Komp. manipuliacijos
+27
Amanita Vijoklis
Mindaugas...
Amise
Spitfire
Zygutas
Tarė
medwezys`
Dainius
smer
VejuMote
Nevi.
ingava
tatanka_jotanka
Shinigami
vikuted
Kiras
luccasso
Skills
Iron Girl
Ramunas
O'Mffn
baltakepure:)
juoda_plunksna
Laurynas
shOo
Meska
PilisLTU
31 posters
Puslapis 7 iš 9
Puslapis 7 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Komp. manipuliacijos
taigi cia ta pati mergina. yra trys merginos, bet tai viena ir ta pati panele.
Nu ir as taip speju. Bet pati foto tai kaip cia pasakius
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
jo čia yra viena ir ta pati mergina ;]
luccasso- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 17
Registration date : 2007-07-12
Ideja visai nieko, ziurisi irgi neblogai trukumeliai - visai nesuprantu, kas tas juodas daiktas desineje, kuris laiko aitvara. Bokstas nevisai naturaliai isminga i virsutini debesi. Bet siaip - neblogai
Kiras- Top
- Pranešimų skaičius : 1349
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius - Klaipėda
Registration date : 2007-08-01
Aitvaro pagalba kylanti varna kažkaip vakar buvo nuotaika kažką padaryt iš fotkių, kurių po vieną niekam nerodyčiau net :D nu tobulėt yra kur dar doug doug...
Mano naujas darbas
didesnis variantas http://flickr.com/photos/masliauka/2797896558/sizes/l/
didesnis variantas http://flickr.com/photos/masliauka/2797896558/sizes/l/
Paskutinį kartą redagavo Mindaugas..., 2008-08-26, 22:52. Redaguota 2 kartus(ų)
nerodo mums to tavo darbo.
as ji atsidariau - truputi mazas formatas, ar didesnio neiseitu ideti? kas ten per rutulys desineje puseje?
siaip gana ispudingas
as ji atsidariau - truputi mazas formatas, ar didesnio neiseitu ideti? kas ten per rutulys desineje puseje?
siaip gana ispudingas
Gaila kad per ploti nuotrauka netelpa, dali jos nukerpa tas "rutulys" tai menulis.
Manau puikus darbas
Dainius- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 706
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Kaunas
Registration date : 2007-11-27
Mano portretas.
Amanita Vijoklis- Dalyvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 88
Registration date : 2008-07-26
as sita skyriu kiek kitaip suprantu. nematau kompiuteriniu manipuliaciju as cia.
Jeigu nematai, nereiškia, kad nėra. Makiažas užkrautas, akys pakeistos, plaukai pakeisti, apšvietimas - kitaip tariant, labai stipriai redaguota nuotrauka. Deja, tai tik akylieji gali pastebėti, kadangi netyčia ištryniau originalą. Aš visai kitaip atrodau nei šioj nuotraukoj .
Suvokiu, suvokiu tai, kad akys - ne mano nuotraukoje, o kažkokio žmogaus, kurio nuotrauką radau internete. Ar tai jau ne manipuliacija?
Nežinau ar viskas gerai gavosi, tad dėl kokybės pernelyg nekibkit. Nevisiškai pilnai akį pakeičiau. Mačiau čia vienos strazdanotos merginos nuotrauką, tai manau, kad ta nuotrauka maždaug tiek pat, o gal net ši daugiau skiriasi nuo originalo. Kol normaliai akis įliejau į nuotrauką, užsiknisau kelias valandas, kadangi gana retai bandau nuotraukas manipuliuoti.
Nežinau ar viskas gerai gavosi, tad dėl kokybės pernelyg nekibkit. Nevisiškai pilnai akį pakeičiau. Mačiau čia vienos strazdanotos merginos nuotrauką, tai manau, kad ta nuotrauka maždaug tiek pat, o gal net ši daugiau skiriasi nuo originalo. Kol normaliai akis įliejau į nuotrauką, užsiknisau kelias valandas, kadangi gana retai bandau nuotraukas manipuliuoti.
juoda_plunksna rašo:
drisciau nesutikti. tokie dalykai kaip kontrasto, ekspozicijos, spalvu pakoregavimai nera manipuliacija, tai tik korekcija, nes siuo atveju nuotrauka nepraranda savo autentiskumo, t.y, joje buvusios detales ar bendras vaizdas apskritai nera iskraipomi, nuslepiami ir pan, o tik pati nuotrauka tampa patrauklesne. tai cia kas del minilabu netgi toks dalykas kaip smulkus retusavimas, kada pasalinamos ar pekeiciamos visiskai nereiksmingos detales, kurios is tiesu tik blasko demesi (pvz. kazkokia siuksle fone ar deme ant drabuzio) irgi vargu ar butu manipuliacija, nes nuotraukos esme yra islaikoma, pagrindiniai esme nusakantys objektai lieka. o manipuliacijos atveju atsiranda dalyku, kurie nebuvo fotografuojant. turiu omeny tikrai pastebimus dalykus. pvz. peizaze uzdetas dangus, ar zmogus ikeltas i kita aplinka. manau, esme pagavot visi.
aisku, cia tik mano nuomone, susiformavusi is to, ka teko paciam skaityti ir su kuo susidurti. o tikslios ribos tarp korekcijos ir manipuliacijos manau niekas nepasakys, nes niuansu yra labai daug. o be to, kiekvienas mastome skirtingai. aisku, galima sakyti, jog photoshopas yra blogis, bet mielieji, dauguma photoshope esanciu efektu atejo butent is juostu laiku.. tik tada procesai budavo kitokie ir laiko sanaudos visai kitos.
o is esmes, koks skirtumas, tai manipuliacija ar ne, man asmeniskai svarbiausias galutinis rezultatas.
Amanita Vijoklis rašo:Suvokiu, suvokiu tai, kad akys - ne mano nuotraukoje, o kažkokio žmogaus, kurio nuotrauką radau internete. Ar tai jau ne manipuliacija?
pasalinis zmogus, taves nepazistantis, vargiai ar pasakytu, kad akys kitos
Tai čia jau kitas klausimas.
Visai nieko, bet kažko itin kabinančio nėra. Nežinau, labai rodosi matytas daug daug kartų vaizdas ar kažkas tokio. Tiek tegaliu pasakyti.
Nežinau, kiek šis darbas būtų laikomas iš kompiuterinės manipuliacijos srities, tačiau tai mano pirmasis darbas kompiuterinės grafikos programa 2006 m. Čia paprasčiausiai iškirptas ir iškraipytas mano snukis:
Kada nors planuoju šį snukį iškirpti ir įterpti į kokį rimtesnį projektą, didelį kompiuterinės grafikos piešinį. Žinoma, labai man toli iki tokio lygio, kai ką nors panašaus pradėsiu kurti, tačiau vis šiokia tokia pradžia. Neklauskit dėl originalo, šie du darbai yra gana seni, o anksčiau nesusimąstydavau apie originalo išsaugojimą, tai paliko tik toks.
Nežinau, kiek šis darbas būtų laikomas iš kompiuterinės manipuliacijos srities, tačiau tai mano pirmasis darbas kompiuterinės grafikos programa 2006 m. Čia paprasčiausiai iškirptas ir iškraipytas mano snukis:
Kada nors planuoju šį snukį iškirpti ir įterpti į kokį rimtesnį projektą, didelį kompiuterinės grafikos piešinį. Žinoma, labai man toli iki tokio lygio, kai ką nors panašaus pradėsiu kurti, tačiau vis šiokia tokia pradžia. Neklauskit dėl originalo, šie du darbai yra gana seni, o anksčiau nesusimąstydavau apie originalo išsaugojimą, tai paliko tik toks.
kad nematau čia nieko ypatingo. Sakyčiau nepavykęs bandymas. Nežinau net, ką ir kaip komentuoti.
O čia mano manipuliacijos. Per tą trumpą laiką atsirado tik trys:)
nežinau, kaip jums paskutinė. Asmeniškai man pačiai tai chaosas, kuris kažkodėl man visai patinka:)
O čia mano manipuliacijos. Per tą trumpą laiką atsirado tik trys:)
nežinau, kaip jums paskutinė. Asmeniškai man pačiai tai chaosas, kuris kažkodėl man visai patinka:)
nepyk MetuArbata :D nieko neparašysiu, gal kiti ką parašys sunku šiandien apie manupuliacijas kalbėt...
Tadai, Tadai..juk toks tavo vardas, ne? Užtat aš parašysiu..Imsiu ir parašysiu ;D bet kaip dėsiu žinok iš pykčio ;D gerai, joke:))
visai nieko. Nei pridėsi, nei atimsi:) pati dar tų manipuliacijų nemoku komentuot:) anksčiau išvis kritiškai žiūrėjau.. Dabar kitaip:)
visai nieko. Nei pridėsi, nei atimsi:) pati dar tų manipuliacijų nemoku komentuot:) anksčiau išvis kritiškai žiūrėjau.. Dabar kitaip:)
Puslapis 7 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Puslapis 7 iš 9