslapis 17 iš 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
nori rasai, nori ne... asnorejau ir parasiau... tiesiog tokia nuotaika buvo...medwezys` rašo:Kodėl fotografuojant paukščius dažniausiai rašomas lotyniškas pavadinimas? čia dėl to, kad fotografija dokumentinė?
uga - žirafa tai kieta (kartais verta gyventi Kaune vien dėl zoologijos sodo)
o Lauryno, tai trečioji irgi prajuokina. manau, sunku paukštį tokioj pozicijoj pagaut
o Lauryno, tai trečioji irgi prajuokina. manau, sunku paukštį tokioj pozicijoj pagaut
smer rašo:uga - žirafa tai kieta (kartais verta gyventi Kaune vien dėl zoologijos sodo)
jap, zirafa tai fun...ir spalvos patiko jos... o tas paukstis mano tai labai keikesi stipriai kokias 5 minutes... tai cia vienas is kokiu 30 kadru ivairiom pozom
Bet būtent dėl mano minėtos priežasties lotyniški pavadinimai šalia?
Įdėsiu ir aš paukščių
Didesnė
Didesnė
Didesnė
Didesnė
Gal ir nieko ypatingo, nes jau tų ančių daug nuotraukų ko gero matėt, bet man jų spalvos vis vien labai gražios
beje, pamiršau paminėti, kad metu_arbata (ps.: metu arbatą ar metų arbata?) pirmoji žirafos nuotrauka laaabai patiko koloritu ir nuotaika
Įdėsiu ir aš paukščių
Didesnė
Didesnė
Didesnė
Didesnė
Gal ir nieko ypatingo, nes jau tų ančių daug nuotraukų ko gero matėt, bet man jų spalvos vis vien labai gražios
beje, pamiršau paminėti, kad metu_arbata (ps.: metu arbatą ar metų arbata?) pirmoji žirafos nuotrauka laaabai patiko koloritu ir nuotaika
Sakyčiau gal mėtų arbata aš :D
labai ačiū, nesitikėjau:)
visą seriją tų nuotraukų padariau, tačiau atrinkau padoresnes, nes kitur šaka matosi, su kuria draugė viliojo, kad liežuvį parodytų.. Na, gal matosi ten įspūdingesnis tas liežuvis vienoje, kurios čia nėra, bet labai ta šakelė nervina
labai ačiū, nesitikėjau:)
visą seriją tų nuotraukų padariau, tačiau atrinkau padoresnes, nes kitur šaka matosi, su kuria draugė viliojo, kad liežuvį parodytų.. Na, gal matosi ten įspūdingesnis tas liežuvis vienoje, kurios čia nėra, bet labai ta šakelė nervina
Tika nupliauškinta
čia jau senoka :]
čia jau senoka :]
lukutis- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 29
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Utena
Registration date : 2008-04-01
medwezy -> pirmosios dvi gražios visai ir koloritu, ir kompozicija. likusios... tiesiog nieko ypatingo.
lukuti -> na nežinau... gandras labai neryškus (ten gal pikseliai?) - net nesimato, ar gerai sufokusuota. o ta antis... nežinau, ar juoda-balta yra geriausias sprendimas. tuo labiau su tokiu dideliu kontrastu.
lukuti -> na nežinau... gandras labai neryškus (ten gal pikseliai?) - net nesimato, ar gerai sufokusuota. o ta antis... nežinau, ar juoda-balta yra geriausias sprendimas. tuo labiau su tokiu dideliu kontrastu.
medwezy, stebina tavo nuotrauku ryskumas!
atsimenu, as ta zirafa, kuri yra metu arbatos nuotraukose, seriau saldainiu. isvyniojo ji man ta ilga melyna liezuvi juokinkgai, buvau ketvirtoke! tada graziai viskas atrode, va, gyvunai visokie egzotiski, bet dabar man ju labai gaila, o ypac tokioj vietoj, kaip kauno zoo sode.
siaip labai liuks nuotraukos, spavlos geros, matyt saule jau zemokai buvo
atsimenu, as ta zirafa, kuri yra metu arbatos nuotraukose, seriau saldainiu. isvyniojo ji man ta ilga melyna liezuvi juokinkgai, buvau ketvirtoke! tada graziai viskas atrode, va, gyvunai visokie egzotiski, bet dabar man ju labai gaila, o ypac tokioj vietoj, kaip kauno zoo sode.
siaip labai liuks nuotraukos, spavlos geros, matyt saule jau zemokai buvo
Ingava, pavasaris į Lietuvą pagaliau atėjo, saulutė plieskė kaip reikiant, o su tokiu apšvietimu lengviau tokį ryškumą išgaut
vienas is mano banditu. Tikiu, kad ji niekuo neypatinga, bet idejau.. Gal ir bet kaip... Laukiu kritikos:)
o cia vis dar is zoo sodo:)
o cia vis dar is zoo sodo:)
Grazumedwezys` rašo:Bet būtent dėl mano minėtos priežasties lotyniški pavadinimai šalia?
Įdėsiu ir aš paukščių
Didesnė
Didesnė
Didesnė
Didesnė
DoubleK- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 4
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-04-05
DoubleK, kita karta kai komentuosi,prasom, nedek vel tu autoriaus nuotrauku, tiesiog pasakyk fotografo varda aciu.
DoubleK- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 4
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-04-05
MetuArbata, man vienas is tavo banditu - pirma foto - labai patiko. Gera foto.
O vat antroj kazkaip nenaturaliai rysku. Ir triuksmai dideli. Cia skaitmena, ne juosta, ane?
O vat antroj kazkaip nenaturaliai rysku. Ir triuksmai dideli. Cia skaitmena, ne juosta, ane?
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Iš mėtų arbatos antros foto sprendžiu, kad labai jau didelis kontrastas ten užkeltas.. , ar aš klystu?
P.S. Kas per daug tas nesveika
P.S. Kas per daug tas nesveika
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Nuotrauka su žirgu.. Žiauriai graži. Gal kažkas sakys,kad "ai,ausys nukirptos" - man kaip tik taip labai gerai žiūris. Super :> Taip ir noris į kokį žurnalą dėt.
Man antra fotkė labai patiko su balandžių porele. Labai ryški ir spalvos gražios ir kompozicija miela
juoda_plunksna rašo:koju truksta tam arkliukui, bet zavu siaip
ausyčių kojų kolkas nereik :D
Puslapis 17 iš 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Similar topics
» Kitos nuotraukos
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Nuotraukos is siandienos meeto (2006-10-01)
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Nuotraukos is siandienos meeto (2006-10-01)
Puslapis 17 iš 27