1-st meet
+2
vikuted
Laurynas
6 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Ar verta spalio pradzioje organizuoti meet'a
Re: 1-st meet
matau sudetinga cia suderint
Uga- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-13
sekmadieni bent as tik esu laisvas... sestadieni keliauju dzukijon fotografuot... o tixliau medziot usuociu... tad tinka tik sekmadieni.... bent man...Ramunas rašo:Na kad ir kokia 30d, kokia 13h, ant tauro kalno.
Kam tinka?
31 dienos rugsejo menesi siaip ishvis nera
Uga- Naujokas (-ė)
1 manu butu galima daryt... kokia 13-14 valanda...o vakare.. apie 20 valanda pasikelti i europa ir padaryt naktino vln foto...Ramunas rašo:Uj, tada 30 arba 1 :D
Man irgi, tik man gali kilt bėdų dėl europos aštuntą valandą... Nesutariu su tėvu, kai reik vėliau grįžt...
tai ant europos pasirinktinai juk... kas nores tas ir eis... o kas negali tai niekis.... tiesiog as tai planuoju daryti ir siulau Jums prisijungti...Meska rašo:Man irgi, tik man gali kilt bėdų dėl europos aštuntą valandą... Nesutariu su tėvu, kai reik vėliau grįžt...
jap... statyvas tai butinas... blogiausiu atveju jei ant europos po numatytytu valnadu neleis, kas gali but... nes buna kad apsauga neslaiko savo zodzio... tai galima bus palei neri pafotkint... ten geru buna foto su atspindziais ir pan...Ramunas rašo:Ok, as uz. Reiks statyva pasiimti
gal ant europos reiktu lipt per saulelydi? nes 8'a lyg ir jau suteme buna..
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
galima ir tap jei tixlas yra saulelydis.... o pas mane yra ideja nufotografuot naktini miesto vaizda... su tom istestom auto sviesom ir pan... zodziu zibintu ir fasdu sviesu zaisma mieste...shOo rašo:gal ant europos reiktu lipt per saulelydi? nes 8'a lyg ir jau suteme buna..
o be to juk bus galima ir kai susitixma pasidaryt kazkokia programele pagal visu laiko resursus ir pageidavimas... vat...Laurynas rašo:galima ir tap jei tixlas yra saulelydis.... o pas mane yra ideja nufotografuot naktini miesto vaizda... su tom istestom auto sviesom ir pan... zodziu zibintu ir fasdu sviesu zaisma mieste...shOo rašo:gal ant europos reiktu lipt per saulelydi? nes 8'a lyg ir jau suteme buna..
a, nu galesim ir vakare;] ne-tikslas ne saulelydis, o siaip saulei leidziantis spalvos daug geresnes
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
, jo, del spalvu tai... ir dangus melynas buna jei panorama kali... o siap as pati gatvini judejima noriu daryt tai man ir naktis labai puikiai tinka...shOo rašo:a, nu galesim ir vakare;] ne-tikslas ne saulelydis, o siaip saulei leidziantis spalvos daug geresnes
Spalio 1d. 13 valanda, Tauro kalno parkelis, o dar geriau įėjimas į baltą pastatą tinka.
o galima prisijungti veliau prie jusu?
Uga- Naujokas (-ė)
Tai reiktu numeriais telefono apsikeisti jei kas ko nerastu ar pan.
Jei ka mano nr: +37067231193
tai sekmadieni 13.00 prie iejimo i balta pastata ant tauro kalno?
Jei ka mano nr: +37067231193
tai sekmadieni 13.00 prie iejimo i balta pastata ant tauro kalno?
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2