Komp. manipuliacijos
+27
Amanita Vijoklis
Mindaugas...
Amise
Spitfire
Zygutas
Tarė
medwezys`
Dainius
smer
VejuMote
Nevi.
ingava
tatanka_jotanka
Shinigami
vikuted
Kiras
luccasso
Skills
Iron Girl
Ramunas
O'Mffn
baltakepure:)
juoda_plunksna
Laurynas
shOo
Meska
PilisLTU
31 posters
Puslapis 5 iš 9
Puslapis 5 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Komp. manipuliacijos
čia gal du plaukus pripiešė, kur ant nosies ir kur ant skruosto
VejuMote- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 145
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius.
Registration date : 2007-07-15
viską... Akys, veido detalės, viskas gražiai gavos :D
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
o galima originala pamatyt? kad pasimatytu kur cia manipuliaxija nes as aklas matytDainius rašo:viską... Akys, veido detalės, viskas gražiai gavos :D
ka as galiu pasakyt. siaip kadras isvis nieko gero, o primanipuliavai dar baisiau! kam tu strazdanu (ar spuogu?) tiek priryskinai?
Aš neryškinau tiesiog išbandžiau pagal šitą tutorialą ir taip išėjo nebuvo ką veikti ir pažaidžiau čia gi nekonkursas http://arique.livejournal.com/631845.html
siaip tai man rods tai nera ta rimta manipuliacija o tiesiog bisk ryskuma tam tikru daliu pastumdei ir pan... bent mano tokia nuomone..Dainius rašo:Aš neryškinau tiesiog išbandžiau pagal šitą tutorialą ir taip išėjo nebuvo ką veikti ir pažaidžiau čia gi nekonkursas http://arique.livejournal.com/631845.html
Tai aš ir neminėjau, kad tai rimta foto manipuliacija, bet tai vistiek foto manipuliacija
tada is bendros galerijos nemazai foto reiktu perkelt i manipuliacijas nes tikrai ne viena buvo pariskinta programu ar kitokiu procesu metu...Dainius rašo:Tai aš ir neminėjau, kad tai rimta foto manipuliacija, bet tai vistiek foto manipuliacija
Žiūrėjai kas tam linke kur rodžiau, ten ne tik nuotraukos paryškimas naudojant kontrastą, todėl ir tai vadinama foto manipuliacija...
slidi ta riba, kuri nusakytu, kas yra manipuliacija, o kas ne. tad kol kas tai lieka daugiau subjektyviu vertinimu ir grynos tiesos cia nebus, nes teisus visi savaip.
vertinant pastaraja nuotrauka, tai sakyciau, kad originalas atrodo kur kas geriau. nezinau, kodel taip gavosi, bet panasu, kad darei kazka ne taip arba gal tiesiog sumaisei priemoniu eiliskuma ar pan. bet nenusimink - tikiu, kad gali geriau, tiesiog reikia praktikos. galu gale, niekas negime mokedamas
P.S. tavo nurodytame tinklapyje pateikta pamokele mano nuomone tinka nebent paryskinti tragedija mozambiko naslaiciu veiduose, bet ne veidams apskritai koreguoti/retusuoti. ka noriu pasakyti - nera bendro recepto visoms nuotraukoms, reikia ziureti pagal situacija ir trokstama rezultata.
vertinant pastaraja nuotrauka, tai sakyciau, kad originalas atrodo kur kas geriau. nezinau, kodel taip gavosi, bet panasu, kad darei kazka ne taip arba gal tiesiog sumaisei priemoniu eiliskuma ar pan. bet nenusimink - tikiu, kad gali geriau, tiesiog reikia praktikos. galu gale, niekas negime mokedamas
P.S. tavo nurodytame tinklapyje pateikta pamokele mano nuomone tinka nebent paryskinti tragedija mozambiko naslaiciu veiduose, bet ne veidams apskritai koreguoti/retusuoti. ka noriu pasakyti - nera bendro recepto visoms nuotraukoms, reikia ziureti pagal situacija ir trokstama rezultata.
Mano poziuriu mergina is nelabai grazios (ar nelabai kaip nufotografuotos - panasiau i tai) patapo kraupia. To ir buvo siekta?
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Kodėl gi ne... Tikiuosi ji šitos fotografijos nematys :D t.y manipuliacijos
Cia tie HDR is vienos nuotraukos daryti ?ar ne?
Zygutas- Dažnas (-a) dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 124
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2008-01-28
nea...
jei tai būtų grafika, gal ir gražu būtų, bet ne foto....
(čia mano subjektyvi nuomonė...)
jei tai būtų grafika, gal ir gražu būtų, bet ne foto....
(čia mano subjektyvi nuomonė...)
Zygutas rašo:Cia tie HDR is vienos nuotraukos daryti ?ar ne?
iš RAW failo, galima ir iš kelių vienodų skirtingos ekspozicijos nuotraukų.
bloge plačiau
Tai zinau..:D man tai labiau prie sirdies kai is skirtingu expoziciju daryta. kazkaip graziau atrodo.
neturiu trikojo, neturiu remote'o, tai tenka raw'ą naudot, nesu bandęs iš skirtingų nuotraukų
zinok pamegink is skirtingu nuotrauku.. :D as tai viena karta RAWa naudojau tai man nepatiko. :D seip girdejau kad is RAW daryti HDR tai ne HDR, tiesiog HDR imitacija. :D tikra HDR reik butinai is keliu expoziciju daryt.
Zygutas rašo:zinok pamegink is skirtingu nuotrauku.. :D as tai viena karta RAWa naudojau tai man nepatiko. :D seip girdejau kad is RAW daryti HDR tai ne HDR, tiesiog HDR imitacija. :D tikra HDR reik butinai is keliu expoziciju daryt.
1) sakiau, kad neturiu priemonių kolkas daryt iš skirtingos ekspozicijos nuotraukų, o apskritai iš skirtingų nuotraukų, kai kompozicija nėra idealiai vienoda gaunasi lygiai nesąmonė :D
2) tikra HDR fotografija girdėjau daroma su specialiais brangiais fotoaparatais, o iš RAW ir skirtingos ekspozicijos nuotraukų daromos HDR imitacijos
Pameginau ir aš tą Hdr fake
Puslapis 5 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Puslapis 5 iš 9