Peizažai
+38
Karolis
ieva.
Darkflower
RIVERFOOT
luccasso
skhotry
Rasa
Eglė
Minute
Aidas
PurviukasMaklius
GM
Milla
Amise
Zygutas
Spitfire
shOo
Valerija
kairys
Aguona
medwezys`
vytautas
Tarė
waplioks
MetuArbata
smer
VejuMote
Dainius
Deividas.
Laurynas
Baisa
Meska
tatanka_jotanka
vikuted
juoda_plunksna
ingava
Kiras
O'Mffn
42 posters
Puslapis 6 iš 18
Puslapis 6 iš 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Peizažai
Man tai labai patinka tas medziu atspalvis. Jauna fotografija.. manau klysti galima visada. manau ingavai jau reiktu eit i koki PRO Fotografija foruma.
Zygutas- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28
Zygutas rašo:Jauna fotografija.. manau klysti galima visada.
Ne tai kad galima, bet dazniausiai net ir butina klysti, nes tik sitaip geriausiai ismokstama. ir ne vien fotografijos meno
P.S. man nuotrauka patiko. gal ir medziai su debesimis, bet si karta grazus vaizdas pavirto ir i grazia nuotrauka
klausyk, metu arbata, nori isgirsti kitu nuomone, tai ir isgirsti. pasakiau, ka maniau. o jei tave tai izeide isvis darbu prasom nedek.
Asmenines problemas eikit spresti privačiose žinutėse
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Žinoma. Beje, draskykis kiek nori man vienodai. Baigiu šia tema, beprasmybė kažkokia ginčytis.
na.. nuotrauka man nėra niekuo ypatinga - gal ir jauki, bet...
o šiaip, ingava, pastaruoju metu pastebiu, kad kažkokia užgauli pasidarei - kritika yra kritika, bet ne tokia... vienpusiškai teisi.
o šiaip, ingava, pastaruoju metu pastebiu, kad kažkokia užgauli pasidarei - kritika yra kritika, bet ne tokia... vienpusiškai teisi.
Milla- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 58
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Jonava
Registration date : 2008-02-29
Savotiskai ziurisi. Visai patinka.
Tik - man rodos persizaista fotosopu. Gerai neiziuriu, nes dydis neleidzia, bet labai jau nenaturaliai atrodo. Bet, kazi ar nuemus visus efektus, vis dar butu idomu
Tik - man rodos persizaista fotosopu. Gerai neiziuriu, nes dydis neleidzia, bet labai jau nenaturaliai atrodo. Bet, kazi ar nuemus visus efektus, vis dar butu idomu
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
MetuArbata rašo:Žinoma. Beje, draskykis kiek nori man vienodai. Baigiu šia tema, beprasmybė kažkokia ginčytis.
as nesidraskau. kazkaip keista, kad zmones ideda darbus, tikedamiesi komentaru, ir ziauriai isizeidzia, jei tie komentarai nepalankus. taigi kita karta dedama darba, pasiruosk ivairiai reakcijai. visada sakau tiesiai, ka manau.
as irgi sulaukiu grieztos kritikos apie mano darbus ir del to tik dziaugiuosi, nes yra is ko mokytis.
jeigu savo kritika ka nors esu izeidus - atsiprasau. bet jus geriau pasiskaitykit kitus forumus ir kaip juose komentuojama.
smer, i tavo pasisakymus kartais neimanoma svelniai sureaguoti.
Au je. Prasideda pestynes
Siaip - Ingavos kritika dazniausiai buna i tema, bet kartais nelabai svelni
Siaip - Ingavos kritika dazniausiai buna i tema, bet kartais nelabai svelni
Kiras- Top
tai aš vien dėl to, kad nelabai švelni. Šiaip priėmiau aš ją ;> peštynės neprasideda. Baigiasi.
Kiras rašo:Savotiskai ziurisi. Visai patinka.
Nuemus [beveik] visus efektus būtų šitaip:
https://2img.net/h/i112.photobucket.com/albums/n167/iewazza/IMG_6353.jpg
Čia tik kontrastas padidintas, visiškai originalios versijos jau nebeturiu. Per seniai viskas buvo ^^'
Milla- Dalyvis (-ė)
tai vat ir matos, kad kontrastas (per)didintas. 'originalas' visai išdegęs... ta sepia jau geriau man
O galima visai visai originala?
as gal pabandyciau kitaip zaist
as gal pabandyciau kitaip zaist
Kiras- Top
Milla rašo:
Nuemus [beveik] visus efektus būtų šitaip:
https://2img.net/h/i112.photobucket.com/albums/n167/iewazza/IMG_6353.jpg
Čia tik kontrastas padidintas, visiškai originalios versijos jau nebeturiu. Per seniai viskas buvo ^^'
man rods Milla paciojo originalo nebeturi, tik tai ta, kuris yra tame puslapyle. man tas crop'as truputi keistas, labai jau apacios truksta. bet kiek matyti, nekokia ta apacia buvo. perdirbtoje versijoje miestas atrodo kaip po karo. man nepatinka, kad labai matosi tas dirbtinumas. bet originali versija atrodo dar blogiau.
Originalas - Milla
Mano versija su GIMP beje
Mano versija su GIMP beje
Kiras- Top
Apačioj buvo kažkoks rūžavas tipo grafitis, tai nukirpau. Bet nenorėjau atsikratyt visų griūvėsių.
O kad atrodytų kaip po karo tai aš ir norėjau.
Mėėėėlyna...šiuo metu man per šalta šitaip
[p.s. pagaliau kritika. jėga. man to reikėjo ]
O kad atrodytų kaip po karo tai aš ir norėjau.
Mėėėėlyna...šiuo metu man per šalta šitaip
[p.s. pagaliau kritika. jėga. man to reikėjo ]
Milla- Dalyvis (-ė)
su kuom saudei, su muilinike gal? siaip jau is pat pradziu matosi, kad negerai padarytas kadras - labai persviestas, del to sunku ka nors is jo ispesti.
Tai, su muilinike, nieko kito po ranka nebuvo, tik kažkieno muilinė.
"Nufotkink grafiti"
"Geeeerai"
O paskui - "o, tie stogai visai nieko".
Va todėl ir blogai, kad ne juos ten iš tikro fotkinau. Bet čia jau mano blogas įprotis.
"Nufotkink grafiti"
"Geeeerai"
O paskui - "o, tie stogai visai nieko".
Va todėl ir blogai, kad ne juos ten iš tikro fotkinau. Bet čia jau mano blogas įprotis.
Milla- Dalyvis (-ė)
Na va, suklijavau šiaip ne taip panoramą iš kalnų. Išvis visą juostą fotkinau 2x expozicija, bet žiū kad kažkaip ant šitų kadrų mažai labai kas matėsi, tai ėmiau ir suklijavau, tik vat dešinėj pusėj matosi ant viršaus tekstūra (tai ten ir yra 2x), o ten per vidurį, tie šviesumai ir patamsėjimai - čia ne klijavimo brokas, o ta pati 2x ...
man kazkaip kai tik kalnai tai atrodo kad horizontas kreivas :D vizualiai apgauna aky.
seip fainas vaizdelis. tu cia kompe klijavai nuotraukas ar negatyva su izoliacija :D (cia seip toks durnas klausimas ) :DD
seip fainas vaizdelis. tu cia kompe klijavai nuotraukas ar negatyva su izoliacija :D (cia seip toks durnas klausimas ) :DD
Zygutas- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28
Puslapis 6 iš 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Puslapis 6 iš 18