Peizažai
+38
Karolis
ieva.
Darkflower
RIVERFOOT
luccasso
skhotry
Rasa
Eglė
Minute
Aidas
PurviukasMaklius
GM
Milla
Amise
Zygutas
Spitfire
shOo
Valerija
kairys
Aguona
medwezys`
vytautas
Tarė
waplioks
MetuArbata
smer
VejuMote
Dainius
Deividas.
Laurynas
Baisa
Meska
tatanka_jotanka
vikuted
juoda_plunksna
ingava
Kiras
O'Mffn
42 posters
Puslapis 9 iš 18
Puslapis 9 iš 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Peizažai
taj kad susimuilino vaizdas kai triuksma nuemiau.. as kazkaip su didele dirbau ir nepastebejau, o kai sumazinau ir imeciau, po to atsidariau ir pamaciau tik.. nebepatinka man ir nebenoriu rodyti niekam
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
jau pamatem visi vis tiek
ka noriu pasakyti, geriausias esi sporte, su visais tais apsvietimais, fish-eye it t.t.
nors gerai, kad isbandai save visur.
ka noriu pasakyti, geriausias esi sporte, su visais tais apsvietimais, fish-eye it t.t.
nors gerai, kad isbandai save visur.
jus su tokiais komentarais i depresija ivarysit;] visu pirma, tai dazniausiai fotografai fotografuoja del saves(nekalbu apie uzsakymus), o ne del jusu, ir jei jau dedamos nuotraukos tai tikrai ne tam, kad suzinoti ar patinka ar nea, o kazkokios kritikos apie pati kadra suzinoti, ka butumet dare kitaip, kaip ji galima butu pagerinti. ir isemiau ji, del to, kad nebepatinka jis man, nes is pradziu as ziurejau giliau i ta kadra, o dabar nelabai paciam jis patinka, be to kai is komentaru supranti, kad cia pagrinde galioja visur saldumas ir islaizymai(grazu-negrazu), ideja lieka tik siaip kazkur, tada jau ir nebera esmes deti cia technishkai prastesnius darbus, vistiek naudos is to nebus. va koks mano rytas :D
shOo- Top
O tu tas spalvas su kazkokiais filtrais darei ar kompu? Man tai kaiptik sis darbas atrode kiek per saldus ir dirbtinas. Tarkim sita ideja galima ir geriau igivendinti.
O'Mffn- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 133
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2007-01-30
Kaip supratau ideja buvo pragaras ar kazkas panasaus, tai iskart kyla klausimas ar pirma nufotografavai ir pamates rezultata pamanei, kad visai tinka tai temai ar iskart ejai fotografuoti turedamas galvoj konkretu tiksla ir vizija kaip viskas atrodys. Nes tokiai temai/spalvoms galbut labiau tiktu atshiauresnis/uolietesnis pezazas, tai tarkim tesiant pradeta darba galima butu paieskot idomesniu vietu.
O'Mffn- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 133
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2007-01-30
jo su tinku del vietu, bet tiesiog, ten as su pacia juosta kaika dariau kad gautusi toks efektas, ir ta diena kai sugalvojau taip daryti suzinojau kad pardaviau ta fotika, del to maziau nei per 12val. turejau ishfotkinti visa juosta, del to nelabai turejau daug laiko. o ten su kompu tai nieko isvis nekeiciau, tik meginau grudetuma sumazint, bet labai susimuilino kazkaip visas vaizdas tuopaciu.
shOo- Top
shOo rašo:be to kai is komentaru supranti, kad cia pagrinde galioja visur saldumas ir islaizymai(grazu-negrazu), ideja lieka tik siaip kazkur, tada jau ir nebera esmes deti cia technishkai prastesnius darbus, vistiek naudos is to nebus. va koks mano rytas :D
O va cia verta padiskutuoti placiau. Ar tai is tikro musu vertinimus itakoja ar ne. Man rodos, mano prioritetas pirmiausia yra derme tarp technikos ir idejos. Jei ideja reikalauja, gali ir fokusas plaukti ir triuksmai listi ir rankos drebeti. Bet daznas atvejis, kai gera ideja sugadina blogas ispildymas. Ir niekur cia nelisi, nes fotografija - vizualusis menas.
O del islaizymu - pilna tvarkigu kadru apie kuriuos lygiai maloniai gali pasakyti "ne, visiskai ne"
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
nee, tai as cia uzsiputojau ne del tavo komentaro :D tavo supratau, kad tau neprimena pragaro visiskai ir tiek, kazkaip nzn rytas gal nekoks buvo kad taip pratrukau, bet daznai cia komentarai buna ne i nauda
shOo- Top
šioj vietoj mano fotoaparatas žiemą kilo į dangų. Bet gražių nuotraukų neprišaudė, nes ne vietoj buvo pritvirtintas o čia jau šiandiena.
Kažko šitas kadras man labai per tamsus.. Debesys gražūs, bet visa kita..
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
oki, pasitaiko reikės patvarkyt kažkaip. Jei nieko nebus, velniop neplanuota, negalvota, belekaip. Vadinas
Nu manau reik pirma nuotrauką peržiūrėt kelis kartus paanalizuot, pagalvot ir tik tada dėti į internetą )
Nemanau, kad labai per tamsus. Kaip tik del to, kad tamsesne foto, debesys geriau issiryskina
Kiras- Top
Dainius rašo:Nu manau reik pirma nuotrauką peržiūrėt kelis kartus paanalizuot, pagalvot ir tik tada dėti į internetą )
dainiau, zmones cia deda nuotraukas ne del to, kad jos tobulos. jos dedamos tam, kad butu kritikuojamos ar giriamos, kad butu issakytos klaidos ar gerosios puses.
Na taip, bet nededamos visos nuotraukos iš eilės.. Ypač skaitmenos. Na jūs dėkit ką norit, bet aš pasakiau savo nuomone ir viskas
Taigi taigi kaipgis
Na, mano pastabeles: spalvos nlb atrodo. Netikroviskos. Bet gal taip ir yra?
Antras dalykas - trukdo pilka isilgine juosta (kelias?)
Trecia - baltas vanduo apacioje irgi nelabai.
Taip issamiai kabinejuos tik del to, kad gali geriau. Pirmas patarimas - daryk b&w
Na, mano pastabeles: spalvos nlb atrodo. Netikroviskos. Bet gal taip ir yra?
Antras dalykas - trukdo pilka isilgine juosta (kelias?)
Trecia - baltas vanduo apacioje irgi nelabai.
Taip issamiai kabinejuos tik del to, kad gali geriau. Pirmas patarimas - daryk b&w
Kiras- Top
na jo, netikroviskos:) reiks geriau paieskot gal kokio atspalvelio, bet tik ne b&w.Spalvuuuu!!!!
Antra: jo, ten kelias...saligatvis...naikint? Bet tada atvirukinis gaunasi...ir taip siuksles nuo vandens nurankiotos (nors ne visos)
trecia: mano fotosopiniai sugebejimai dar tiek nenesa. Mokytis ir mokytis;) uch!
Ok, labai aciu uz toki gera ivertinima:) siaip nieko nera baisiau, nei isgirst "tu gali geriau", bet kai gali taisytis, tai viskas puiku.
P.S.dabar ziuriu, gal tikrai su ta juosta reiks padirbet.
Antra: jo, ten kelias...saligatvis...naikint? Bet tada atvirukinis gaunasi...ir taip siuksles nuo vandens nurankiotos (nors ne visos)
trecia: mano fotosopiniai sugebejimai dar tiek nenesa. Mokytis ir mokytis;) uch!
Ok, labai aciu uz toki gera ivertinima:) siaip nieko nera baisiau, nei isgirst "tu gali geriau", bet kai gali taisytis, tai viskas puiku.
P.S.dabar ziuriu, gal tikrai su ta juosta reiks padirbet.
o man pirmas ispudis buvo visai geras, tik paskui jau pastebejau klaidu siokiu tokiu. del to kelio, tai juk jo neismesi is vietoves. beje, spalvos visai idomios.
klaidų? Konkretumo pažalsta:D
spalvos man irgi visai patinka, gal šiltesnio kažko norisi vos vos. Iš slyvos sakurą padirbau:D yes.
spalvos man irgi visai patinka, gal šiltesnio kažko norisi vos vos. Iš slyvos sakurą padirbau:D yes.
Man tai slyva nekliuva. O stai ruzavai (pardon roziniai) - filicitavi (pardon violetiniai) akmenys prie jos - kliuva.
Kiras- Top
Puslapis 9 iš 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Puslapis 9 iš 18