Sportas
+38
tslajus
kairys
Rasa
povce
meciau
Vaikystės stogas
Milla
Aidas
PanksSoul
Zygutas
Tarė
Karolis
smer
medwezys`
rakis
kolorado
Dainius
Teja-san
Skills
FuXaS
ingava
Rena Visgi.
poffka
Kiras
Deividas.
tatanka_jotanka
O'Mffn
Amise
kamera
juoda_plunksna
PilisLTU
RIVERFOOT
Spitfire
vikuted
Meska
Ramunas
Laurynas
shOo
42 posters
Puslapis 9 iš 21
Puslapis 9 iš 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Sportas
grazu, tik noretusi, kad matytusi reilo pabaiga, tai kaip ir meska sake, turbut horizontalus planas labiau tiktu, nes ir tas dangus nelabai daug ka duoda kadrui
shOo- Top
- Pranešimų skaičius : 703
Registration date : 2006-09-13
ble meska! kodel ant choso transferio nukirpai apacia? butum tikrai vertinga kadra turejes;] as kiek ziurejau video, kiek ieskojau foto.. niekur neradau kad padoriai matytusi.
Na o siaip tai, sveikinu, kad neini prie skaitmenos. Taip gera matyti juosta, ir dar ekspozicija gerai visai parinkta, malonus naturalumas. saunu:)
Na o siaip tai, sveikinu, kad neini prie skaitmenos. Taip gera matyti juosta, ir dar ekspozicija gerai visai parinkta, malonus naturalumas. saunu:)
shOo- Top
14, aivaras, marius. Cia daugiau test shotai juostai, bet juosta susigadino truputi, tai skaitmeniniais tenka tenkintis...
shOo- Top
Dėkui! Dėl choso megatransfero apačios tai tikrai labai gėda man... Per strydžemą pažiūrėjau, kaip tu volraidą ir petro fūdžemą fotkinai, tai sumąsčiau pamėgint taip pašaudyt ir aš (nežiūrėdamas pro okuliarą) ir štai rezultatai... Daugiau taip nebedarau! Tavo trečiojo darbo tipo fotos man visad patiko. Manau iš savo naujausios juostos (šių savaitį) kažką tokio galėsiu pademonstruot... gal... Bėje, šiose fotose su dviem blycais šaudai ar vienu? Dėl pirmosios tai patinka, kad medžio lapai viršuj matos, bet vistiek norėtūs horizontalaus plano, mat jis gi man rodos daro krūked graind, tai reiškia juda per ledžą... Nu čia šiaip... O antra tai nais tokia Fonas gražus, gal tik kiek norėtūs, kad vos iš aukščiau būtų buvę imta... Negaliu pagrįst tiesiog kodėl...
Na va... taip shudinai gavosi, kad vat fotkinau sningant... ir ten labai skubiai pirma kadra teko daryt, tai.. pamirsau patikrint kiek ISO nustatyta, o buvo 1600.. tai va sugadinau nebloga kadra.. O antras tai jau siaip po to bisq fotkinau dar, bet man kazkaip snages nesiziuri, tai turbut stengsiuos sningant nerizikuot ir nebefotkint sport;]
shOo- Top
Pirmasis man labiau patinka, tiesa, nesinorėtų tų šešėlių, bet atsižvelgiant į tai, kad reikėjo staigiai, tai nemanau, kad kas nros į tai kreipė dėmesį. Geras kadras!
Ei! Kas per nesąmonė? Ryškumo nesuvedei tada ar čia lievai nusiskanavo? Šiaip pagavai gerai + ten blanšas, o ne backflip. Norėčiau horizontalaus plano.
Tu man neaiskink kokie ten blanshai xujanshai.. man cia yra backflipas :D
Ryskumas geras, man foto salone padare didelio formato tai ryski labai.. cia gal ir skaneris pagrybavo .
Ryskumas geras, man foto salone padare didelio formato tai ryski labai.. cia gal ir skaneris pagrybavo .
Spitfire- Top
- Pranešimų skaičius : 615
Registration date : 2006-12-30
man tai tavo seselis nlb cia prideda kazka;)
shOo- Top
Pirmosios foto su Zenit B. Laukiu kritikos.
FuXaS- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 8
Registration date : 2007-12-03
Tikrai idomu ir grazu
RIVERFOOT- Senbuvis (-ė)
- Pranešimų skaičius : 314
Gyvenamoji vieta (Localisation) : Vilnius
Registration date : 2006-09-09
kokia cia juosta? turbut dar apdirbai ir su Photoshopu, ar cia tiesiai is juostos taip gavosi? kazkaip neprimena juostos...efektas kazkoks keistas, o man tai labiausiai patiko ta kur apshilima daro
shOo- Top
Juostos nezinau, cia jo klaust reikia, o apdirbau tai as su Lightroomu.
Tas keistas efektas tai cia gerai ar blogai?
Tas keistas efektas tai cia gerai ar blogai?
Juosta : Fujifilm Superia 200 jautrumo
FuXaS- Naujokas (-ė)
- Pranešimų skaičius : 8
Registration date : 2007-12-03
Puslapis 9 iš 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Puslapis 9 iš 21