Komp. manipuliacijos
+27
Amanita Vijoklis
Mindaugas...
Amise
Spitfire
Zygutas
Tarė
medwezys`
Dainius
smer
VejuMote
Nevi.
ingava
tatanka_jotanka
Shinigami
vikuted
Kiras
luccasso
Skills
Iron Girl
Ramunas
O'Mffn
baltakepure:)
juoda_plunksna
Laurynas
shOo
Meska
PilisLTU
31 posters
Puslapis 8 iš 9
Puslapis 8 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Komp. manipuliacijos
toks toks ir ne kitoks aš šiaip ir dabar manipuliacijų nelaikau kokiu nors menu ar panašiai, nors pats jas darau iš tikrųjų nežinau kodėl darau...gal nebedarysiu...
daryk ir nesustok. Dažnai pas tave atsivelku į efoto ;D (tai buvo paslaptis). Manau, kad talentingas esi, nes visos nuotraukos turi šarmo tokio:) ko tik tu nemoki fotografuoti (turima omeny, kad viską moki) tai portretai, tai dar kas nors. Viskas pas tave gražiai, skaikingai. O aš, pavyzdžiui, daug ko nemoku fotografuot. Jaučiu turi akį viskam ;>
žinoma žaidimas:) užtat prisibijau priprast nes paskui atšoks mano idėjos visos. Bet užtat fantazija čia ima viršų
Tu tik nesiginčyk.Neneik, kad ir čia fantazija ima viršų galėčiau ilgai ir nuobodžiai diskutuoti ta tema, jei tik nebūčiau pavargus:))
kaip gerai, kad aš piešt nemoku ;D
klausyk, nenori prisijungti prie mūsų bendram skype pokalby? ten daugiau mažiau mūsų sėdi:)
kaip gerai, kad aš piešt nemoku ;D
klausyk, nenori prisijungti prie mūsų bendram skype pokalby? ten daugiau mažiau mūsų sėdi:)
galiu prisijungt :D skypename tadaslajus, bet jei labai nervinsit atsijungiu :D:D:D
pakviesiu aš tave žinok. Dabar bijok mano diskusijų fantazijos tema ;D įmesiu, kai tik kas nors kalbėsis..pvz, šiandien vakare:))
nesu as didele manipuliaciju megeja, nors geri montazai man patinka. labai gera ispudi padare visi trys metu arbatos darbai, tiesiog saunus. nostalgiskos spalvos, tokia labai rudeniska nuotaika. sauniai.
Dėkui, Inga. Stengiuosi. Kol kas kilo noras manipuliuot su turimom nuotraukom, nes vis mažiau lieka laiko skirt fotografijai. Va tuoj atostogos, tikiuosi atsigriebti:)
dar..Labai ekspromtu susidėliojo...
MetuArbata , tavo foto manipuliacijomis aš sužavėta
Eglė- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 78
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Klaipėda ;)
Registration date : 2007-12-31
Arbatike,tavo manipuliacijas stebiu daugelyje puslapiu. Šaunuolė. Beveik kiekvieną kartą užkabina.
Labai ačiū. Dabar jau stengsiuosi atsiribot nuo tokių... Nes norisi turėt ir grynų nuotraukų bet kol turiu laiko ir pačių nuotraukų, pažaidžiu taip:)
Štai, gatve pro Fontano aikštę pedalus mina Džošas Junioras III. Šia gatve jis važinėja nuo pat vaikystės. Kai Džošas buvo jaunesnis, čia grodavo gatvės bosistas Mindaugas. Pastarojo gitaros stygų melodingas brazdesys berniukui siejosi su sinchroniniu jo dviračio grandinės girgždėjimu ir, užhipnotizuotas šio harmoningo rezonanso, jis sukdavo ir sukdavo ratais aplink aikštę..Ratais aplink aikštę...Dabar Džošas jau suaugęs. Mindaugas groja jau kitur, kitoj gatvėj, kitam žemyne. Tačiau kiekvienąkart Džošui važiuojant pro šią vietą, jo vaizduotė regi išnyrantį Mindaugo siluetą ir jis tariasi girdįs tai, kas taip giliai įsišakniję jo pasąmonėje. Taip Džošas pažino muziką, taip formavo savo pasaulėžiūrą. Dėka grandinės. Dviračio grandinės.
darbas geras, bet nuotrauka nezavi.juoda_plunksna rašo:is kazlu rudos misko parsiveziau. ir paskui viska "padegiau" velniop...
https://servimg.com/view/11084290/9
primena filma veidrodziai ;D. bet ideja patiko. tik gal siektiek ryskesnes noretusi nuotraukos.juoda_plunksna rašo:lengva, bet manipuliacija.
https://servimg.com/view/11084290/13
grazu, tik per daug tos juodos erdvesNevi. rašo:
ziaaaaaariai patiko! spalvos suderintos, mintis gera. o menulis tai sakes, kaip grazu!Mindaugas... rašo:Mano naujas darbas
didesnis variantas http://flickr.com/photos/masliauka/2797896558/sizes/l/
pirmoj foto labai grazios spalvos, mintis taip pat. tik amn noretusi, kad pauksciai skristu i kita puse ;DDMetuArbata rašo:kad nematau čia nieko ypatingo. Sakyčiau nepavykęs bandymas. Nežinau net, ką ir kaip komentuoti.
O čia mano manipuliacijos. Per tą trumpą laiką atsirado tik trys:)
nežinau, kaip jums paskutinė. Asmeniškai man pačiai tai chaosas, kuris kažkodėl man visai patinka:)
antra foto su mintim, tik zemes ir dangaus spalvos man per daug skirtingos, sviesesnes zemes nuretusi man ir pauksciu mazesniu, o seip liuks.
trecioj nuotraukoj tai nesupratau kam tie laidai?
neturiu priekaistu. geriausia foto ir sio forumo, tikrai!MetuArbata rašo:Dėkui, Inga. Stengiuosi. Kol kas kilo noras manipuliuot su turimom nuotraukom, nes vis mažiau lieka laiko skirt fotografijai. Va tuoj atostogos, tikiuosi atsigriebti:)
Vilė- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 40
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Metropolis
Registration date : 2008-10-21
aš bandau:) todėl nieko keisto, jeigu truputį nusipaistau. Darau kaip man gražiau žiūrisi. Žinoma, pripažįstu kai kurias savo klaidas, bet jau nebeperdarysiu. Nebent sau pačiai:) parodžiau, tai parodžiau. Ir perskaičiau, kas pasakyta:)
Keisčiausia tai, kad neva geriausios išeina ekpromtu. Be jokių didelių apmąstymų, kaip čia ką sudėlioti.
Anyway, dėkui
Keisčiausia tai, kad neva geriausios išeina ekpromtu. Be jokių didelių apmąstymų, kaip čia ką sudėlioti.
Anyway, dėkui
viskas pas tave gerai, turi gera skoni, tik kai kurios detales ne vietoj, bet siaip saunuole tu (:
Vilė- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 40
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Metropolis
Registration date : 2008-10-21
Kur takelis, kaip išeiti - nežinai. Pasiklydo mūrų rūmuos milžinai
Bevaikių senukų pora iš nupjauto ir užkrosnin užmesto senutės nykščio burtų dėka susilaukia nepaprasto antropomorfinės mitologinės ir folklorinės kilmės mažojo veikėjo, vėliau laumių pagrobto, kaukų nuskraidinto ir įkalinto užburtoje pilyje.
Bevaikių senukų pora iš nupjauto ir užkrosnin užmesto senutės nykščio burtų dėka susilaukia nepaprasto antropomorfinės mitologinės ir folklorinės kilmės mažojo veikėjo, vėliau laumių pagrobto, kaukų nuskraidinto ir įkalinto užburtoje pilyje.
Amise rašo:juoda_plunksna rašo:fainus darbai
kas per šnekėsena pas tave? :D
juokiasi puodas, kad katilas juodas
Puslapis 8 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Puslapis 8 iš 9