Vabzdziu, drugiu, voru nuotraukos
+26
MetuArbata
medwezys`
Tarė
Dainius
Rasa
giljotina
Linas
ladybird
VejuMote
Kiras
ingava
Deividas.
GM
Rena Visgi.
andromeda
Ramunas
Meska
RIVERFOOT
shOo
Amise
juoda_plunksna
Spitfire
Sanderling
vikuted
SHADE
Laurynas
30 posters
Puslapis 3 iš 11
Puslapis 3 iš 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Vabzdziu, drugiu, voru nuotraukos
pirma labai nieko, antroj per tamsi muse o trecioj bite uzstoja ziedo dalys ir lb daug sonuos visko...
Na, Laurynai, vis dar nepralenkiamas, mano akimis, macro fotografas esi... Kad ir kaip man nepatiktų fonas 2 ir 3 foto, tačiau jos tai tikrai super... Ypač antroji... O ketvirtoji tai mmm... Gražuolė
ooo taip.. paskutinioji gražuolė.. ;}~
ir šiaip spalvos visur tokios mielos - pavasariškos..
gali įdėt dar kokių lašelių ;> tai išvis bus..gerai
ir šiaip spalvos visur tokios mielos - pavasariškos..
gali įdėt dar kokių lašelių ;> tai išvis bus..gerai
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
lasiuku imesiu arba kai ryt is lovos issiversiu ir rasota zole rasiu arba kai palis... kol kas nieko naujo geresnio tokio neturiu... visur kitur man nepatinka kokybe...
Ta skorpionmuse ir kartu visas kadras tai omg omg! Fantastika kažkokia...
bet rimtai.. taip kraupiai gražiai žiūrisi..
ir dar skamba..skorpionmusė :D
ką ji daro? ;>
ir dar skamba..skorpionmusė :D
ką ji daro? ;>
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
Penktos galėtum duot linką į 1024 pločio versiją? Noriu naujo valpeiperio O šiaip trečioj man nepatinka, kad kojos nukirptos kadro viršuje.
pirmoji super!
siaip man siek tiek kliuna crop'as nuotraukose, nes netikiu kad tiek skirtingu formatu kameru turi, kad taip fotografuoji;] viskas fotografuota su vienu fotiku, o beveik visu nuotrauku formatai skiriasi;] Kazkaip dazniausiai pateisinu tokiu dalykus, nes cia aisku fotografo reikalas kaip pateikti nuotrauka, bet turbut siandien biski galva man skauda:D
siaip man siek tiek kliuna crop'as nuotraukose, nes netikiu kad tiek skirtingu formatu kameru turi, kad taip fotografuoji;] viskas fotografuota su vienu fotiku, o beveik visu nuotrauku formatai skiriasi;] Kazkaip dazniausiai pateisinu tokiu dalykus, nes cia aisku fotografo reikalas kaip pateikti nuotrauka, bet turbut siandien biski galva man skauda:D
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
vienos kaltos 16x9 kitos 4x3 dar kitos buna 3x2... tad tiek daug formatu...o crop mazai naudoju...ojei ir kerpu tai tik tam kad ciut ciut patvarkyt kompoza... bet bent 7 mpx is 8 lieka po crop nors dazniausiai dedu ta formata kuri gavau is fotiku...tik resize'inta o farmatus keiciu priklausomai nuo padaro kuri fotkinu tam kad kompoza butu norma nes tarkim zirgelis 4x3 butu labai daug erdves...o dbr panoraminiu formatu viskas labai faina atrodo...
Paskutinį kartą redagavo , 2007-05-29, 17:59. Redaguota 1 kartą
aciu... pusetinai sitie gavos...aisku prisikabint prie beveik visu galiu bet siap paziuret grazu...ypac spalvos labai sodrios gavos, kas labai suteikia gyvumo
na man tai pirmi du kadrai nepatinka labai. kazkaip, nzn, kadangi nesidomiu vabzdziu fotografija, bet manau, kad labai prastas rakursas, nes labai plokscias vaizdas, ir kazkaip, taigi drugeliai- tokie grazus, spalvingi vabzdziai, o cia jie kazkaip nesuper viliojanciai atrodo. Na bet cia tik mano nuomone. o va jau kiausineliai ,tai nieko nieko:) aisku ir ten prie kompozicijos galima prikibt, nes, manau, perdaug ten apacios nereikalingos ir labai jau centre jie.
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
ne centruot nelabai ir iseis kai matomas plotas 1-3cm visam kadre del paprasciasios lesio savybes fokusa imt tik centre... be to pacioj macro, o ypac vabzdziu fotografijoj kiek kitokios taisykles...arkim centras visai priimtinas ir pan... nors gelem tas negalioja... zodziu tiem kas labai mazi ir daug juda juos kiek kitaip fotografuojama, bet aciu labai uz kritika
Sraigė nais, bo ir sraigė ryški, ir šiaip pagauta gražiai, be to fonas tvarkingas, ryškiai matos perspektyvos linijos ar kažkas tokio (tas gulščias lapas, ant katro jinai šliaužia), o voras tai man visai ne sexy... Negaliu argumentuot, bet taip man yra.
Puslapis 3 iš 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Macro nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» Kitos nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
» Sostines nuotraukos
» Kitos nuotraukos
» EdvinasB nuotraukos [Atnaujinta]
» Gyvunu ir pauksciu nuotraukos
Puslapis 3 iš 11