Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 5 iš 21
Puslapis 5 iš 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Sportas
Amise rašo:
Sita lb gera. Antroji ne. Ishsiliejus :/
O'Mffn- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 133
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2007-01-30
O'Mffn rašo:...Antroji ne. Ishsiliejus :/
Siūlau gerai apžiūrėti arklio ir ... jojikės? kontūrus. Ten fonas išplaukęs, bo ryškumo zona gerai parinkta.
Meska rašo:O'Mffn rašo:...Antroji ne. Ishsiliejus :/
Siūlau gerai apžiūrėti arklio ir ... jojikės? kontūrus. Ten fonas išplaukęs, bo ryškumo zona gerai parinkta.
Ryskumo zona gal ir gerai parinkta bet islaikymas manau visgi siek tiek per ilgas buvo...
O'Mffn- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 133
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2007-01-30
man tai irgi pirmoji labiau uz antra patinka. Kazkaip neivienoje nesijaucia kad ten varzybos jojimo, bet pirmojoj tai jauciasi elegancija tokia. labai smagi fotke. O antroje tai man kliuna kompozicija, kazkaip permazai vietos, ekspozicija irgi kliuna, visi jojikes balti rubai atrodo siek tiek pilki(arba cia mano monitorius), bet palyginus su pirma foto tai antroji pertamsi. Manau antroje horizontali nuotrauka veiktu geriau.
Na kaip supratau, cia galima kieknori kartu sakyt tai, tai uz pirma REK
Na kaip supratau, cia galima kieknori kartu sakyt tai, tai uz pirma REK
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
nu ka.. neturiu siek tiek ka veikt, tai galvojau keleta darbu dar idesiu. man sitie darbai kazkaip visi veikia emocishkai, tai nzn net ka pasakyt, nebent, kad pirmas kadras yra tikrai pertamsus, bet cia jau nieko negaliu pakeist, sori:)
shOo- Top
Aš tik apie antrąjį pakalbėsiu šiek tiek. Norėtūs, kad matytūs daugiau aukščio, ant kurio daro, o ne erdvės virš galvos. Dar norėtūs, kad labiau būtų apšviestas lendingas... Ai ir dar - prie ko ten foto su Ignu? Kažkokia kreiva ir dar Ignas šniūrelį šakipono valgo...
Dekui.
na man tai kazkuo patinka ta foto su ignu. Ji ten gal nesiziuri shale tu, bet siaip man ji tokia kazkokia sunki. O kadangi pats ignas sunkus, daro sunku triuka;]]] tai tinka. Technishkai ji prasta(nedaexponuota ir kreiva), bet man kazkaip veikia cia tas tamsumas su tokia kompozicija ir dar ta kavine:D
O antra foto, tai kadangi jis dare bajeri nuo virsaus laiptu, o ne nuo ten kur auksciau, tai ner cia ko rodyt ta auksti, bet siaip ten labai komplikuota, nes ner vietos. fotkinau atsigules su fishu, tai praktiskai kompoza is priestai bandymu tik paziuredavau.. Bet, manau, tikrai geriau kompoziciskai atrodytu jei daugiau apacios butu, bet tik shita bandyma padare jis ta bajeri, kiti nepavyke;]
na man tai kazkuo patinka ta foto su ignu. Ji ten gal nesiziuri shale tu, bet siaip man ji tokia kazkokia sunki. O kadangi pats ignas sunkus, daro sunku triuka;]]] tai tinka. Technishkai ji prasta(nedaexponuota ir kreiva), bet man kazkaip veikia cia tas tamsumas su tokia kompozicija ir dar ta kavine:D
O antra foto, tai kadangi jis dare bajeri nuo virsaus laiptu, o ne nuo ten kur auksciau, tai ner cia ko rodyt ta auksti, bet siaip ten labai komplikuota, nes ner vietos. fotkinau atsigules su fishu, tai praktiskai kompoza is priestai bandymu tik paziuredavau.. Bet, manau, tikrai geriau kompoziciskai atrodytu jei daugiau apacios butu, bet tik shita bandyma padare jis ta bajeri, kiti nepavyke;]
shOo- Top
Jėtau! Nepradėk čia daryt kaip sakė Petras, Rapolas ir kiti BMX.Lt... Nesamonė nedėt kokybiškos foto, jei tas bandymas nenulandintas, bet bendrai padaryta ne vieną kartą... Tiesa, aš pats stengiuos dėt tik nulandintas, tačiau tavo atveju tikrai pasielgčiau kaip sakiau. :D
Inline: 360 off 5 stairs :D Nu, čia lievai, bet tą vakarą čiuvas pirmą kartą po to nušoko nuo 7, bet scanas lėvas gavos
Ką ten Tomas be kelnių daro 4-oje? Penkta kreiva, kai kuriose neproporcingai mažai žemės. Tiek. Šiaip faina. Penktos kadras geras pagautas
P.S. Kas išvedė Matą ir Andriušą pasivaikščiot be pavadėlio? :D
P.S. Kas išvedė Matą ir Andriušą pasivaikščiot be pavadėlio? :D
Frontflip to kaku :DMeska rašo:Ką ten Tomas be kelnių daro 4-oje?
PabegoP.S. Kas išvedė Matą ir Andriušą pasivaikščiot be pavadėlio? :D
nosegrind.. siaip neturejau laiko retouchint nieko, tai greit ta xprocessa uzmeciau ir viskas..
shOo- Top
Na, nežinau, bent ant mano dviejų monitorių tai žiauriai tamsu. Šiaip eilinį kartą galima 10 rašyt...
aciu.. na as cia kad fonas tamsesnis butu norejau, bet kazkaip ir zmogus nepershviesiausias;] va dar keleta apdirbau is tos sesijos:
shOo- Top
Man rodos tik su paskutine persižaidei su ryškumo zona... Ta prasme, kad perdau kadro jau tie krūmai dengia. Tik tiek tegaliu pasakyt. Gal dar pirmojoje papildymo foto norėtūs kito filtro ant objektyvo (ne per žopą), kad nebūtų tokia ryški saulė, nors ir dabar neblogai Gerai išnaudoja žmonės Algirdo g-vės (berods) benkus
aciu:) sutinku del paskutines, o pirmojoj tai su fishu fotkinau.. tai sunku filtru jiem gaut, nebent tokie pagrinde eina kur prie jo buna, o prie jo buna spalvoti, kurie skirti nespalvotai fotografijai;]
shOo- Top
shOo rašo:...kurie skirti nespalvotai fotografijai;]
Kiek žinau, juos galima taip pat sėkmingai naudoti ir spalvotoje. Tau, kaip skaitmenos savininkui siūlyčiau paeksperimentuoti
bandziau;] bet man nelabai patinka atspalviai tu filtru gaunami
shOo- Top
Na va..nuskanavau juosta;] Needitintos nuotraukos, bet ir nenoriu editint as ju. ka manot?
shOo- Top
pirma ir paskutinė perkaltos fotkes, bet... manau tai joms teikia tik žavesio ir savotiško šarmo. man patinka
kepejas, ir vel su BW :rendeer:
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Puslapis 5 iš 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Puslapis 5 iš 21