Kitos nuotraukos
+65
Minute
lukutis
Aidas
Milla
sta_linas
PurviukasMaklius
kairys
Zygutas
Eglė
Tarė
Miegantis
smer
medwezys`
naktelė
ievutu
Danis
rakis
Nevi.
prieangis
Teja-san
MetuArbata
FuXaS
vytautas
Baisa
Dainius
GM
kolorado
andresito
Nakteja
VejuMote
Vilmis
LaumiZ
poffka
IewuLiux
wysnelia
andromeda
Deividas.
Kiras
TomaS
luccasso
tatanka_jotanka
Pukys
Valerija
ingava
mystique
Amise
Freeman
Karolyte
vytasrimas@hotmail.com
Vaikystės stogas
Spitfire
ups
juoda_plunksna
O'Mffn
PilisLTU
Lonli Loklis
Ramunas
Meska
Skills
RIVERFOOT
vikuted
SHADE
shOo
Uga
Laurynas
69 posters
Puslapis 31 iš 40
Puslapis 31 iš 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Kitos nuotraukos
na, galima iziureti ilgus plaukus, bet siaip suprantu - vienaip matau as, kai pats dariau ta kadra, kitaip mato ziurovas, kuris mato tik galutini rezultata
Kai zinai ko ieskoti, net rankine matosi bet siaip - ilgai galvoti reikiajuoda_plunksna rašo:na, galima iziureti ilgus plaukus, bet siaip suprantu - vienaip matau as, kai pats dariau ta kadra, kitaip mato ziurovas, kuris mato tik galutini rezultata
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Čia specialiai naudojai kažkokią techniką tokiam kadrui gaut ar tiesiog netyčia gavos ir jau peržiūrint nuotraukas patiko?
Ok, dedu ir aš savo
"Laukiau per ilgai"
Net nežinau, kuri geriau atrodo, BJ ar spalvota. Kaip jums?
Ok, dedu ir aš savo
"Laukiau per ilgai"
Net nežinau, kuri geriau atrodo, BJ ar spalvota. Kaip jums?
Man spalvota geriau žiūrisi tokia švelnesnė , o kadras geras ir pavadinimas pritaikytas puikus
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
man patiko plunksnos darbas ir interpretacija moteri galima iziureti, rankine matosi. nors as pirma perskaiciau, paskui ziurejau, tai nezinau, kaip butu buve, jei bucius darius atvirksciai.
medwezy, man rods, b&w geriau atrodo. kompoziciniu atzvilgiu: labai jau tos sakos ir medziai vaizda gadina. noretusi, kad tiltukas butu plikas, nes dabar akis krypsta visur. bet aisku, medziu juk neiskirsi. galbut galejai pabandyti taip is labai zemai fotkinti, na mazdaug prigulus ant zemes ar gerokai pritupus? gal tada tu saku maziau butu vaizde?
medwezy, man rods, b&w geriau atrodo. kompoziciniu atzvilgiu: labai jau tos sakos ir medziai vaizda gadina. noretusi, kad tiltukas butu plikas, nes dabar akis krypsta visur. bet aisku, medziu juk neiskirsi. galbut galejai pabandyti taip is labai zemai fotkinti, na mazdaug prigulus ant zemes ar gerokai pritupus? gal tada tu saku maziau butu vaizde?
medwezys` rašo:Čia specialiai naudojai kažkokią techniką tokiam kadrui gaut ar tiesiog netyčia gavos ir jau peržiūrint nuotraukas patiko?
aga, toks labai specialus metodas - gilioje prietemoje su televyku is rankos fotkinti nors jei atvirai, tai cia daugiau "netyciukas"
o tiltukas fainas, tik kad kompozicija tokia perkrauta. nebandei kitokiu kampu pafotkint?
ingava rašo:arba tiesiog reikejo pereiti per tilta, medwezy, ir pabandyti is kitos puses.
tu eitum? as ne
ko tik del gero kadro geras fotografas nepadarytu a? as tik juokauju as plaukciau jau geriau
ten nebent labai per aplinkui pereit šiaip man norėtųsi kokio charakteringo modelio kitoj tiltuko pusėj
bet kokiu atveju, tikrai dar teks man ten lankytis ir ne kartą, prie įvairių apšvietimų ir įvairiais kampais pabandysiu šįkart nelabai laiko buvo
bet kokiu atveju, tikrai dar teks man ten lankytis ir ne kartą, prie įvairių apšvietimų ir įvairiais kampais pabandysiu šįkart nelabai laiko buvo
Kiras- Top
per tamsi... dar kliudo tas dangaus lopinėlis viršuj kairėj. ir idėjos nepagaunu
kazkas idomaus, tik ishbaigti kazkaip reiketu, pasistengti labiau, bet turi kazko..
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Zygutas- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28
as asmeniskai nelabai suprantu rysio tarp nuotraukos ir to''we love our home''. be to, tas home uzrasas ant pacios nuotraukas neskoningai atrodo. kompoziciniu atzvilgiu - per daug vietos aplink pelke desiniam virsutiniame kampe jau ir zole matosi. rekomenduociau is daug arciau fotografuoti, kad visas demesys butu skiriamas tam vaizdui pelkeje. nors is kitos puses tas vaizdas tik medziu sakos pagrinde, tai nezinau, kaip atrodytu is arciau. kazkada dabar jau nepamenu kas, buvo labai neblogu darbu i frm imete su atvaizdais vandenyje. pabandyk panarsyti, gal rasi.
pameni, kirai, buvau imetus dvi nuotraukas su suliniu, viena spalvota, kita ne. dabar dar viena toki eksperimenta padariau. taip pat, biski apkirpau, kad sulinys paciam centre nebutu. ka manot?
nemegstu as to selective desaturation'o... nupigina betkoki kadra man jis:/ net nzn kodel..
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Man smagiai ziurisi
Kiras- Top
pirma nuotrauka kazko labai traukianti, is karto patiko. tos kitos nzn, su tom rozem, kazkaip net neturiu ka pasakyti.
aga, sukelia - paprastai gamtoje naudojamos mazesnes diafragmos - f8, f11, f16... nes tada ryskumo zona gilesne
Puslapis 31 iš 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Kitos nuotraukos
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
Puslapis 31 iš 40