Administracija informuoja
+19
Rena Visgi.
Zygutas
Dainius
Kiras
poffka
Teja-san
vytautas
Amise
tatanka_jotanka
Meska
O.
Nakteja
Deividas.
Laurynas
Shinigami
ingava
Ramunas
vikuted
juoda_plunksna
23 posters
Puslapis 2 iš 6
Puslapis 2 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ka manote apie dabartinius atnaujinimus?
Re: Administracija informuoja
seiptai jo. tema skirta administracijos naujienom, o pradejom sneket apie patarimus koki clienta naudot.
Shinigami- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 76
Registration date : 2007-01-12
Shinigami rašo:paprastas mano patarimas atsisiuskit ir isirasikit mozila firefox 2.0.0.9 ir neturesit jokiu problemu. bentjau as neturiu.
Tai kad as ir naudoju Mozilla, versija atnaujinta. Taciau kai kuriu zmoniu pasisakymai buna iskraipyti hieroglifu, kai kuriu rodo normaliai su LT raidem.
O.- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 9
Gyvenamoji vieta (Localisation) : LT, sometimes Eire
Registration date : 2007-10-28
Tada parasyk tam zmogui pm ir pasakyk kad rasytu normaliai
Seip baigiam sita tema sneket ne ten kur reikia. jei norit apie tai pratest pokalbi sukurkit atitinkama atskira tema.
Seip baigiam sita tema sneket ne ten kur reikia. jei norit apie tai pratest pokalbi sukurkit atitinkama atskira tema.
ok, pridesiu prie ''ne i tema'' pokalbio. pasikeite valdzia, is karto jaucias. visokie varzymai, kur ka sakyt. man tai nepatinka, toks grieztumas
ooo te galesim tai suorganizuot kad gristum :D :D
O del griestumo, juk reikia kad butu tvarka, o ne bardakas, kalbant vienoj temoj apie visai kitka.
tvarka gerai... bet diktatura... blem...jei taip ir toliau supanasesim su kitais forumais... ir tada jau nebebus tos nuotaikos kuria stengiaus islaikyt kad butu malonu vis uzsukt ir pan... juolab zaliam fotografui sis forumas gali pasirodyti eilinis kaip ir visi kur paklausus pasiunciama ar idejus darba jis isvadinamas sudu... ir dar bonus nx pasiuncia...Shinigami rašo:O del griestumo, juk reikia kad butu tvarka, o ne bardakas, kalbant vienoj temoj apie visai kitka.
na kol kas pas mus su kalbos kultūra juk problemų nebuvo?
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
taip... bet kai prasideda varzymas stiprus tada ir atsiranda nesamones... pirma juk nebuvo varzymo stipraus... budavo kad i sali nusiblevyzgova bet padarai pastaba ir nebepasikartodavo o kas ne vietoj tiesiog istrindavau... ir nuotaika gut...ir laimingi...semy rašo:na kol kas pas mus su kalbos kultūra juk problemų nebuvo?
Laurynas rašo:juolab zaliam fotografui sis forumas gali pasirodyti eilinis kaip ir visi kur paklausus pasiunciama ar idejus darba jis isvadinamas sudu... ir dar bonus nx pasiuncia...
Tuomet tokius "bonusu dalintojus" tektu apdovanoti mazu maziausiai ban'u. Jei tokiu atsirastu, is savos puses tai garantuoju. Nes jei jau forumas orientuotas (orientuojasi) i naujokus fotografijoje, tai turime buti pakantus vieni kitiems, juolab, jog visi esame lygus. Bent as taip manau.
Shinigami - stabdyk arklius
Forume viskas turi vykti tiesiog natūraliai.
Forume viskas turi vykti tiesiog natūraliai.
Laurynas rašo:
taip... bet kai prasideda varzymas stiprus tada ir atsiranda nesamones... pirma juk nebuvo varzymo stipraus... budavo kad i sali nusiblevyzgova bet padarai pastaba ir nebepasikartodavo o kas ne vietoj tiesiog istrindavau... ir nuotaika gut...ir laimingi...
Skamba, lyg kalbetum apie senus gerus laikus, kurie buvo kazkada :D Oki, jei rimciau, paziurekim, kas nutiko: shinigami dave pastaba, kuri ne tokia ir baisi, o ingava gal kiek pasikarsciavo. Nu, atsitiko tai atsitiko, maikiu juk nesidraskysime dabar Ir tikrai, tema buvo informacijai teikti, ne aptarineti, bet tauta kiek pakoregavo tuos planus, tai ka jau darysi, juk nenusienausi visko velniop, kas cia prirasyta :D O daugiau forume juk viskas normoje, lyg ir nesimusame
:D
čia..
jau pradėjom plėtoti dvi temas ne į temą tuomet šioje temoje :D
čia..
semy rašo::D
čia..
O tu pabandyk sustabdyti vaziuojanti traukini
juoda_plunksna rašo:semy rašo::D
čia..
O tu pabandyk sustabdyti vaziuojanti traukini
aš paspausčiau tokį gerai žinomą STABDĄ ir jis sustotų ;}
:D:afro:
Oki, pakabinau forumo taisykles. Jau kuri laika niekas nieko nesake del ju, tad tyla reikskia sutikima, kad gerai Ten tema uzdara, tad jei dar turite kokiu pastabu del taisykliu, rasykite cia ar belvyzgu temoje "del tvarkos".
man tai jos tinka - ko daugiau nori??? :D kaip ten tada ta meet'a pabaiget???
Svečias- Svečias
ko daugiau noriu tai nesakysiu...
Meetas pasibaige gerai - be mustyniu ir piktu zodziu Jei rimciau, ilgai neuzsisedejom ir apie 16.30val. visi patrauke kas kur
Meetas pasibaige gerai - be mustyniu ir piktu zodziu Jei rimciau, ilgai neuzsisedejom ir apie 16.30val. visi patrauke kas kur
kodėl aš negaliu užsidėti avataro
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
o kaip tu ji uzsidesi? reikia tam tikra skaiciu komentaru prirasyt, kad gautum zvaigzduciu. arba mes kalbam apie skirtingus dalykus.
ingava rašo:o kaip tu ji uzsidesi? reikia tam tikra skaiciu komentaru prirasyt, kad gautum zvaigzduciu. arba mes kalbam apie skirtingus dalykus.
nežinau apie ka tu bet aš kalbu apie avatara paveiksliuka prie aprašimo
vytautas- Dalyvis (-ė)
tai mes apie ta pati tada jei nori gauti avatar uzrasa, man rods, reikia tam tikra skaiciu post'u prirasyti. tada gausi ''paaukstinima''
keista na ka palauksim pamatysim aš šito forumo tikrai greit nemesiuingava rašo:tai mes apie ta pati tada jei nori gauti avatar uzrasa, man rods, reikia tam tikra skaiciu post'u prirasyti. tada gausi ''paaukstinima''
vytautas- Dalyvis (-ė)
Puslapis 2 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Puslapis 2 iš 6