Administracija informuoja
+19
Rena Visgi.
Zygutas
Dainius
Kiras
poffka
Teja-san
vytautas
Amise
tatanka_jotanka
Meska
O.
Nakteja
Deividas.
Laurynas
Shinigami
ingava
Ramunas
vikuted
juoda_plunksna
23 posters
Puslapis 1 iš 6
Puslapis 1 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ka manote apie dabartinius atnaujinimus?
Administracija informuoja
Šioje temoje bus pateikiama informacija, kas atnaujinama ar pasikeičia forume.
Paskutinį kartą redagavo juoda_plunksna, 2008-02-23, 15:35. Redaguota 1 kartą
Re: Administracija informuoja
Šiuo metu forume vyksta kosmetiniai pakeitimai. Bus išbandomos naujos spalvų schemos, norminami temų pavadinimai, tad jei kuri laiką matysite, pastebėsite kokių lepsusų, labai nenusigąskite
manau, čia galima bus ir išsakyti savo nuomone - patinka/nepatinka, kas yra/bus daroma.
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
amm... manau, del bendros tvarkos, tam tiktu atskira tema, o cia tebunie tik informacija. bet tegul bus matyt dar.
Oki, turbut jau turbut pastebejote siokias tokias permainas. Uzdejau geltona tema, kad tokiu metu laiku nebutu taip liudna Tipo, spalvu terapija Taip pat kiek pertvarkiau temas, tad senbuviams is pradziu gali buti painoka. Nemuskit, prasau :D
O siaip, jei kazkas kazkam ne(pa)tinka, drasiai sakykite, bandysime ieskoti kompromisu
O siaip, jei kazkas kazkam ne(pa)tinka, drasiai sakykite, bandysime ieskoti kompromisu
šiaip visai gera geltona
mane pralinksmino..
bet gal labiau yra kokia pastelinė spalva..
kad ne taip akį rėžtų?
mane pralinksmino..
bet gal labiau yra kokia pastelinė spalva..
kad ne taip akį rėžtų?
aha, pakeitimai jaucias iskart. gal ir gerai, kad pakeitei spalva, vis ivairove
ir dar pakeitei skyriu pavadinimus i lietuviskas raides, ten sh ir visas kitas, tai pas mane tokius nesamoningus zenklus vietoj to rodo. ir siaip kartais sunku kitu zinutes skaityti, kurios yra su lietuviskom raidem. ar man reikia ka nors isiinstaliuoti ar ka daryti, kad normaliai butu?
ir dar pakeitei skyriu pavadinimus i lietuviskas raides, ten sh ir visas kitas, tai pas mane tokius nesamoningus zenklus vietoj to rodo. ir siaip kartais sunku kitu zinutes skaityti, kurios yra su lietuviskom raidem. ar man reikia ka nors isiinstaliuoti ar ka daryti, kad normaliai butu?
ingava rašo:aha, pakeitimai jaucias iskart. gal ir gerai, kad pakeitei spalva, vis ivairove
seip reiketu nueiti i control paneli ir ten regional optionce lt kalba pazimet. arba tesiog naudok kita narsykle, pvz fire fox. nes internet exploreris (jei ji naudoji) nelabai megsta visokiu tokiu daliku.
Shinigami- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 76
Registration date : 2007-01-12
Shinigami rašo:ingava rašo:aha, pakeitimai jaucias iskart. gal ir gerai, kad pakeitei spalva, vis ivairove
seip reiketu nueiti i control paneli ir ten regional optionce lt kalba pazimet. arba tesiog naudok kita narsykle, pvz fire fox. nes internet exploreris (jei ji naudoji) nelabai megsta visokiu tokiu daliku.
esantiems viskas normoj, bet atsijungus (ar atejus naujokam) rodo nesamoningus zenkliukus kol nenustatyta... jie tai nzn kaip pasidaryt kad lt rodytu gud ir pirmas vaizdas gali atmesti nora regintis... tai tox pastebejimas...
Spalvingesnis iskart forumas pasidare ir nuotaikingesnis , patinka ta geltona priot visai
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
Pakeiciau pagrindine forumo kalba is english i lithuanian. Pats atsijungiau, tai rode normaliai per exploreri. Tikuosi, jums irgi geriau bus.
spalva visai faina, kiek ryskoka, bet kadangi tik pakrasciuose tai nemaiso. o siaip vaizdas kurkas geresnis
Nakteja- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 15
Registration date : 2007-11-12
nea.... man PER DAUG. Ikart tai pagalvojau, kad ne ten pakliuvau :D o siaip - vėį ir man varo....
Svečias- Svečias
Shinigami rašo:ingava rašo:aha, pakeitimai jaucias iskart. gal ir gerai, kad pakeitei spalva, vis ivairove
jeigu as padarysiu tuos pakeitimus, ar man tai netrukdys kitom svetainem, nes as ne lietuvoj gyvenu, tai nelabai zinau, kaip cia viskas veikia su tuo internetu. nenoriu tada, kad man kitose svetainese kokias nesamones rodytu.
Sveiki, na gal visai jau keistai cia nuskambes - kad ir Lietuvoj, plius Control Panel lietuvybe nustatyta ir viskas lyg ir tvarkoj, bet to juokingos raides (heroglifai) kaip buvo taip ir lieka. Tai cia ne pas viena Ingava problemos.
O.- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 9
Gyvenamoji vieta (Localisation) : LT, sometimes Eire
Registration date : 2007-10-28
keista, kai nesu prisijungus, rodo lietuviskas raides, bet kai prisijungiu, rodo kringelius. gal cia kokie nustatymai mano profilyje?
hm ;}
keista.
žinau kad aš problemu neturiu dėl to.
kas čia kompiuterastai?
keista.
žinau kad aš problemu neturiu dėl to.
kas čia kompiuterastai?
Einam naršyklėj į View -> Encoding ir nustatom Auto. Jei nepadeda - Baltic ISO-13.
Meska rašo:Einam naršyklėj į View -> Encoding ir nustatom Auto. Jei nepadeda - Baltic ISO-13.
Veikia !
Haha, paspaudžiu baltic - 13 vieną kart peržiūriu saitą, tai rodo su lt raidėm, refrešinu ir vėl hieroglifai :D
paprastas mano patarimas atsisiuskit ir isirasikit mozila firefox 2.0.0.9 ir neturesit jokiu problemu. bentjau as neturiu.
Shinigami- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 76
Registration date : 2007-01-12
Puslapis 1 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Puslapis 1 iš 6