Peizažai
+38
Karolis
ieva.
Darkflower
RIVERFOOT
luccasso
skhotry
Rasa
Eglė
Minute
Aidas
PurviukasMaklius
GM
Milla
Amise
Zygutas
Spitfire
shOo
Valerija
kairys
Aguona
medwezys`
vytautas
Tarė
waplioks
MetuArbata
smer
VejuMote
Dainius
Deividas.
Laurynas
Baisa
Meska
tatanka_jotanka
vikuted
juoda_plunksna
ingava
Kiras
O'Mffn
42 posters
Puslapis 7 iš 18
Puslapis 7 iš 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Peizažai
na, nezinau, simai, sitas kadras nelabai tikes, mano nuomone. ta desine puse tragiskai atrodo del 2x expo.
Zygutas rašo:man kazkaip kai tik kalnai tai atrodo kad horizontas kreivas :D vizualiai apgauna aky.
seip fainas vaizdelis. tu cia kompe klijavai nuotraukas ar negatyva su izoliacija :D (cia seip toks durnas klausimas ) :DD
Nu jo negatyvą, tai ir izoliacija matytųsi tada :D
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
em... nežinau... kažkokie blankūs tie kadrai man... nieko labai blogo, bet nieko labai gero...
siaip abu kadrai neypatingi, bet pirmasis geresnis negu antras. antrai nuotraukai truksta labai to, kas vadinama foreground interest.
Man trecias variantas patinka aciu. Kontrasta kelei?
Kiras- Top
Kiras rašo:Man trecias variantas patinka aciu. Kontrasta kelei?
prasom;)
kontrasta tai visur keliau, o treciajame varianta padarytas a la x-procesas. nu toks fake, bet sakau, imesiu gal
Kaip kompe imituoti x-process?juoda_plunksna rašo:Kiras rašo:Man trecias variantas patinka aciu. Kontrasta kelei?
prasom;)
kontrasta tai visur keliau, o treciajame varianta padarytas a la x-procesas. nu toks fake, bet sakau, imesiu gal
Kiras- Top
As tai su curves darau tai. Nors manau, dar su color balance galima kazka panasaus isgauti. Ale kaip dabar zmoniskai paaiskint ir nesugalvoju...
Ryt gal atskanuosu straipsniuka su paveiksliukais, bus aiskiau
O cia apie tikraji cross process:
https://jauna-fotografija.editboard.com/muso-darbai-f7/cross-process-t286.htm?highlight=process
Ryt gal atskanuosu straipsniuka su paveiksliukais, bus aiskiau
O cia apie tikraji cross process:
https://jauna-fotografija.editboard.com/muso-darbai-f7/cross-process-t286.htm?highlight=process
Kiras rašo:Kaip kompe imituoti x-process?juoda_plunksna rašo:Kiras rašo:Man trecias variantas patinka aciu. Kontrasta kelei?
prasom;)
http://www.addictedtodesign.com/free_photoshop_actions.html pats pirmas photoshop action x-process imitatorius
juoda_plunksna, cia tik vienas is cross-procesu. ju yra daugybe. beje, pasiklausiau del tos sepios efekto, taip pat galima ir internete rasti, tai imanoma padaryti darkroom'e, tik reikia ten chemikalus visokius maisyti
nu jo gali maisyt, arba gali nuvaryt i fototechnika ir nusipirkti toneri;] ir nieko maisyt nereiks.. na tik atskiesti su vandeniu
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
ingava rašo:juoda_plunksna, cia tik vienas is cross-procesu. ju yra daugybe.
daugybe tai cia pvz kokie? turiu omeny, tikraji cross procesa, kada dirbama su juostomis
na taip, su juostomis, bet juk yra visokiu efektu, tai cia visokie skirtingi cross-process'ai. ai, as cia gal nusisneku, nes apie tai daug nenusimanau. ka as norejau pasakyti, kad tie ideti pavyzdiai musu forume yra tik vienas (is daugelio) efektas kazkoks isgaunamas cross-process'o metu.
idomu. o as maniau, kad cross procesas yra vienas vienintelis ir nepakartojamas - kada skaidrine juostele isryskinama kaip normali ir gaunamos kitokios spalvos
tai ner cia ka pasakot;] tiesiog, kai spausdini nuotraukas, tai.....vat dabar pats truputi pamirsau:D artai uzfiksavus praplauni, tonuoji ir tada vel fiksuoji, artai tiesiog isryskinus praplauni, tonuoji ir tada fiksuoji... na bet esme, kad cia aisku popieriu reik o ne negatyva tonuot.. Ir toneris tai prideda atspalvio ir padaro tavo atspauda ilgaamziskesniu, nes jo ir apsaugine funkcija. tai tiek
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
Ai gi as apie Photoshopa klausiau neryskinu juosteliu rankomis
Kiras- Top
Aciu
Kiras- Top