Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
+67
Subway
Saida
Natter
povce
tslajus
Rasa
Minute
hany*
Karolis
Aidas
DoubleK
lukutis
Milla
PanksSoul
medwezys`
sta_linas
kairys
Aguona
Gedyminas
Miegantis
meciau
waplioks
Tarė
smer
prieangis
Eglė
tatanka_jotanka
Teja-san
rakis
vytautas
MetuArbata
Skills
naktelė
kolorado
O'Mffn
O.
Dainius
andresito
VejuMote
Valerija
Vilmis
poffka
Mircul
Kiras
Amise
ingava
GM
Deividas.
Rena Visgi.
meduza
Karolyte
Spitfire
Ramunas
ups
baltakepure:)
shOo
juoda_plunksna
PilisLTU
Giedrė
RIVERFOOT
giljotina
Maushelis
Lukiukas
Uga
Meska
vikuted
Laurynas
71 posters
Puslapis 24 iš 27
Puslapis 24 iš 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
ai, nepastebejau kas aprasyta buvo :}}
Aidas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 58
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Lietuva, Vilnius
Registration date : 2008-01-23
Visai grazi, dinamiska foto, tik man rodos, kiek ryskumo truksta.
Mano foto:
Baisus visi angelai
Vilija; Krosinta Kodal EliteChrome 200
Mano foto:
Baisus visi angelai
Vilija; Krosinta Kodal EliteChrome 200
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
šitos geros, fainas vinjetavimas, liuks
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
ech, patinka man juosta. pirma sauniausia, bet siaip visos savotiskai zavios.
Nesakau, kad visiškai blogi šitie kadrai - gražios spalvos, mielas juostos grūdas ir t.t., bet manau Kiras nesupyks už kritiką, nes čia visi liaupsina, o aš manau, kad neteisingai liaupsina.
Galit mane rišt prie laužo, bet man čia labai jau daug techninio broko - objektai apkarpyti, horizontas netiesus, daug kur ekspozicija kreiva. Menas? nemanau, nei koncepcijos, nei kažkokios ypatingos estetikos neįžvelgiu. Dokumentika irgi nelabai neša.
Galit mane rišt prie laužo, bet man čia labai jau daug techninio broko - objektai apkarpyti, horizontas netiesus, daug kur ekspozicija kreiva. Menas? nemanau, nei koncepcijos, nei kažkokios ypatingos estetikos neįžvelgiu. Dokumentika irgi nelabai neša.
Mintis yra "baisūs visi angelai", be to dėl skonio nepasiginčysim. Taip iš techninės pusės nieko gero, bet gi tai lomografija, nėra joje techninės pusės
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Ne tik nesupyksiu, bet apsidziaugsiumedwezys` rašo:manau Kiras nesupyks už kritiką, nes čia visi liaupsina, o aš manau, kad neteisingai liaupsina.
medwezys` rašo:Galit mane rišt prie laužo, bet man čia labai jau daug techninio broko - objektai apkarpyti, horizontas netiesus, daug kur ekspozicija kreiva.
Na, techninis brokas atsirado samonongai - jei buciau norejes teisingu ekspoziciju etc. - buciau rinkesis DSLR o ne plastikine muilinyte Vilija. Plius - krosintos juosteles ekspozicija yra loterija. Antra ir trecia kadrus dariau "aklai".
medwezys` rašo:Menas? nemanau, nei koncepcijos, nei kažkokios ypatingos estetikos neįžvelgiu. Dokumentika irgi nelabai neša.
O cia, mano supratimu, rimciausia kritika. Panasaus vaizdo (tiesa, nezinodamas, koks visgi bus galutinis rezultatas) siekiau samoningai. Bet ideja, kad kiras=angelas kilo tik po juosteles isryskinimo ir foto perziurejimo. Kiras truputi toteminis paukstis man O kodel visi angelai baisus? Ideja kilo del spalvu, foto tamsumo. Kirai neatrodo mieli, etc. - jie gresmingi, tai galvoje iskilo eilute is Rilke Duino elegiju:
Pilnas tekstas: http://www.tekstai.lt/buvo/versti/rilkeram/elegijos.htm{...}Mat grožis tėra
šiurpo pradžia, kurią dar ištverti įstengiam,
žavimės juo tik todėl, kad jis mus atsainiai
nesunaikinęs palieka. Baisūs visi angelai.
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
antra ir trecia labiausiai patiko
P.S ka tik pamaciau tavo internetini puslapi www.paradoksas.lt , sveikinimai Taip smagu pasiziureti ,nors ir matytu ,bet puikiu kadru
P.S ka tik pamaciau tavo internetini puslapi www.paradoksas.lt , sveikinimai Taip smagu pasiziureti ,nors ir matytu ,bet puikiu kadru
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
man pirma ir antra labiausiai patiko, tik gaila, kad antrai teko uzpakali nukirpti.
Aciu, riverfoot
ingava, man irgi gaila, kad teko blonde apkarpyt, bet ten ji taip nepadoriai atsidengus, kad geriau jau taip
ingava, man irgi gaila, kad teko blonde apkarpyt, bet ten ji taip nepadoriai atsidengus, kad geriau jau taip
Laibasnapis narunelis....nardo iki 100 metru po vandeniu
Svečias- Svečias
skrydis.....merginos 'apsaugoj'...viena priekyje...kita gale....ech tie vyrai
Svečias- Svečias
cia pas mumis yra tokia (ne)rasyta taisykle - jeigu nera jokiu komentaru pries tai esancia nuotrauka(s) ir tu nori ideti savo, reikia pakomentuoti. kitaip zmones tik uzkrauna nuotraukas ir nera jokiu komentaru.
siaip galetu buti is arciau, nes dabar sunku paukstukus iziureti. (cia apie pirmaja)
siaip galetu buti is arciau, nes dabar sunku paukstukus iziureti. (cia apie pirmaja)
Wow inga ,paskutinės dvi b/w tiesiog nuostabios ,super "aštru" ,labai gražu.
Jurate ,gal jie ir nardo iki 100m. ,bet nieko patrauklaus nematau tavoj nuotraukoj Antra gera
Jurate ,gal jie ir nardo iki 100m. ,bet nieko patrauklaus nematau tavoj nuotraukoj Antra gera
povce- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 53
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Nemenčinė (Vln r.)
Registration date : 2007-12-29
o man pirmoji geresne, nes pagauta judesi...labai sunku uzfiksuoti benerianti paukshti
Svečias- Svečias
fotografuot sporta tenka. Ir manau ,kad vien judesio pagaut neuztenka ,to nieks nevetina. Ziurovui svarbu ,kad pagautas judesys butu "ipintas" tarp kitu detaliu. Dabar to nelabai yra. Na ,nzn ,tokia mano nuomone
povce- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 53
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Nemenčinė (Vln r.)
Registration date : 2007-12-29
aciu, man svarbi kiekvieno kritika.... Na problema tikriausiai, ta , kad fotografuoju savo malonumui, o paukschiai ir gyvunai mano silpnybe, bei vanduo...viskas kas juda trumpai tariant....Reiks apmastyti tavo nuomone.
Svečias- Svečias
Puslapis 24 iš 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» Kitos nuotraukos
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Nuotraukos is siandienos meeto (2006-10-01)
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Nuotraukos is siandienos meeto (2006-10-01)
Puslapis 24 iš 27