Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 12 iš 21
Puslapis 12 iš 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Sportas
shOo rašo:semy rašo:shOo rašo:kita kart geriau butu jei ziurovus ir kuprines patrauktum is kadro;]
o gal galima tiesiog nukiprti? ;}
na taip galima, bet tiesiog jau kai fotografuoji ne siaip betka ir betkaip, o ziuri rimciau i fotografija, tai gal ir reiktu vertinti kadra, juolab pilna kadra ir apgalvoti tai ko ten neturetu buti.
O jei buvai taip uzmastes, tai sry, nepagalvojau, gali gal papasakot minti savo?
taip,suprantu.
bet nevisuomet išeina kadruot taip kaip norėtųsi..
m?
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
siulyciau investuot i eksponometra, nes bisq pertamsus kadrai. ir nzn...imanoma, kad blogai sufokusavai?
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Eksponometras fotike yra Čia pagal blycą nustatinėjau diafragmą, ir kartais pamiršdavau perstatyt. (Ant Saulutės mano galo yra lentelė, prie kokio nuotolio, kokio jautrumo, kokią diafragmą naudot). Dėl ryškumo - įmanoma viskas, bet čia šiaip dėk skanavimo. Šarpo nelabai duoda Vytuko skaneris...
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
Tikrai gražiai pagautas kadras tik, kad labai jau akys krypsta į tą nesufokusuotą turėklą
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Man nlb trukdo tureklas. Patinka, kad tureklai kaip ir pabrezia perspektyva
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Aš ir nesakau, kad jis trukdo, bet pirmas žvilgsnis krypsta ten, gal ir gerai
geras geras, man patiko;]
Karolis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 89
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-22
Mano nuomone kas čia blogai;] visų pirmą ne laiku pagautas triukas mano nuomonę;]
paskui nepatinka ,kad nesimato i kur jis čia oka ir kur leidiasi
paskui nepatinka ,kad nesimato i kur jis čia oka ir kur leidiasi
nu tailwhipas tai visai laiku pagautas, nežinau, ar geriau beišeitų. Tas pakilimas ir nusileidimas visiškai nekaip atrodo, nei spalvos dera, o ir kompozicija iškart perkrauta gaunasi. Kas man ir nepatinka šitoj foto - daug pastatų fone = griežtos linijos nedėkingas tas sk8parkas fotografavimui :> orams pagerėjus reiks vėl varyt paraidint ir fotiką pasiimt, gal sugalvosiu ką įdomaus...
Su kokiu aparatu fotografuoji?
nikon d70. kokybė nelabai gera dėl to, kad tamsu jau buvo ir ISO 1600 teko triukšmus su softu nuimt
na del kokybes, tai cia nesimato tokioj mazoj fotkei, o del to ka sake, kad nesimato pakilimo, nusileidimo.. tai nezinau, gerai butu juos iterpti, gal tada reiktu keist kompozicija, bet vistiek su tais objektas, nuotrauka turetu daugiau informacijos;]
O kas liecia dabartine foto, tai jo, koloritas man patinka, bet berods horizontas kreivas, ir jei ten norejai kad viskas butu taip grieztai, tai reikejo gal zemiau buti tau paciam, kad rideris butu isipaishes visas danguje, tai irgi padetu truputi. Ir dar del kolorito, jei imanoma, gal geriau ziureturi jei truputi paeitum arciau ir pasuktum fotika i kaire, nes tas dangoraizis jau netokiu spalvu ir nieko jis ten neprideda. O tokiu budu dar ir raideri ikomponuotum ne centre.
Ir jei ten, kaip supratau, viska taip apgalvojai fotografuodamas, tai galejai ir fone esanti zmogu patraukt is ten;] jis grieztumo nepriduoda
O kas liecia dabartine foto, tai jo, koloritas man patinka, bet berods horizontas kreivas, ir jei ten norejai kad viskas butu taip grieztai, tai reikejo gal zemiau buti tau paciam, kad rideris butu isipaishes visas danguje, tai irgi padetu truputi. Ir dar del kolorito, jei imanoma, gal geriau ziureturi jei truputi paeitum arciau ir pasuktum fotika i kaire, nes tas dangoraizis jau netokiu spalvu ir nieko jis ten neprideda. O tokiu budu dar ir raideri ikomponuotum ne centre.
Ir jei ten, kaip supratau, viska taip apgalvojai fotografuodamas, tai galejai ir fone esanti zmogu patraukt is ten;] jis grieztumo nepriduoda
shOo- Top
eina sau, shOo, kokie geri kadrai. nerealus. ypac paskutiniai trys. ypac antra ir trecia
zodziu, sauniai pavarei. man patinka, kaip gerai gaunasi sviesos efektas su blykste sone. be to, tie gulintys zmones taip gerai dadeda prie turinio. ir dar, fish-eye efektas toks cool cia, net seile tysta.
zodziu, sauniai pavarei. man patinka, kaip gerai gaunasi sviesos efektas su blykste sone. be to, tie gulintys zmones taip gerai dadeda prie turinio. ir dar, fish-eye efektas toks cool cia, net seile tysta.
Tikrai įspūdingi kadrai Bėje kokią techniką naudojai jai nepaslaptis?
na tai skirtingai cia. fotikas visur eos 20D, o pirmas kadras su canon ef 50mm f1.8 objektyvu fotkintas (kiek pamenu f5.6 buvo, iso 200), o kiti visi su tokina 10-17 f3.5 (irgi f5.6 berods), visur islaikymas 1/320.
shOo- Top
Puslapis 12 iš 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Puslapis 12 iš 21