Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 8 iš 21
Puslapis 8 iš 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Sportas
Na sitie kadrai techniskai labai netvarkingi. Dulketi, viename ju horizontas istrizas , taciau knisausi po senas juostas. ir radau situos kadrus. Man kazkuo jie labai patinka, gyvi tokie, del to nusprendziau juos ideti. (cia fotografuota turbut uzpraeita vasara arba rudeni pries metus)
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
koks fotikas, objektyvas ?
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
Ta foto, kur petras pirmam plane, tai tiksliai traukia, o vat antra tai nelabai. Šiaip antram, kad horizontas kreivas nemanau, kad yra blogai. 25iose fotopamokose, berods, skaičiau, kad čia yra įstrižinė kompozicija, taip sakant, tai, kad šiuo atveju horizonto linija tampa piramidės kraštas ir viskas išlieka čiki piki... O vat dulkės tai gadina vaizdą.
geras, bet va ka reiskia skonio reikalas;] nes, pvz, man tai antras kadras patrauklesnis uz pirmaji, ir dulkes cia duoda kazkokio dramatiskumo, mistiskumo nuotraukom. tik vat.. ka pastebejau , tai kad negatyva atvirksciai idejau i skaneri, paziurek kaip LABAS parasyta ant stalo :D
shOo- Top
Na, senai jau darbus savo dėjau Štai keletas iš 2007-08-11 vykusios BMX Gatvės Uogienės (Street Jam)...
Daugiau čia
Daugiau čia
shOo i topus artscenej pakilo netikejau kad tos nuotraukos taip patiks
saunu !
saunu !
Spitfire- Top
o man ketvirta, matau kad zmones toj vietelej smagiai laika leidzia.. reikes dar kada apsilankyti
Spitfire- Top
Ramunai, mano nuomone, tai iki siol geriausi tavo darbai, ne visi, bet dauguma tikrai. keep it up
Na ka.. Isukant juosta i bakeli sese uzdege sviesa trumpam, tai siek tiek susigadino juosta, bet keletas kadru visgi gavosi.
O cia su skaitmena
O cia su skaitmena
shOo- Top
ten sujudo trikampis ziedas... nuejau su mergina tiesiog paziuret vilniaus panoramos praeita savaitgali ir atvaziavo...ivaziavo i teritorija ir ieskot pradejo...tai ant stogo vienoj vietoj slepemes ko isvaziavo...zodziu atsargiau bisk ten...nes trikampio ziedo apsauginiai yra pagarseje kaip pirma duodantis,paskui klausinejantis... pats karta patyriau...Ramunas rašo:Aciu
shOo, pirmas ir penktas afigieni. Chosas duoda garo Kas dėl pirmo, tai man kažkaip labiau b&w koloritas limpa nei color, joje, bet triukšmai ir pan. tai tikrai nepuošia. Kas dėl paskutintos, tai biškį kliūva šviesos pliūpsnis kadro šone, bet šiaip tai tikrai ūber kūl.
Man asmeniskai 1,3,5 tikrai labai grazus darbai Graziai apdoroti
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
Keli bandymai fotografuoti sportą, tad nesmerkit ikarto
poffka- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Registration date : 2007-09-17
Pyrmas kadras taisyklingas, bet nieko, man, įspūdingo, bet, kad taisyklingas, tai gerai. Antrąjame Pytūliną tai biškį netaip, manau, reiktų imt, o trečiąjame reiktų daugiau kairės paymt, bo Pytūlinas, spėju, lėkė būtent jon. Taip sakant, fotografojant spuortą raik komponuot taip, kad matytūs, katron pusėn juda daiktas.
Laurynai: mano spejimas kad ten atvaziavo dviraciais vazinejanciu gaudyti, nes kai mes buvom tai girdejosi garsus triuksmai, hebra su dviraciais(bmx?) ten vazinejo ir regis filmavo. Na betkokiu atveju greitu metu ten nezadu eiti.
Meska rašo:Pyrmas kadras taisyklingas, bet nieko, man, įspūdingo, bet, kad taisyklingas, tai gerai. Antrąjame Pytūliną tai biškį netaip, manau, reiktų imt, o trečiąjame reiktų daugiau kairės paymt, bo Pytūlinas, spėju, lėkė būtent jon. Taip sakant, fotografojant spuortą raik komponuot taip, kad matytūs, katron pusėn juda daiktas.
dekuj uz patarimus,ash dar tik mokausi fotografuoti sporta ...
poffka- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 22
Registration date : 2007-09-17
Aš manau, kad kaip ir man per Čilį, buvo verta geriau nutraukt horizontaliu planu. O šiaip kur čia toksai tat reilas toks?
Puslapis 8 iš 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Puslapis 8 iš 21