kaip fotografuoti...?
+10
Kiras
erikiuxxx
marius
tatanka_jotanka
shOo
Spitfire
juoda_plunksna
Laurynas
Amise
ingava
14 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: kaip fotografuoti...?
Kiras rašo:Man rodos, muilinese galima. Bet realiai remeliai dazniausiai nuotrauka gadina, o ne taiso
manau, kad kaip kokie...
,,Kiras rašo:Man rodos, muilinese galima. Bet realiai remeliai dazniausiai nuotrauka gadina, o ne taiso
tereikia tinkamai parinkt.
pasmane muilinėje yra rėmeliai bet jau tooookie kad niekur dėti todėl ir nenaudiju. Abejoju ar kam gali patikti rožinės gėlytės :D
vytautas- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 79
Registration date : 2007-12-03
wytautas rašo:pasmane muilinėje yra rėmeliai bet jau tooookie kad niekur dėti todėl ir nenaudiju. Abejoju ar kam gali patikti rožinės gėlytės :D
rožinėm fyfom ilgais nagučiais
Amise rašo:
rožinėm fyfom ilgais nagučiais
nors dabar jau tokiom fyfom svaroski kristalu labiau norisi nei nuotrauku su remeliais is rozyciu
Ne į temą prie nuotraukų, bet į temą prie nagų, istroija, kuri man padarė šiokią tokią traumą... Vieną sykį sau laiminga perku gi aš kvepalus, susirandu aš dėžutę lentynoj ir laiminga varau pas pardavėja, ten ta pasilenkus kažkokias dėžutes dėlioja, atsistoja paiima kvepalus nuskanuot kodui ir gabrytė pavirsta į ! ant jos nagų buvo nupiešta sodriai žalia pieva su gėlytėm, ir dangus skaidriai mėlynas ir net baltas debesiukas, o patys nagai net riesti.
suprantu, ok, MIANAS, bet
atsiprašau, lb norėjau papasakot
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
VejuMote rašo:Ne į temą prie nuotraukų, bet į temą prie nagų, istroija, kuri man padarė šiokią tokią traumą... Vieną sykį sau laiminga perku gi aš kvepalus, susirandu aš dėžutę lentynoj ir laiminga varau pas pardavėja, ten ta pasilenkus kažkokias dėžutes dėlioja, atsistoja paiima kvepalus nuskanuot kodui ir gabrytė pavirsta į ! ant jos nagų buvo nupiešta sodriai žalia pieva su gėlytėm, ir dangus skaidriai mėlynas ir net baltas debesiukas, o patys nagai net riesti.
Dėmesio trūkumas? Neturi kam išsipasakot? Gal ir čia patakiai :D, bet ne į tą temą galėjai parašyt prie blevyzgų/pokalbių :D
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
VejuMote rašo:
gerai, kad islaisvini slegiancias mintis
Į temą - jei kažkas užsimena apie nagus, vadinasi jau čia tema :
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
dabar kitas klausimas, manau tiks cia.
kaip padaromas toks efektas, kad pvz, fotografuoji gyvuna, tarkim suni, ir jo galva, arba nosis, gaunasi tokie dideli palyginti su kunu. cia gal su placiakampiu objektyvu kartais?
kaip padaromas toks efektas, kad pvz, fotografuoji gyvuna, tarkim suni, ir jo galva, arba nosis, gaunasi tokie dideli palyginti su kunu. cia gal su placiakampiu objektyvu kartais?
tai, pvz, pas mane yra standartas - 18-55mm. ar butu imanoma su mano objektyvu taip padaryti, ar ten jau reikia tikro placiakampio, kokio 15mm? kaip suprantu, ne zoominti, bet prieiti kuo arciau.
ingava rašo:tai, pvz, pas mane yra standartas - 18-55mm. ar butu imanoma su mano objektyvu taip padaryti, ar ten jau reikia tikro placiakampio, kokio 15mm? kaip suprantu, ne zoominti, bet prieiti kuo arciau.
tavo 18mm pasivercia i mazdaug 27mm ant skaitmenos. platu, bet neipatingai. reiketu, kad realiai butu kokie 17mm ar pan. kita vertus, bandyk, blogiau nebus juk. be to, visada ispudi galima su photozopa pagilinti
va, matai, kad fotozopo neturiu. tai ka, ten galima ir taip padaryti? na aisku, ko negalima ten padaryti..
as nesuprantu, kodel man tas 18 keicias i 27? kodel taip yra?
Nes fotoaparato matrica mazesne, nei juosta. Todel reikia dauginti is cropo, kad gautum juostos atitikmeni. Ta prasme - pvz turi 100 mm objektyva.ingava rašo:va, matai, kad fotozopo neturiu. tai ka, ten galima ir taip padaryti? na aisku, ko negalima ten padaryti..
Ju uzsukus ant juostos - bus 100.
Ant Pentaxo su 1,5 cropu - 150mm
O ant Olympuso su 2 cropu - 200mm.
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
gad galvos butu dideles tau reiketu 4mm fishajaus
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30