1-st meet
+2
vikuted
Laurynas
6 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ar verta spalio pradzioje organizuoti meet'a
1-st meet
Manau butu galima organizuoti pirma meet'a... mazdaug po menesio.... spalio pradzioje.... tada ir zmoniu jau turetu buti nemazai...
Re: 1-st meet
:D
na pradzioj surenkame zmones kurie galetu cia balsuoti rrr...
o siaip ideja gera tik reikes derinti viska..
na pradzioj surenkame zmones kurie galetu cia balsuoti rrr...
o siaip ideja gera tik reikes derinti viska..
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Tai del zmoniu kas be ko... o del suderinimo tai manu visi norintieji bendrai ir nutars kada ir kur butu patogiausia...
argumentuok savo nuomone
Kadangi forume aktyviai dalyvauja 4-5 dalyviai, mano akimis, labai jau maža mūsų(šio forumo lankytojų) populiacija... Tiesa, mano akys matytų ką kitą, jei Adminas parodytų bent kelių dienų apsilankiusių skaičių.
musu maza populiacija nes sis reikalas dar tik pirmas dienas gyvena.... o del meet'o tai kol ne daug dar musu tai butu labai produktyvus meet'as be chaoso... o del apsilankiusiu.... tai uzeinanciu gal ir buna.... bet dalivauti veikloje gali tik registruoti vartotojai.... beja del ju kiekio.... prasome visi kviesti savo draugus kurie aktyviai fotografuoja... taip padetumete siam reikaliukui isibegeti.... beja... meskai.... ne taip lengva toki dalyka isjudinti.... tad manu nederetu buti tokiam kategoriskai kritiskam...Meska rašo:Kadangi forume aktyviai dalyvauja 4-5 dalyviai, mano akimis, labai jau maža mūsų(šio forumo lankytojų) populiacija... Tiesa, mano akys matytų ką kitą, jei Adminas parodytų bent kelių dienų apsilankiusių skaičių.
aciu uz demesi....
taip forumas tikrai jaunas.. manau, kad viskas bus savu laiku.. ir meet'insimes tuomet kai bus noro..
o per meet'a koki foto-jam'a padaryt galima butu;]
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
jap... ideja labai gera.... taip tikrai butu galima padaryti.. ir isrinkt geriausia... ar geriausius savo kategorijose... (ne visi viska fotkina)...
pvz sugalvojam tema ir visi ta tema fotkina, arba kazka panasaus i fotomaratona, kuris vyko pernai. labai linksma buvo
shOo- Top
si ideja tikrai labai gera.... po tokio dalykelio net, manau, butu galima balsavimo budu isrinkti geriausia ir simboliskai (sokoladas ar kas pan) apdovanot susimetus.... tai tikrai geras dalykas....skatinantis tobuleti...shOo rašo:pvz sugalvojam tema ir visi ta tema fotkina, arba kazka panasaus i fotomaratona, kuris vyko pernai. labai linksma buvo
noriu del shokolado kovoti :D
Uga- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Jei pieniškas - I'm in! Šiaip tada gal ir galima būtų planuot meetą. Jau 11 žmonių užsiregistravę Kas norės/netingės, tas ateis, kaip, kad
Galima būtų pradėt planuot datą.
Laurynas rašo:...tai kol ne daug dar musu tai butu labai produktyvus meet'as...
na as siulyciau savaitgali... sestadieni... bet ne si, o kita.... apie 12 valanda kad butu laiko pafotografuot keleta valandu... o paskui nueit kur pasisedet... tarkim i baltus dramblius ar pan... kaip manot?Meska rašo:Jei pieniškas - I'm in! Šiaip tada gal ir galima būtų planuot meetą. Jau 11 žmonių užsiregistravę Kas norės/netingės, tas ateis, kaip, kadLaurynas rašo:...tai kol ne daug dar musu tai butu labai produktyvus meet'as...
niu why not... nors siaip savaitgaliai slidus dalykas bent jau man..bet baltuose drambliuose arbata skani:)
Uga- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Uga rašo:niu why not... nors siaip savaitgaliai slidus dalykas bent jau man..bet baltuose drambliuose arbata skani:)
Nekenčiu baltų dramblių, bo man ten kartą aukoholio nepardavė ir po to dar neturėjo patiekalų iš mėsos. O šiaip nieks nenorėtų sekmadienį susitikt
na reikia derint su visais... tarkim psiulyk konkretu laika ir vieta... ir ziuresim ar tinka kitiems...Meska rašo:Uga rašo:niu why not... nors siaip savaitgaliai slidus dalykas bent jau man..bet baltuose drambliuose arbata skani:)
Nekenčiu baltų dramblių, bo man ten kartą aukoholio nepardavė ir po to dar neturėjo patiekalų iš mėsos. O šiaip nieks nenorėtų sekmadienį susitikt
ji nebus jokiu netiketu kliuciu man tinkaMeska rašo:Sekmadienis. 12 valanda. Taurakalnio viršus. Prie įėjimo į tą didelį baltą pastatą.
Atsiprašau visų, kas ruošiasi šiandien meetint... Aš tikrai nepasirodysiu... Vakarykštis "Čili In Action" iš manęs išsiurbė visas jėgas ir pinigus juostelėms
hmz... pastebejau tik vakare... kai jau as ir semyy buvom nueje i sutarta vieta...Meska rašo:Atsiprašau visų, kas ruošiasi šiandien meetint... Aš tikrai nepasirodysiu... Vakarykštis "Čili In Action" iš manęs išsiurbė visas jėgas ir pinigus juostelėms
o as tik katik perskaiciau apie meet'a, bet vistiek negalejau, sry.
shOo- Top
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2