Peizažai
+38
Karolis
ieva.
Darkflower
RIVERFOOT
luccasso
skhotry
Rasa
Eglė
Minute
Aidas
PurviukasMaklius
GM
Milla
Amise
Zygutas
Spitfire
shOo
Valerija
kairys
Aguona
medwezys`
vytautas
Tarė
waplioks
MetuArbata
smer
VejuMote
Dainius
Deividas.
Laurynas
Baisa
Meska
tatanka_jotanka
vikuted
juoda_plunksna
ingava
Kiras
O'Mffn
42 posters
Puslapis 16 iš 18
Puslapis 16 iš 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Peizažai
Dainiau, oi, koks grudas pas tave! ar juostos greitis 400? na siaip is tikruju tai mano akims labai truksta kazko sioje nuotraukoje, kazkokio pagrindinio objekto, o gal ispudingo dangaus. dabar tiesiog tustoka.
Jurate, matomai nusireguliavai blogai baltos balansa, del to nuotrauka turi melynumo atspalvi. pavadinimas sako, ''kai aplink balta'' bet is tikruju as jokio baltumo nematau, nei sniego matyti, nei serksno, tik tas melynumas. gal tada buvo didelis rukas? taip pat ir kompozicija man nepatinka. kazkaip rodos, jog jei butum emusi platesniu kampu, butu zymiai geriau, norisi ir aplinkos pamatyti, ne tik sita medi.
Jurate, matomai nusireguliavai blogai baltos balansa, del to nuotrauka turi melynumo atspalvi. pavadinimas sako, ''kai aplink balta'' bet is tikruju as jokio baltumo nematau, nei sniego matyti, nei serksno, tik tas melynumas. gal tada buvo didelis rukas? taip pat ir kompozicija man nepatinka. kazkaip rodos, jog jei butum emusi platesniu kampu, butu zymiai geriau, norisi ir aplinkos pamatyti, ne tik sita medi.
ingava rašo:Dainiau, oi, koks grudas pas tave! ar juostos greitis 400? na siaip is tikruju tai mano akims labai truksta kazko sioje nuotraukoje, kazkokio pagrindinio objekto, o gal ispudingo dangaus. dabar tiesiog tustoka.
Nieko nesimatytu...nes stipriai snigo
Svečias- Svečias
Inga Taip 400 iso, nereik ten nieko padariau kaip norėjau viskas gud, šalta, ruduo.
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
ne kazi kas ,bet patiko dangus saulei leidziantis beveik identiska ir perteikiau
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
grazi vieta ir sviesa tik as rinkciaus kitoki rakursa, manau, necentruociau tvenkinuko ir gal daryciau horizontalia bet cia kaip kam..o trukumas dar vienas pas tave - tai kreivas horizontas. Pamegink per photoshopa koki patiesint siektiek. Ir sveika atvykus cionais
Karolis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 89
Registration date : 2008-01-22
Aš priverčiau diafragmą, kad medžiai būtų ryškus, tam reiktų jau stovo tikriausiai, nes ilgėtų išlaikymas
grazi nuotrauka, Ieva
man patinka spalvos, tokios svelnios, bet kartu ir ryskios, rudeniskos.
nemanau, kad horizontas kreivas cia, gal tiesiog kalva? as tikriausiai nieko nekeisciau, kompozicija cia tinka, tik gal diafragma priverciau, kaip dainius kad sake.
man patinka spalvos, tokios svelnios, bet kartu ir ryskios, rudeniskos.
nemanau, kad horizontas kreivas cia, gal tiesiog kalva? as tikriausiai nieko nekeisciau, kompozicija cia tinka, tik gal diafragma priverciau, kaip dainius kad sake.
Deje nei priverti diafragmos, nei pailginti išlaikymo tikrai negalėjau, nes nuotraukos fotografavimo metu turėjau tik fotoparatą be išlaikymų ir diafragmų. :}
Beje, ingava, tavo tiesa. Ten ne horizontas kreivas, o tiesiog kalva.
O šiaip ačiū už pastabas ir komentarus.
Beje, ingava, tavo tiesa. Ten ne horizontas kreivas, o tiesiog kalva.
O šiaip ačiū už pastabas ir komentarus.
ieva.- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 11
Registration date : 2008-11-29
Gražumėlis Patinka spalvos
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
Atradai savo stilių Taip ir toliau )
ačiū
iš tikrųjų, tai gan senokai fotografavau. Vartau nuotraukas vis ir laukiu idėjos:) kadangi daaaaaug laiko bus, tai mielai ir paieškosiu savęs dar kur nors:)
dėkui.
iš tikrųjų, tai gan senokai fotografavau. Vartau nuotraukas vis ir laukiu idėjos:) kadangi daaaaaug laiko bus, tai mielai ir paieškosiu savęs dar kur nors:)
dėkui.
Truputėlis Šventosios pajūrio:
Gedyminas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 55
Registration date : 2008-01-30
nepakomentavęs, prieš tai žmogaus nuotraukų, dėti kitos negalime, turime gi nerašytas taisykles.. Inga Lietuviški žiemos vaizdeliai ir tiek.
Gedymynai antroji liuks, įdomiai žiūrisi
Gedymynai antroji liuks, įdomiai žiūrisi
Nieko ypatingo ,bet negaliu atsidziaugti tikra ziema
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
niekad nesu macius uzsalusios juros! man kazkas cia su spalvom negerai, ar cia toks melynas uzmanymas buvo?
ieva, man kazkodel tavo nuotraukos neberodo, maciau kazkada anksciau ir man ji patiko
ieva, man kazkodel tavo nuotraukos neberodo, maciau kazkada anksciau ir man ji patiko
ta serksnota ryta fotografavau daugiausia juosta, tai negaliu kol kas rezultatu parodyti, su skaitmena tai tik siaip truputi pasaudziau.
Lauksim juostos, o iš šitų tai antra gal būt, dėl to mistiško medžio
Puslapis 16 iš 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Puslapis 16 iš 18