Vabzdziu, drugiu, voru nuotraukos
+26
MetuArbata
medwezys`
Tarė
Dainius
Rasa
giljotina
Linas
ladybird
VejuMote
Kiras
ingava
Deividas.
GM
Rena Visgi.
andromeda
Ramunas
Meska
RIVERFOOT
shOo
Amise
juoda_plunksna
Spitfire
Sanderling
vikuted
SHADE
Laurynas
30 posters
Puslapis 11 iš 11
Puslapis 11 iš 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Vabzdziu, drugiu, voru nuotraukos
kol nepakomentuosiu tol vabal babal foto negalėsiu dėt tad teks komentuot ;D
pirma: a gal reikėjo dėt prie augaliukų temos?
antra: aš čia nematau nieko tokio kas užkabintų akį. Galvoju kaip reikėtų/reikėjo perteikt bet nesigalvoja.. suprantu tave, jei tau ši foto patinka ir pan., aš pirmais makro fotografavimo metais lydžiaus iš savo menų ;D o dabar pasižiūriu ir klinkt klinkt akytėm, matau daug klaidų ir šiaip šlašto. O kitom foto tiesiog trūksta kokybės (muiliė kalta ;D )
antra: aš čia nematau nieko tokio kas užkabintų akį. Galvoju kaip reikėtų/reikėjo perteikt bet nesigalvoja.. suprantu tave, jei tau ši foto patinka ir pan., aš pirmais makro fotografavimo metais lydžiaus iš savo menų ;D o dabar pasižiūriu ir klinkt klinkt akytėm, matau daug klaidų ir šiaip šlašto. O kitom foto tiesiog trūksta kokybės (muiliė kalta ;D )
Amise rašo:kol nepakomentuosiu tol vabal babal foto negalėsiu dėt tad teks komentuot ;D
va kai pamaciau kad yra komentara...tik tuomet ir susiprotejau, kad ne ten ja imeciau...cia ish inercijos...kalbejom cia apie priartinimus ir kompozicijas, kad net nepaziurejau kokia tema....
Svečias- Svečias
viskas ok a kompozicija tai gut vis ne centre pūpsoJurate rašo:.kalbejom cia apie priartinimus ir kompozicijas, kad net nepaziurejau kokia tema....
vieni mano šių metų top'ų
Machaono viksro stadija labai liuxovai padaryta... zemai lenkiuosi...
Laurynas rašo:Machaono viksro stadija labai liuxovai padaryta...
zemai lenkiuosi...
o man tai dar kaifas kad kirmėlius iš Raudonos knygos ;D
tik po sijonu nežiūrėk
na is raudonos knygos...bet pakankamai nemazai randamas jei paieskai...
Viksrialis hiper-duper
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
gal biski veiduko noretusi matyti. bet siaip liuks. turi makro objektyva?
nezinau, man matyt triuksmai jau visur vaidenasi, bet pas tave fonas kazkoks.. cia gal prifotoshopinai? koks buvo ISO gal pameni?
nezinau, man matyt triuksmai jau visur vaidenasi, bet pas tave fonas kazkoks.. cia gal prifotoshopinai? koks buvo ISO gal pameni?
Ačiū . Makro abjektyvo neturiu čia 50mm f1.8 apverstas kita puse ir prisuktas per 55mm->Nikon mount.
ISO buvo 640. O triukšmai matosi todėl,kad šitą objektyvą apvertus ,jam labai trūksta sharp'o . Tad ,kad padidinti detalumą panaudojau fotošopą , o vat tada ir išlenda tas triukšmas biški. Galima buvo pabandyt nuimt jį bet ai ... patingėjau
ISO buvo 640. O triukšmai matosi todėl,kad šitą objektyvą apvertus ,jam labai trūksta sharp'o . Tad ,kad padidinti detalumą panaudojau fotošopą , o vat tada ir išlenda tas triukšmas biški. Galima buvo pabandyt nuimt jį bet ai ... patingėjau
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
Visai neseniai pradėjau naudotis savo fotoaparatu, tai nelabai dar įkandau visas funkcijas. Sakykit nuomonę.
https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/dxmpvb.jpg
https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/dxmpvb.jpg
Monzzze212- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 2
Registration date : 2011-07-12
Puslapis 11 iš 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» Kitos nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos