Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 4 iš 21
Puslapis 4 iš 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Re: Sportas
jo smagios tokios, labai graziai saule apsviecia cia, tik gal perdaug kontrasto bisq, nes juodai apsirengusiame zmoguje isvis nesimato jokio detalumo, tik siluetas;] arba cia mano monitorius kiek pertamsus..
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
kaip fainei
žmonės mokosi skraidyti
man antra labiau patiko foto
žmonės mokosi skraidyti
man antra labiau patiko foto
vikuted- Administratorius
- Pranešimų skaičius : 664
Registration date : 2006-09-06
na va. isryskinau juostele, tai keli kadrai man patiko kokie gavosi. Ka jus manot? (remai tai cia prie juosteles tokie ir buvo, skanavau su jais, nes man taip graziau tiesiog)
shOo- Top
kas liecia sporto fotografija esi dievas tarp musu... daugiau manau sakyti nereikia nieko....
ShOo
labai grazios nuotraukos Sveikintina :D
Beje , kurioje sali cia taip lankeisi ?
labai grazios nuotraukos Sveikintina :D
Beje , kurioje sali cia taip lankeisi ?
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
aciu visiems:) na antra foto tai lietuvoje fotkinta, o pirma ir trecia tai austrijoje.
Juosta tai siaip sporto fotografijoje pagrinde naudoja arba PROVIA arba VELVIA. As pirkau VELVIA 50 ir pushinau iki 100. Pirkau Fuji centre;)
Juosta tai siaip sporto fotografijoje pagrinde naudoja arba PROVIA arba VELVIA. As pirkau VELVIA 50 ir pushinau iki 100. Pirkau Fuji centre;)
shOo- Top
shOo rašo:...As pirkau VELVIA 50 ir pushinau iki 100. Pirkau Fuji centre;)
Ką reiškia pušinau? Kur tas fullšit centras? Kokia kaina?
http://forum.bmx.lt/viewtopic.php?t=4463
mana pabandymai
tik zeurei nekritikuokit....:D
=) atidirbsiu
mana pabandymai
tik zeurei nekritikuokit....:D
=) atidirbsiu
Subway- Svečias
as kaip sporte nlb gaudaus stipriai pakomentuot negaliu... bet daugumoj foto man pritruko kazkokio pasvietimo is tavo puses...labai tamsus veidai... beveik nieko nesimato daug kur... o del kito nzn... ne mano kompetencija
Na, aš taip pat nesu bmx sporto fanas anei žinovas, tad kažko nepasakysiu. Bet fotkės patiko, kaip iš paprasto žiūrovo pusės
1. Centrine lb kompoza nuobodoka. Nors shitas kadras man labiausiai patinka ish visos serijos. Gerai pagautas veiksmas. Bet sunku pasakyti ka jis cia daro(ta prasme, as zinau, kad cia yra barspin to fakie, nes zinau shita skatepark'a ir sita ciuva ir zinau kad jis megsta sita bajeri), bet jei nezinociau to tai nepasakyciau. Ir manau perdaug kontrasto cia uzmesta.
2. Horizontas kreivas, vel centrine kompozicija. Na cia tik spalvos nieko kazkaip man..
3. Geresne kiek kompoza, bet gal perdaug dangaus palikta ir labai jau maisho tas zmogus uz dviracio.. ir siaip gan tamsus rideris. Bet nice visai. Ir vel kreivas horizontas
4. Taspats kas ir 3.
5. Nepagavai.... :D
6. Cia kazkaip nezinau net ka pakomentuot, kazkodel man nelabai patinka shitas kadras..greiciausiai keisciau kampa fotkinimo.
7. Grazios spalvos, bet kompozicija bisq kliuna ir neisivaizduoju kas cia vyksta :D
2. Horizontas kreivas, vel centrine kompozicija. Na cia tik spalvos nieko kazkaip man..
3. Geresne kiek kompoza, bet gal perdaug dangaus palikta ir labai jau maisho tas zmogus uz dviracio.. ir siaip gan tamsus rideris. Bet nice visai. Ir vel kreivas horizontas
4. Taspats kas ir 3.
5. Nepagavai.... :D
6. Cia kazkaip nezinau net ka pakomentuot, kazkodel man nelabai patinka shitas kadras..greiciausiai keisciau kampa fotkinimo.
7. Grazios spalvos, bet kompozicija bisq kliuna ir neisivaizduoju kas cia vyksta :D
shOo- Top
paskutine super! tik galetu tavo ir dar ten keliu zmoniu seselio nesimatyt. Na ir jei dar bisq zemiau atsituptum ir ikomponuotum zmogu virsh krano tarp europos dangoraizio ir savivaldybes pastato tai isvis tobula butu ciuju :alien:
shOo- Top
Subway:
Apie foto galiu pasakyti tą patį, ką ir shOo
Ramūnai:
Pirmoje nesinorėtų apatinio šešėlio, antra išvis tokia gan nevykus. Padarei assshootą, be to, nukirsta ranka. Trečia - gera, tik tas exploderis pats nekoks... Nelabai jis tinka fotkėms... Ketvirta - pertamsi, be to, nukirsta koja. Penkta - Tomas per tamsus. Šešta - apatiniai šešėliai. Va. Gražios spalvos visur. Ech... Gerai jum su DSLR'ais
Apie foto galiu pasakyti tą patį, ką ir shOo
Ramūnai:
Pirmoje nesinorėtų apatinio šešėlio, antra išvis tokia gan nevykus. Padarei assshootą, be to, nukirsta ranka. Trečia - gera, tik tas exploderis pats nekoks... Nelabai jis tinka fotkėms... Ketvirta - pertamsi, be to, nukirsta koja. Penkta - Tomas per tamsus. Šešta - apatiniai šešėliai. Va. Gražios spalvos visur. Ech... Gerai jum su DSLR'ais
kur cia tau noizai? :D ar tu apie tuos atspindzius kalbi "lens flare" kurie vadinas?
shOo- Top
Antroji pukiai. Ryškumo zona gerai parinkta, apšvietimas super, kompozicija irgi. 9/10 (palieku vietos tobulėt)
Puslapis 4 iš 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Puslapis 4 iš 21