Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 6 iš 21
Puslapis 6 iš 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Sportas
Pirmoji visai nieko, gerai pagauta rodos ir pan., o antroji tai nieko verta. Ir išdegus, ir per tamsi. Reikia atsukti šviesumą iki galo, kad įžiūrėti koks trikas...
nu nors minimaliai galejai patvarkyt, kad nebutu jau tokia nedaexponuota fotke;] va siek tiek prisilieciau, bet cia greit, viskas auto pagrinde, bet, manau, kad vistiek geriau atrodo
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
nu va.. pardaviau fisheye'u tai dabar tik 1 objektyva turiu (50uka) be zoom'o, bet as ji myliu.. vakar siek tiek pafotkinau, siaip pagrinde su juostiniu fotkinau, bet cia expozicijos testai taugmaz;]
shOo- Top
na cia is tos pasenusios juostos;] nzn, kazkaip, net ka cia pasakius..sunki, neisradinga diena buvo.. mazai ka sugalvojau del kampu, tik pirma kai fotkinau lb tikejausi, kad matysis tas namu atspindys ant raudono borto;]
shOo- Top
ohoooo. cia super. gal pameginciau fotografuoti ish centro, kad zmones be maikiu butu is krashtu(atrodytu kaip kolonos ar sargybiniai) o tas per viduri ore
shOo- Top
Vat man kažkaip fone "perdegęs" pastatas nekaip atrodo... Įtariu, kad jei būtų diafragmuota + naudota blica, rezultatas geresnis būtų...
Su blykste islaikymas per mazas buna, iki 1/160 duoda pas mane tik, o su tiek bune labai jau issiliejes.
na patarimas toks.. Matosi, kad jie ten vanoja neblogai, tai gal pakeiskit aplinka kada, ir siaip kai fotografuoji.. pasistenk, kad matytusi bent shiokia tokia istorija.. na sutinku, kad cia tik treniruotes, bet jau pradeda atsibosti.. Visada priesh fotografuodamas isitikink ar aishku ziurovui bus ISH KUR jis shoka ar kazka daro KA DARO ir KUR LEISIS. Nes kitaip sunku kazka suprasti cia
shOo- Top
Kokį velnią ten daro Matas su Andriuša pirmoj? Šiaip gi rodos kažkada sakiau, kad sporto fotografijoj centre pagr. veikėjo būt negali...
ai, ne nu ką žinau turbūt jo. <-- Patinka man toks atsakymas. Kalbant apie fotografiją, norėč' apsakyt, kad narvuoja dvi štukos mane. Pirmoji - kad veidą darko Fabų skeitparko tvora, o antroji - nudliaus mylima centrinė kompoza. Trečias jau ne toks narvuojantis, kad daug dangaus palikta. Nelabai suvokiu kam. Jei matytūs asfaltas arba stalo apačia, tai rodytūs, kad vai vai vai kaip aukštai ... (kas toks čia) iššokęs...
aciu. na kompoza tai man kaiptik tokia cia labiau lipo, nes cia crop'as, siaip kadre nebuvo centrine jis. Del tvoros ir veido, tai tikrai mano klaida;] bet sunku tai numatyti. O del to, kad daugiau apacios butu, tai tikrai neatrodytu kad jis auksciau(ish sito rakurso).
shOo- Top
istryniau originala, bet ten matesi zmones krashte, na jis tikrai levesnis buvo;] o cia ruslikas(sita foto jau metu senumo)
shOo- Top
komentarai laukiami
Deividas.- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 197
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Maeikiai
Registration date : 2007-07-26
Antroj foto Tomas blanšą ruošės daryt? Pirma patiko, antra - ne. Nieko sportiško, išskyrus nugarą, joje nematau... Be to - kompoza nesportinė.
Ne Tomas ten(antroje), Andrius. Taip, tai ta akimirka kai susikaupi pries darydamas triuka.
saule, saule.. na ir kas
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Puslapis 6 iš 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Puslapis 6 iš 21